- 24 Aralık 2013

- 3.031

- 5.604

- 398

- Konu Sahibi turkmenkizi86
 - 

Bende katiliyim sana. Bende yaklaşık 2 aydır diyetteyim. Gunde 1 saat yuruyorum. Bugun 8 km yurumusum isyerinde de ogle arasi yuruyorum. 82 kiloyla basladim yarin tartilcam sabah. Sali günleri tartiliyorum bende. Hedefim 65 ama zor gibi. Bu aralar fazla kacamak yapıyorum o kötü oluyor.
Siteyi inceleyecegim canım Sağol.Diyetarkadasim.com diye bir site var. Oraya uye olmanı tavsiye ederim. Hergün yedigim zeytine kadar yazıyorum. Gunluk 1400 kaloriyi geçmiyorum. Bugun 1600 almışim kendime çok kızdım.yarin daha çok yuruyus yapmaliyim
Ne kadar adimsayarlarin ücreti gerci benim dışarda yürümeye pek vaktik olmuyor ama yazin olabilir? Siteye uye oldum da telefonumda sarj problemi var. Cok inceleyemedim.Bu diyetarkadaşim.com beni cok motive etti. 40 gunde 4.5 kg verdim.bide adımsayar aldim. Telefondaki uygulama dogru saymiyor cunku. O da büyük motivasyon kaynağı
Masallah sen daha azimliymissin umarım bende istediğim kiloya ulaşırim...Hayırlı olsun topiğin bende 104.6yla başlamştm iki ay önce yarn tartlcm bakalım 94 ten düşmüşsem iki ayda 10 kiloyu atmş duruma gelck inşlh.İnsan isterse yapabiliyrmş onu anladm sonunda..
Bantta kaçıncı hızda yürüyosun canım.Bu arada sporlar süpeeer tebrik ederimBugün 1400 kalori almışım
5 km kosu bandında yürüdüm
100 mekik çektim
2500 pedal cevirdim.
Toplam
9.2 km koşu bandi
5700 pedal
100 mekik
Teşekkür ederim canım 4 ile başlıyorum. Ortalama 5 km yapiyor çünkü bir saatte tamamlıyorum. Tavsiye ettiğin site cok isime yaradi bu arada teşekkür ederim.Bantta kaçıncı hızda yürüyosun canım.Bu arada sporlar süpeeer tebrik ederim
Bende bugun 1 saat 40 dk yurudum toplamda 400 kalori yaktim
hımm.ben 45 dk 4 le 8 hızları arasnda gidip geliyrm hıtt diyorlar ona .o daha fazla yağ yakıyor.Bu arada karıştrdn heralde ben site tavsiye etmedim canmTeşekkür ederim canım 4 ile başlıyorum. Ortalama 5 km yapiyor çünkü bir saatte tamamlıyorum. Tavsiye ettiğin site cok isime yaradi bu arada teşekkür ederim.
hımm.ben 45 dk 4 le 8 hızları arasnda gidip geliyrm hıtt diyorlar ona .o daha fazla yağ yakıyor.Bu arada karıştrdn heralde ben site tavsiye etmedim canm
Bende saymaya başladım canım nisa26 adım orda. Çok iyi oldu benim için. Bazi yediklerimi tam bulamıyorum ama aşağı yukarı ne kadar yediğimi biliyorum. Ben 55 kg olana kadar vazgeçmeyecegim Allah izin verirse.Siteyi ben tavsiye etmistim canim. Ben hergun ordayim. Her yedigimi zeytine kadar yazıyorum. Bugun 1500 kalori oldu malesef ama yine 1.5 saat yurudum. Ordan kurtardik. Kilo olarak toplamda 8.5 oldu. Ama daha bi bu kadar daha vermem lazım. Vazgecmeyelim ☺ eylüle kadar 8 kilo daha vermeyi düşünüyorum umarim basaririm
Adimsayari 20 tl ye aldim. O da buyuk motivasyon saglio. Gunluk 300 kalorimi yakmadan eve dönmuyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?