Umarım hakkınızda Hayırlısı olur. Dilim döndüğünce yardım etmek istemiştim.
Boşanma yoluna resmi olarak girdiyseniz bundan sonra tek yapılacak şey hayırlı olsun demek.
Umarım çok mutlu olursunuz.
Ne demek çok memnun oldum ben ve resmi bir yola girmiş bile olsak gönlümden geçen hep eşimin bir adım atması
Sadece o adım atmadan dönemeyecek kadar yorgun ve kırgınım artık
Kendini o kadar güzel anlatıyosun ki maeve binchy romanı okuyorum sanki...
Bak akşam akşam nasıl tebessüm ettirdin :) çok sağol canım, severim kendisini. İrlanda'yı çok güzel anlatır ne zaman okusam gidesim gelir.
Hayırlısı olsun hakkınızda
Atacağınız adım sizi çok güzel bir geleceğe götürür inşaallah
Amiiiinnn diyorum kocaman aminnn
Hem beni hem onu en çok da evladımızı
Sevmeyi bilmemek çok büyük bir sorun gerçekten...
Ama anladığım kadarı ile eşiniz sevilmenin de ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkında olamamış.
Bazen aynı oranda sevmeyiz, bir ilişkiye kadın %45 sevgi ile başlarken erkek %70 ile başlayabilir. Bazen erkek %30 ile başlarken kadın %80 lerde sevebilir. Zamanla bu sevgi artar kadın ve erkeğin sevme oranları birbirine yaklaşır. Ancak bana göre evlilik/birlikte hayata başlama yoluna girildiyse bu oran arasında +/- %20 olmalıdır.
Anlattıklarınızdan çıkardığım eşinizin sevme oranı artacağına azalmış, ilgisi, hoşgörüsü ve evliliğe yüklediği değer anlamsızlaşmış. O yüzden ben de olsam daha fazla yıpranmadan bu işe noktayı koyarım. Karşımdakini de yormam sev beni diye, zira sevgi kapasitesi bu kadar demek ki...
Sizin hikayenizde herkesin yolu açık olsun, eşinizin bile.Çünkü sevmeyi ve sevilmenin ne kadar büyük bir değer olduğunu bilmediği bu dünyada aslında yapayalnız kalacak fakat o bunun bile farkında olamayacak...
Arada gelip gelişmelerden haberdar ederseniz memnun olurum, nedendir bilmiyorum çok içselleştirdim ben bu durumu...
Çok sağol nadirensevda. Dediğin gibi sevmeyi bilmeyişi bize zarar verdi evet ama en çok kendine zarar veriyor verecek.
"Çünkü sevmeyi ve sevilmenin ne kadar büyük bir değer olduğunu bilmediği bu dünyada aslında yapayalnız kalacak fakat o bunun bile farkında olamayacak..." bu benim ona içimden söylediğim sözlere çok benzer ama artık bunları düşünmekten kaçınıyorum
Çok duygusallaştım hamileykenki gibiyim hemen düğğnleniveriyor Boğazım
bende erkek arkadaşımı böyle deliler gibi sevdim değer verdim ne oldu hüsran ailemin olumsuz sözü yüzünden beni arama sorma dedi ben arayana kadar demekki değer ilgi sevgi olmayacak tam tersini yapacaksın ki sen bak o zmaan sevginin alasına ilginin alasına ...
Ben yine de tam tersini yapmaktan yana değilim Ceren,
Yuva kurunca plan program naza Çekme olmaz ki artık iki kişi bir oluyor keşke o sa bunu anlasaydı tadından yenmezdi evliliğimiz
Ha bundan sonra karşı Tarafın da rol almasını sağlayacağım kesin Hayattaki her ilişkimde
Bu kdr tepside sunmayacağım hiçbirşeyi
Submaktansa birlikte yapmayı deneyeceğim...
Kimseyi canından çok sevmeyeceksin..Fedakarlıklarına rağmen..
Ben uslanmaz yine severim bernako aaah ahh
Adeta roman okuyor gibiyim

Yazdıklarınızın çoğunu okudum ve kimi suçlayacağımı bilemedim.
Her ikinizinde bu evliliğin bitmesinde payı var fakat eşinizin payı daha büyük bence.
3 senelik ilişkimi bu tür sebeplerden dolayı bitirmişitm. Sevgisini, ilgisini pek hissettiren biri değildi ve evlendiğimiz takdirde bunun dahada artacağını düşünerek ayrılmıştım. Yazdıklarınızı okuyunca "iyiki ayrılmışım" dedim...
Konunuzun takipçisiyim. Rabbim oğlunuza ve size mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin inşallah
evet vesfa cım tek taraf suçlu olamaz ki sonuçta iki kişi yola çıktık evlendik başlarken nasıl 2 kişi başlatıyorsa biterken de 2 kişi bitiriyor
Flört ya da nişanlılık Döneminde bunları yaşasam ve böyle düşünebilsem evlenmezdim evlendikten sonra görünce insan daha bir dişini sıkıp oturuyor
benim de karşımdaki en büyük sorunlardan biri aynı sizin gibi aynı iş yerinde olmamız. Çoğu zaman beni bağlayan en büyük etkenlerden biri bu oluyor. Siz bununla nasıl başaçıkabiliyorsunuz?
Sentinus Biz farklı şubelerde olsak da sonuçta çevremiz ortak tonla arkadaşımız ortak
Böyle olunca gerçekten çok zor
Boşandıktan sonra Aynı işyerinde Olmayı asla düşünmüyorum çünkü
Ben onu işinden etmeyi hiç istemediğim için ( sonuçta 11 yılı var burada) kendim diğer şirketlerdeki birkaç arkadaşımla görüşmüştüm bile
Ama o geçen haftasonu tatilimizde kendinin ayrılacağını söyledi
Ilk günler üzüldüm ama düşününce böylesi daha iyi
Benim bu şirketteki kariyerim ondan daha iyi gidiyordu
Ayrıldıktan sonra nafaka almaycağımı düşününce kadın olarak gireceğim yükü düşününce üzülmeyi bıraktım ve işime sarıldım
Böyle durumlarda ayrılınca tazminat da veriyor bazı şirketler canım