Vazgeçmek yok!!!

Canım bak seni burdada buldum
İnşallah biran once 70lere indiğimi yazardın buraya

Bugun tıka basa yedim günlüğüm. Doyduğum halde yedim.
Sanki cok yiyince mutlu olacakmışım gibi.
Beni yemek yemek demek değil kilolu olmak buyuk beden giymek beni mutsuz ediyor.
Kilo vermisin deyince de şımardım galiba farkında olmadan.
Halbuki az yemeyede alışmıştım
Tamam cabuk acıkıyordum ama ara öğünlerle toparlıyordum.
10 hafta boyunca yaptığım diyeti resmen çöpe attım.
Haftaya da diyetisyen randevum var. Bu liste ağırı dayanamadım mı diyeceğim...

Şimdi kendime söz veriyorum. Diyetisyene 2 hafta sonra gideceğim. Bu iki haftada tek bir kaçamak dahi yapmayacağım. Yürüyüs yapmadığım günler de ne kadar geç olursa olsun leslie yapacağım.

Bu üzerimdeki kırgınlık kızgınlık bitkinlik ne bilmiyorum. 4 gün evdeydim ama hiç spor yapamadım. yapmakta içimden gelmiyor. Bu hafta sonu da diyetisyene gitmeyeceğim. Gidecek yüzüm yok zaten verdiği listeye uymayıp ne yüzle gidiyorsam. Pazar günü tıka basa yedim. Hem gece midem ağrıdı hem ben daha mutsuz oldum. iki gün önce söz verip sözünden cayıyorsun. çok tutarsızsın çok...

Sen bir diyet günlüğüsün biliyorum. Benim bu gece kalbim çok kırık...

Buraya da yazamayacağım derdimi galiba. Sessiz sessiz ağladığım bugünü unutmayacağım.

Diyetisyene gittim carsamba günü. 3400 vermisim 3 kg yag ve 300 gr kas

Instagramda hesap açmıştım onuda eklemistim. Porsiyonlarimin büyüklüğünden bahsetti. Dogru beslenseymim aslinda simdiye kadar daha cok verirdim. Neyse bundan sonra duzeltmek onemli olan. Merak ettiğim sey acaba hep boyle mi besleneceğim... Neyse hayırlısı bakalım...

Bugun 900 gr arti gordum bol bol su içtim. Yesil cay ictim ama motivasyonum dustu gibi. Mutsuzum yani. Yinede sabah okula yurudum yetidrmeyecegim icin dolmusun birine bindim nobetciydim ve koridorda hep yurudum... Oglumu uyutunca 2 ml leslie yapayım ve mekik cekeyim diyorum. Insallah odemdir vucudumdaki yoksa cok uzulecegim...

Acaba incelince nasıl olacağım... Yüzüm nasil degisecek. Vücudum nasıl olacak... Kafamda doğum günüme kadar diyette olmak var sonra korumaya gecegim. Tabi o zamana ne kadar ilerlerim bilmiyorum. Eşimin ilgisi şimdiden değişti. Ince bir hatun olabilirsem acaba o zaman nasıl davranir bana?

Ogretmenlige başladığım kilodayım yani yakınım. Eşimle sevgili olduğumuz zamanlardakine...
Üniversitede en son kaç kiloydum acaba. Zihnimi zorluyorum yok...
79 muydum acaba bir yerlerin sınırındaydım ama... Bu kadar takmiyormusum kilomu demekki. Tabi tartilma imkanı da yoktu daha cahildim sanırım o zaman...

Hedefime var daha ama artık inkansiz olmadığını biliyorum...

Çok sukur 86 li rakamlari gördüm. Ercisten geldigimde de bu kilodaydim. Bugun babam bu kadar yeter iyi oldun dedi. Yok dedim ideal kilomda olacagim insallah Allah nasio ederse....

Dün diyete tekrar başladım. +1.4 kg ile. Suanda 85.5 kg geliyorum. Çok kacamaklı olmasa da ufak kacamaklarla devam ediyorum. Ig hesabimi simdilik dondurdum. Diyetisyenin ordan beni takip etmesi vs yordu beni. Motive oldugumda oldu yeni öğrendiklerimde oldu. Yinede yorucu. Diyetisyeni eklemeseydim iyiydi. Şöyle 79 lu rakamları görünce tekrar gidecegim kendisinin yanına. Bayramda insallah ipin ucunu kaçırmam. Saat 6 da uyandım. Simdi eliptik yapmaya. 30 haftalık mekik programını yapmaya çalışacağım. Arkasından da 31 günlük squat programına başlayacağım ikisine aynı anda başlayınca yurutemedim belki bu şekilde olur. Hadi kolay gelsin bana.

Okulun açılacağı gün başlayacağım demiştim başladım. 86.9 kg ile. Omur boyi diyet mi yapacağım bilmiyorum...

Bu kez olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…