- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi turkmenkizi86
-
Canım sporu şimdilik az tutup kilo vermen durdukça fazlalaştrsaydn keşke sonra vucud bu spora alşıp daha fazlasını isteyecek yapabilecekmisin?Benim nacizane fikrim yani yanlş anlamaBugün 1400 kalori almışım
5 km kosu bandında yürüdüm
100 mekik çektim
2500 pedal cevirdim.
Toplam
9.2 km koşu bandi
5700 pedal
100 mekik
Canım sporu şimdilik az tutup kilo vermen durdukça fazlalaştrsaydn keşke sonra vucud bu spora alşıp daha fazlasını isteyecek yapabilecekmisin?Benim nacizane fikrim yani yanlş anlama
Bir fırsatını bulup açamadığım diyet günlüğümü açmak bugüne nasipmis... buraya günlük neler yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazacağım. Pes etmeyi düşündüğümde ya da kaçamak yaptığım zaman aklıma burası gelsin hemen. Yolum uzun biliyorum. Bu sene olmaz ama Allah nasip ederde seneye ki yaza istediğim kıyafetleri giyeyim. Istedigim gibi rahat hareket edeyim. Kilolu olmaktan çok yoruldum.
1 martta diyete başladığımda 104.6 kg dim
En son tartıldigimda 98.2 kg dim.
Hedefim 55
Cumalari tartilmaya devam edeceğim.
Bugün 4.2 km yürüdüm 280 kalori harcadım. Oğlum uyanmasa 5 km olacaktı.
3200 tane pedal çevirdim.
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız :)Günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun :) ben de burada kilo verme günlüğü tutmaya 101.4 kiloyla yeni başladım inşallah birbirimize destek olarak gereksiz ağırlıktan kurtulacağız pes etmek vazgeçmek yok! :)
Tebrik ederim bende temizlik yaptim ama spor yapamadım. Planladigim gibi gitmedi. Ins yarin yapabilirim.Bugun 1200 kalori aldim. 30 dk da yürüdüm. Az bucuk da ev isi yaptım kac kalori gittiyse artık
Oy masallah benim gibi diyeti birakmadigin icin epey vermissin. Darısı basima diyelim bundan sonra.Hayırlı olsun topiğin bende 104.6yla başlamştm iki ay önce yarn tartlcm bakalım 94 ten düşmüşsem iki ayda 10 kiloyu atmş duruma gelck inşlh.İnsan isterse yapabiliyrmş onu anladm sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?