- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.151
- 373
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sevse zaten bırakmazdı eminimSeni Sevmiyorrrr..
Bunu kabul et ve yoluna bak.
Seni gerçekten seven bir adam karşına çıktığında bugünlerin için üzüleceksin.
Onursuz,gurursuz ilişki olmaz.
Ne demiş Lenent Yüksel: Yeter ki onursuz olmasın aşk.
Yok kutlamiycam.o kutlarım sancak.anlasin ki vazgeçtim.lafta sokmicamdoğumgününde ona verilecek en güzel hediye bence sensizlik..
ona yalnızlıgını hediye et ve iletişime geçme
Yaa psikolojimi bozdu zaten.oZguvenim azaldı iyiceBu sıkıcı heriften bir an önce uzaklaş...
Yoksa ruh hastası olup çıkacaksın başımıza....
Yok atmiycam msj o kadar alcaltmiycam kendimi.ona hediye alcaktim o parayla terapiste gidicemvazgeçmem için bişeyler söyleyin diyorsun ama söylenenleri dinlemiyorsin ki.
sen ve bikaç üye daha var böyle hastalıklı saplantılı bir şekilde bu adamcıklara yapışıp kalan.
bulursun barışmanın bir yolunu sen
Durumun tam benlikmis yaa yazsam mi whatsapaSeni Sevmiyorrrr..
Bunu kabul et ve yoluna bak.
Seni gerçekten seven bir adam karşına çıktığında bugünlerin için üzüleceksin.
Onursuz,gurursuz ilişki olmaz.
Ne demiş Lenent Yüksel: Yeter ki onursuz olmasın aşk.
30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
Canım üstüne gitme terapiste gidecekSen hem 25 hem 30 yasinda misin?
Aynen. Bi konusunda 30 yaşında 6 yillik iliskisi var. Digerinde 25 yasinda 1 yillik iliskisi var.Canım üstüne gitme terapiste gidecek
Ha sanki ilişkisi var da.Aynen. Bi konusunda 30 yaşında 6 yillik iliskisi var. Digerinde 25 yasinda 1 yillik iliskisi var.
isabet olur.Yok atmiycam msj o kadar alcaltmiycam kendimi.ona hediye alcaktim o parayla terapiste gidicem
Yeni konusunda ayrıldı benden demiste.Ha sanki ilişkisi var da.
İlişki sanıyor onu.
Yazık ediyor kendine.
Sevilmediğini kandırıldığını anlar umarım.
Tek tepkisi doğum gününü kutlamayacak olmak.
Hala ayrılmıyorsa da müstehak yani.
Aa çocuk ayrılmış mı?Yeni konusunda ayrıldı benden demiste.
Ben sasiriyorum ya , otur evinde acını cek ama boyle kendini kucuk düşürmek garip geliyor. Adam kankasiyla isi pisirmis , tek derdi dogum gunu. Bu ne tür bi körluk acizlik.
Haklsiin tabi.yok gitcem bakalımEğer bu denli saplantı haline gelmişse , uzman desteği alabilirsin.
Kurtulmanın tek yolu sensin.
Öyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım benSonra neden küsüyor. Kolay affedersen kolay vazgeçilirsinn !
Öyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım ben
Güldüm yani şu yoruma.Öyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?