Vazgeçmek yok!!!

Bugun 40 dk yuruyusum ve 150 mekigim var. Cumaya kadar buraya yazayimda gruba yazarken tekrar tekrar hesaplamayim.

80 dk yuruyusum var 50 tanede meki
200 tane daha cekecegim insallah

Haftalik toplam 120 dk yuruyus 400 mekik

Kendimi kandira kandira cektim mekigi 100 tane yap yeter dedim. Sonra 150 yap birak dedim. 170 yaparsan hergun haftalik 150 yi tamamlamis olacaksin derken 200 e tamamladim cok sukur.

Malesef 50 tane mekik cekebildim. Haftalik toplam 550 oldu. Yarın bari 200 cekeyimde 750 olsun. Squat yapmaya basladim dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama 30 tane yaptim bugun. Bacaklarımda ağrı hissediyorum. Birde plank hareketine basladim 10 saniye dayanabiliyorum. Olsun zamanla oda artar.

Bu hafta toplam 330 dk yurumusum. 550 de mekik cektim kendi tartima gore 800 gr verdim. Su diyet listesine adam akilli uysam haftada 1.5 belki 2 kg verecegim. Hadi bakalim bu hafta söz sıfır kacamağım olacak.

Bugun 75 dk yurudum 200 mekik cektim.

Bu hafta cok veremedim yoksa hic mi veremedim ne... Bak buraya yeniden yazıyorum vazgecmek yok!! Hem yarın ne olacağı belli değil.

Çok istikrarlısın tebrikler inşallah yarın 92 ve altını görürsün

Yarın diyetisyen günüm bakalım ne diyecek... Benim hesaplamalarimla diyetisyende cikanlar uymuyor bakalım. Sanirim diyetisyen yag kutlesini ayri hesapladigi icin kafam karışıyor... Geçen haftaya göre 2.4 kg verdim...

Ben geldim gunlugum yogunluktan yazamadim. Diyetisyene gittim toplamda 1.8 kg vermisim. 2 kg yag gitmis. 0.2 si kas olmuş. Diyetisyenin tartisinda nasil olsa az cikarim diyordum yok olmadi. Konustuk Diyetisyenle cok yurudugumu falanda anlattim. 1 haftalik uygulayacagim 1 liste verdi. Zorlanmazsan 3 haftada uygulayabilirsin dedi. Ara ogunler ana ogunler ciddi anlamda az.
Bende ctesi normal diyetime devam etyim. Pazar baya bir disina ciktim ve bugun kacamaksiz harfiyen uyguladigim bir gun gecirdim. Guzel sonuc alacagimida dusunuyorum. Hem iyi oldu bana o kucuk diye dusundugum kacamaklar kilo vermemi engelledi. Oglumda agzima cikolata falan sokmazsa ben bu kez azimliyim harfiyen uymaya. Iyi bir kilo verip diyeyisyenin yanina gideceğim bu kez. onun yerine bunu yiyeyim sunu yiyeyim diye hic duşünmeyeceğim ayrıca.
Ramazana kadar hedefime ulasmak istiyorum. Allah nasip eder insallah o günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…