Vazgeçmek yok!!!

Bugün 1600 kalori almışım.

Spor olarak
5.2 km yürüyüş
100 mekik
10 dakika bisiklet var.

Toplamda
14.4 km yürüdüm
200 mekik çektim.

Bugün nobetciydim okuldan gelince cok zoruma gitti spor yapmak. Ayrica mekik cekerken kaslarim çok ağrıdı. Yinede hedefime ulaştım. Bunlari yaziyorum ki ilerde motivasyonum düşerse dönüp bakayım. Yürürken kendime hep söylediğim şey. Liseyi bitiremez dediler bitirdim. Üniversiteyi kazanamaz dediler kazandım ve bitirdim. Kpss çok zordu ama ben çalıştım. Rabbim izin verdi simdi gorevimin basindayim. Hep digerlerinden farkım yok onlar yapıyorsa bende yaparım dedim. Bir cok örneği karşımda şimdi benden daha kilolu insanlar da zayiflayabilmis bende yapabilirim. Uzun bir süreç olsada Allah izin verir ömrüm olursa kendimi 55 de göreceğim inşallah...

Unutma afy2646 sabır acı ama meyvesi tatlıdır dersin sen hep...

Bugün 1400 kalori almışım
5 km kosu bandında yürüdüm
100 mekik çektim
2500 pedal cevirdim.

Toplam
9.2 km koşu bandi
5700 pedal
100 mekik
Canım sporu şimdilik az tutup kilo vermen durdukça fazlalaştrsaydn keşke sonra vucud bu spora alşıp daha fazlasını isteyecek yapabilecekmisin?Benim nacizane fikrim yani yanlş anlama

Canım sporu şimdilik az tutup kilo vermen durdukça fazlalaştrsaydn keşke sonra vucud bu spora alşıp daha fazlasını isteyecek yapabilecekmisin?Benim nacizane fikrim yani yanlş anlama

Oyle yaptım canım belki mekik cekmeyi artiririm zamanla. Spora başlayalı üçüncü ayim benim yeni değil yani. Basta yarım saat yürüyordum. 2 km falan zamanla artirdim.

Bugun arkadaşıma güne gidiyorum. Spor yapmaya vaktim olmayacak. Okulda 20 dakika kadar bisiklete bindim.
Cok fazla yemeyeceğim.

Bugün annem yok esim oğlunu idare edebilirse akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapabilirim.

Bugün tartı günümdu hala 98 kg geliyorum. 97 lerde bir rakam görmeyi umuyordum. Moralim cok bozuldu. Regl oluyorum ondan böyle sanırım. Haftaya daha iyi olacağını umuyorum.

Günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun :) ben de burada kilo verme günlüğü tutmaya 101.4 kiloyla yeni başladım inşallah birbirimize destek olarak gereksiz ağırlıktan kurtulacağız pes etmek vazgeçmek yok! :)

Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Bugün kaç kalori aldım hesaplamadim. Spor da yapamadım ama olsun. Yarın inşallah sabah yemek isini halledip öğlen temizlik yapıp ikindin de spor yapmayı planlıyorum.

