- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ayrıldı benden.yok koşmayı su saatten sonra düşünmüyorum.doğum günümüze kutlamicam.neymiş ben çok dırdır ediyomusumSenın gururun yokmu asıl sen konusma..bı kere pesınden kosma bak nası gelıcek gör
ona en iyi intikam unutmak.ama kopek gibi olsun peşinde istiyorum sadeceOnun doğum gününde sevgilinle foto koycaksın ki aslında görsün aldatmak neymiş
En iyi intikam unutmak diyen yalan söylemiş.ona en iyi intikam unutmak.ama kopek gibi olsun peşinde istiyorum sadece
Hiç birşey yapma bunu görsün belki çıldırırGeçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
Yapmayı düşünmüyorum ki yaa.Ama pişman olsun istiyorumHiç birşey yapma bunu görsün belki çıldırır
Tamam işte kızım sen hiçbirşey yapmazsan ve oda bunu görürse o zaman pişman olurYapmayı düşünmüyorum ki yaa.Ama pişman olsun istiyorum
Çok kararlıydı ama bilmiyorum.diğer kıza ağzına geleni soylim mi .kTamam işte kızım sen hiçbirşey yapmazsan ve oda bunu görürse o zaman pişman olurcünkü aramışsın takip etmişsin devamlı o bunun Farkında o yüzden beklemede kal.
Aaa ben bunu bilmiyordum. Çocuk seni önemsemiyor ugrasma kardesim o zmaan bırak gitsin aldatmış ötesi yok
Önceki konuları okuyun kankilik ayağına başka türlü takılıyorlar, rahat takılabilmek için de konu sahibini kullanmışlar, zaten wp durumları da bir ara aynıymış "sen benim içimsin, kimse bilemez" tarzında bi yazıydı.
Bu iyi hali sen birde evlen bu adamla daha ne huyları çıkacakGeçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
Nasıl sevindim anlatamam.boylr diyorum diye kırılma inanki kurtuldun ondan.simdi akıllıca davranıp doğru bir kişi çıkınca karşına onunla guzel bir ilişkin olsun mutlu olAy
ayrıldı benden zaten
Zaten küfür falan ediyor yaaBu iyi hali sen birde evlen bu adamla daha ne huyları çıkacak
Keşke öyle biri çıksa.kendimi toplucam geliştircem.onun yüzünden on kilo verdimNasıl sevindim anlatamam.boylr diyorum diye kırılma inanki kurtuldun ondan.simdi akıllıca davranıp doğru bir kişi çıkınca karşına onunla guzel bir ilişkin olsun mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?