- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklisin.yok gidicem baya bi zayifladim çünkü.yemek falanda yemiyorum içim almıyor.on kilo verdim saçın dökülüyor artıkAkrep olunca noluyomus. Azcik gururunuz olsun. Doktora gidin tedavi olun. Bu kadar takinti daha da hasta eder
25.bir seneyi geçtiSen bi soylesene kac yasindasin kac senelik iliskin var?
Bak canımhemcinsim şu hayattan bunu öğrendim hep alttan alırsan aynı zaman da karşındakinden yolda alıyosun o yüzden bırak akrebi koçu boğayı, sen koru gururunu kadınlığınıÖyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım ben
Tabii ki evlen, nasıl bulacaksın böyle iyi huylusunu?
Yok zaten atmiycam mesaj.böyle yapması zoruna gitti.yalniz kalmak istiyormuş kalsın bakalım. Çok yüz verdim tepeme çıktı.ondan vazgecmiycegimi de iyi biliyoBak canımhemcinsim şu hayattan bunu öğrendim hep alttan alırsan aynı zaman da karşındakinden yolda alıyosun o yüzden bırak akrebi koçu boğayı, sen koru gururunu kadınlığını
Senin kicina gercekten bi tekme atmasinimi bekliyorsunGeçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
:) en guzel cevabı arkadas vermıs eline saglık
Zaten tekme attı ayrildikSenin kicina gercekten bi tekme atmasinimi bekliyorsun
biz de biliyoruz :))Yok zaten atmiycam mesaj.böyle yapması zoruna gitti.yalniz kalmak istiyormuş kalsın bakalım. Çok yüz verdim tepeme çıktı.ondan vazgecmiycegimi de iyi biliyo
Amaaa vazgeçmek istiyorum da takıntı yaptım galibabiz de biliyoruz :))
galiba biraz hafif kalıyor:))Amaaa vazgeçmek istiyorum da takıntı yaptım galiba
Yok ben mesaj falan atmiyorim barismayizgaliba biraz hafif kalıyor:))
sanırım yarına kadar barışırsınız.
Ayrılmak için bahane arıyor bence.Geçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
Haklisin.yok gidicem baya bi zayifladim çünkü.yemek falanda yemiyorum içim almıyor.on kilo verdim saçın dökülüyor artık
Tabi acele etme birgün çıkar neden çıkmasın boşuna yiprattin bu adam için kendiniKeşke öyle biri çıksa.kendimi toplucam geliştircem.onun yüzünden on kilo verdim
Bende kendim ivin uzuluyorum.sadcee uzdu beni kendimi toplamak istiyorim bendeBoyle konular okuyunca cok uzuluyorum. Gencliginize yazik. Cok ararsiniz bugunlerinizi.
Umidim yokki.Yok vazgectim ondan.Takintimdanda kurtulcam zaten.kendimede bakicam ki ne kaybettigini gorsun oTabi acele etme birgün çıkar neden çıkmasın boşuna yiprattin bu adam için kendini
Oldum zaten.Kimseye onu anlatmucam artik.O kizdanda uzak durucamdevam et ruh hastası olduğunda ayrılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?