Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Bekle hiç tepki verme eninde sonunda o atacak. Kurnazlık yapıyor aklı sıra sen at diye.

Ben çekindiğini düşünüyorum. Sizi biraz daha izleyecektir. Çünkü konuşup reddedilip, birde işyerine gidip garsonunuz bana mesaj attı gibi birşey derseniz işinde durumu kötü olur. Ben yazmamasınsaki tek nedenin bu olduğunu düşünüyorum ve eminim.

Ama ben ekledim sonuçta amacım belli yani. Ekleyen biri gidip şikayet eder mi :)

Canim ben yanlis bisey soylemek istemiyorum ama benim kanaatimce garson adamla cok zor yani evlilik, sevgililik vs. Yani benim tanidigim (ben de garsondum) butun garsonlarin gozleri disarida. Sevgilileri varsa bile. Tabi istisnalar elbetteki vardir esine sevgilisine bagli insanlar olur. Ama yine de lutfen dikkatli ol sen

Bil
Bilmiyorum ki bende yapıyorum ama geçici. Normalde ogrenciyim. Onun da öğrenci olma ihtimali var. Bide pek bakmiyordu etrafa işine gücüne bakıyordu gördüğüm kadarıyla

Bil

Bilmiyorum ki bende yapıyorum ama geçici. Normalde ogrenciyim. Onun da öğrenci olma ihtimali var. Bide pek bakmiyordu etrafa işine gücüne bakıyordu gördüğüm kadarıyla
Ben uyarayim da :)) eger meslegi oysa dikkat et derim. Benim seflerim bile yoldan cikmislardi cunku baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…