- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Yoo işine gücüne bakan biri. Kesismiyor. Bilmiyorum ama ekledikten sonra tanimistir diye düşünüyorum. Adım atmazsa silicem ama aynen tavşan modu olucakBence adam seni hatırlamıyor bile.. o günde kaç kizla kesişiyordur haberin var mı
bide hemen hoşlanıp harekete geçmişin. Belki sevgilisi vardır .. 2. Adımı ondan bekle. Bi ayın içinde sana adım atmazsa sil heryerden.. bu kezde “tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış “ olcak
Mazur gör ablası bunların hepsi heyecandanKadin kotu bise dememis sana hemen terslemissin birde hakaret etmissin, bu yuzden asil mukemmel olan sensin bence :)
Ole olsun, cahildir dunyanin rengine kanmistir :)Mazur gör ablası bunların hepsi heyecandan
Seni ileebet benimsin sandımOle olsun, cahildir dunyanin rengine kanmistir :)
Cahildir öyle mi :) sizin yazdığınız da hakaret yalnızOle olsun, cahildir dunyanin rengine kanmistir :)
Eger herkesin tahmin ettigin gibiyse 17 yas vs cahilsindir.. cahillik derken az yasamis oldugunu solemek istedim hakaret degil.. ayrica kadinin kapasitesine laf etmissin..benim dedigim seyle kiyas bile edilemez agzi sut kokulu poncik :)Cahildir öyle mi :) sizin yazdığınız da hakaret yalnız
HahahaSeni ileebet benimsin sandım
Bilgilerimizi kıyaslayabilsek keşke...Ole olsun, cahildir dunyanin rengine kanmistir :)
Yahu birinden hoslandim ekledim. Neresinde bunun cahillik. Neresinde bunun 17 yaşlik?Eger herkesin tahmin ettigin gibiyse 17 yas vs cahilsindir.. cahillik derken az yasamis oldugunu solemek istedim hakaret degil.. ayrica kadinin kapasitesine laf etmissin..benim dedigim seyle kiyas bile edilemez agzi sut kokulu poncik :)
Sen giderken bizler donuyoduk :)
Kadincaza verdigin cvp seni hakli cikarmiyor ama tatlim :)Bilgilerimizi kıyaslayabilsek keşke...
Cahil de değilim heyecanlı da kime ne cevap vereceğimi de gayet iyi biliyorum
Hala yasini solemiosun bizide meraklandiriosun tatlim :)Yahu birinden hoslandim ekledim. Neresinde bunun cahillik. Neresinde bunun 17 yaşlik?
Ben kadincagizin alay geçer gibi konuştuğunu düşündüm ona göre cevap verdim. Sonra o niyetle soylemedigini anladım ve zaten aramızda hallettik. Sizin yazdıklarınızın farkı ne?Kadincaza verdigin cvp seni hakli cikarmiyor ama tatlim :)
Siz zaten biliyomussunuz ya ne gerek var :)Hala yasini solemiosun bizide meraklandiriosun tatlim :)
Ay tmm cnm napiosan yap hadi iyi gunler sanaSiz zaten biliyomussunuz ya ne gerek var :)
Hem diyorum ki birini eklemenin neresinde 17 yaşlik var ?
Gayet normal değil mi?
İyi günlerAy tmm cnm napiosan yap hadi iyi gunler sana
Öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten iki hafta sonra ara tatil gelicek bir ay burda olmiyicambence bir iki hafta içinde yazmazsa takipten çık.
O kadar heyecanlı değilim ama merak ediyorum :) bu arada teşekkür ederim çok açıklayıcı bir yorum oldu. Bırakıyorum o zaman olacaksa olur dediginiz gibicanım arkadaşların yaşını sorması bahsettiğin durumun genelde o yaşlarda olması.
baktı bakmadı heyecanı 16-20 yaş aralığında olur sonra kalmıyor :)
ezmek için sorulmamış tatlı heyecanlar bunlar ne güzel
ama garson olduğu için çok da heyecan yapmaişi gereği zaten kibar ve hoş olmak zorunda. mekanlarda genelde eli yüzü düzgün kızları erkekleri ön plana koyar ki prim yapsın özellikle öğrenci mekanları :)
düşün ki pek çok kız beğeniyor o da ilgilerini karşılıksız bırakmıyor olabilir.
kafana takma bişey olacaksa olur :) hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?