Merhaba günlüğüm. Seni cok ihmal etmisim. Nerdeyse 1 sene olacak sana yazmayalı. Keske donup yazdiklarima baksaydim arada da verdigim kilolari almasaydım. Neyse zararin neresinden donersek kardır deyip yeniden bismillak diyelim.
Neler oldu yazın...
Esimin eskisehire tayini cikti. Sonra benim tayini bekledik. Idareciligi birakmadigi icin yazi kaldigimiz sehirde gecirdik. Akrabalar. Hic bos birakmadi canlari sagolsun. Sonra once benim tayin cikmadi esim iptal ettiremeden benim tayim istemedigim bir yere cikti. Bayramda esylari topladik annemin evine yerlestik. Ilcedemi kalsak merkezde mi derken ilcede hic ev bulamadi k. Merkezde kalmak zorunda kalip kiracini evden cikmasini bekledik. O arada milli egitimdeki memurun birinin yaptigi hata yuzunden ben merkeze gelme sansimi kacirdim. Stres ustune stresli gunler yasadik. Kiraci cikti ben gecici gorevlendirme ile merkeze geldim ve calismaya basladim. Esim ise hala ilcede devam ediyor.
15 tatilde esim memleke gitti ben annemlerin yaninda kaldim. Gelince artik diyetisyene gidelim mi dedi. Demekki cok istiyormus zayiflamami.
Diyetisyenden randevu aldik.
Gittim 100.4 kg geldim. Evde de 100.9 gelmistim. Verdigi listeye uydum. Iki hafta sonra gittim. 97.3 geldim cok iyi oldugunu soyledi. 3.4 kg yag gitmis 200 g kasa donusmus 100 de sudan gitmis. Evdede 97.8 gelmistim.
Onceki kadar spor yapamiyorum hatta kosu bantini hic kullanamiyorum. Okula gidip gelirken yolun bir kismini yuruyorum.
Hafta sonralari ve evde oldugum gunde kosu bantini kullanmaliyim. Bugun gribim ve cok halsizim spor yapmayacagim. Insallah yarindan itibaren daha duzenli olurum.
Cumalari tartiliyorum 8. Takimdayim.
Güncel kilom 97.2 kendi tartimda.
Umarim 96.5u cumaya kadar gorup takima girmeyi basarırım.
Benim gibi ara verip tekrar baslayanlari gunlugume beklerim :)

Hayırlı olsun topiğin bende 104.6yla başlamştm iki ay önce yarn tartlcm bakalım 94 ten düşmüşsem iki ayda 10 kiloyu atmş duruma gelck inşlh.İnsan isterse yapabiliyrmş onu anladm sonunda..
Oy masallah benim gibi diyeti birakmadigin icin epey vermissin. Darısı basima diyelim bundan sonra.

bugün tam 60 dk yürüdüm. haftalık 200 dk oldu. Cumadan bu yana. ctesi diyetisyene gideceğim. ilk iki hafta 3.1kg vermiştim. simdi 3. haftadayım 2.4 falan verdim. daha fazla mı vermem gerekirdi acaba sonuçta 1 hafta fazladan var. iki hafta diyete uyamadım en büyük etki bu sanırım. sağlık olsun. inşallah bundan sonraki listelere uyarım da 90 nın altına kısa sürede düşerim.

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Sevgili günlük bu hafta toplam lesli + yürüyüs 420 dk. 1.2 kg verdim yarın diyetisyen ne diyecek bakalım bakalım :)
Diyetisyene gitmemden bu yana yani 5 haftada 5.7 kg verdim.

Evet gunlugum ben geldim. Sana cok yazamiyorum ama bu diyeti biraktigim anlamina gelmiyor sadece vakit bulamiyorum.
Bu uc hafta icinde 2.8 kg vermisim. Diyetisyenin tartisinda 94.5 geliyorum. 6 kg yag kutlesine gule gule demisim. Baslangictan bu yana 7 cm belimden 10 cm kalcamdan incelme olmus. Metebolizma yasim hala 46 ama genclescem insallah. Bu kez diyetisyenle daha uzun konusma firsatim oldu. Hatta oglum icin tavsiyelerde bulundu. Karnimin sarkacagindan bahsetti. Bugun aynada baktim hakikaten sarkmis bol bol mekik cekmemi soyledi. Leslie ise yaramaz mi dedim yarar dedi. Ama karnim icin leslie tek basina yeterli degil onu anladim. 3 hafta sonra tekrar diyetisyene gidecegim. Arayi uzatma 3 4 hafta sonra gel dedi. Ben uc hafta sonra gelirim dedim sık gitmek bana daha iyi gelecek.
Cuma 30 dk yurudum
Ctesi 45 dk leslie yaptim
Bugun sabah 100 mekik cektim. Aslinda oglumu parka goturup o yegenimle oynarken bende spor aletlerine gidecektim ama sadece yine leslie ile kalacagim bugun sanirim hava kapali ara ara yagiyor Benden ziyade oglum icin iyi olacak disari cikmak. Hayirlisi bakalim.

Evet sevgili gunlugum bu hafta 305 dk spor yaptim. 500 tane de mekik cektim kendim tartima gore 94.1 geldim. Gecen hafta 95.3 gelmistim. Gram gram gitsede hedefine ulasacaksın Allahin izniyle. Sabirla devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…