- 1 Ağustos 2015
- 203
- 380
- 53
- 44
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Benim size anlatacaklarım başka... Birkaç gündür tatil dönüşü nedeniyle yazamadım
Önce memlekete, oradan da Çeşmeye yazlığa geçtim. Tadilat işleri falan derken epey yoğunluk oldu ama Ailemle olmak çok iyi geldi
Hem de uzaklaşmak istediğim şeyler oldu son birkaç aydır...
Yazacağım ama cesaret edemedim...
Size bahsettiğim biri vardı. Ben onunla birkaç kez görüştüm...
Eşim beni dinen 2 kez boşadı...
O eşinden boşanmadı ama ayrı taşıyor...
Artık görüşmüyorum...
Ama vicdanen çok rahatsızım...
Eşime karşı kendimi kötü hissediyorum...
Hem terapiste hem de yakın bir dostuma anlattım...
Bir yıldır aramızda cinsellik yok. Sevgililik yok. Sohbet bile yok. Bu Detayları bildiklerindenNormal karşıladılar.
O kişiyle fiziki anlamda birşey olmadı aman diyeyim yanlış anlaşılmasın
İş ve iş dışı yemekler, sohbetler ...
Bu dönemde anladım ki eşim bana onun yüzde biri ilgi gösterse şu an herşeyi unuturum...
Yani eşimden komple vazgeçemiyorum (aptal Aşık modu)
Fakat onunLa görüşmek çok kötü geldi... Ben dünya üzerinde o kadar ilgili, jesti bol, yorulmak bilmeyen birini tanımadım.
eşim de bu dönemde şirket yemeklerinde bekar bir bayan arkadaşla denk gelmiş birkaç kez. Bizim kızlar söyledi. Pek kıskanmadım açıkcası... Ama diğeriyle görüştükçe İster istemez eşime karşı kızgınlığım arttı...
Rahmetli amcam yengeme çok aşıktı mesela. Hepimiz hayal kurardık ilerde eşlerimiz onun gibi olsun diye.
Heryere kendisi götürür getirir
Asla cam sildirmez
Her sofradan kalkış ellerini öper
yengemin adının mührünü yaptırmış her takısında imzalar ...
Böyle bir adamın kat kat fazlasını düşünün...
Ne gibi derseniz...
Regli dönemimi keşfetmiş o hafta hergün masamda çikolata bulurdum
Yeni terfi ve yeni masamda çekmecelerin içini çiçeklerle doldurmuş (film gibi di mi ama gerçek)
Her yemekte önce benim çatal bıçağımı silip suyumu doldururdu
Oğlumun babasını özleyip beni zorladığı dönemlerde aklıma hayalime gelmeyen türlü etkinlikleri mesaj atardı. Gerçekten de işe yarardı.
Beni asla yürütmezdi. Bu yönünü amcama çok benzetmiştim. Mesela otoparka parkedip sahile yürüyeceğim. O park yerinde benim gelmemi bekler beni sahile arabasıyla götürür sonra döner kendi parkeder yürürdü
Bana kızacaksınız biliyorum....
Ama flört etmeyi özlemişim...
Rol mu yaptı, gerçekten mi böyleydi bilmiyorum
Ama soyadım değişmeden daha fazla görüşmeme kararı aldım
Tabi perişan oldu. Son gördüğümde iğne ipliğe dönmüştü. Hergün yazmakta devam ediyormuş... Bana yollasa bile okumadan siliyorum... Çünkü okudukça evliliğimin komple sarpasaracağınj biliyorum...
Özetle işler iyice karışık...
Yıldız'ın kalbi karmakarışık...
Terapistimiz oğlumun yaşında anne babayı birarada görme ihtiyacı olduğunu söyleyip denememizi önerdi
Eşimin aşırı derecede obsesif olduğunu söylüyor
Benim kararsızLığımda eşim ne kadar odun olursa olsun hala seviyor olmamın etkisi var diyor (o odun demiyor tabi:))
Ama ben bazen boğazlamak istiyorum, bazen de gönlümü aldığının hayallerini kuruyorum
Oğlum için bir süre dahaKırıp dizimi oturmak mı.... Yoksa sevgi ve ilgisizliği reddedip ayrılmak mı...
1yıl olmuş konuyu açalı neredeyse...
Önce memlekete, oradan da Çeşmeye yazlığa geçtim. Tadilat işleri falan derken epey yoğunluk oldu ama Ailemle olmak çok iyi geldi
Hem de uzaklaşmak istediğim şeyler oldu son birkaç aydır...
Yazacağım ama cesaret edemedim...
Size bahsettiğim biri vardı. Ben onunla birkaç kez görüştüm...
Eşim beni dinen 2 kez boşadı...
O eşinden boşanmadı ama ayrı taşıyor...
Artık görüşmüyorum...
Ama vicdanen çok rahatsızım...
Eşime karşı kendimi kötü hissediyorum...
Hem terapiste hem de yakın bir dostuma anlattım...
Bir yıldır aramızda cinsellik yok. Sevgililik yok. Sohbet bile yok. Bu Detayları bildiklerindenNormal karşıladılar.
O kişiyle fiziki anlamda birşey olmadı aman diyeyim yanlış anlaşılmasın
İş ve iş dışı yemekler, sohbetler ...
Bu dönemde anladım ki eşim bana onun yüzde biri ilgi gösterse şu an herşeyi unuturum...
Yani eşimden komple vazgeçemiyorum (aptal Aşık modu)
Fakat onunLa görüşmek çok kötü geldi... Ben dünya üzerinde o kadar ilgili, jesti bol, yorulmak bilmeyen birini tanımadım.
eşim de bu dönemde şirket yemeklerinde bekar bir bayan arkadaşla denk gelmiş birkaç kez. Bizim kızlar söyledi. Pek kıskanmadım açıkcası... Ama diğeriyle görüştükçe İster istemez eşime karşı kızgınlığım arttı...
Rahmetli amcam yengeme çok aşıktı mesela. Hepimiz hayal kurardık ilerde eşlerimiz onun gibi olsun diye.
Heryere kendisi götürür getirir
Asla cam sildirmez
Her sofradan kalkış ellerini öper
yengemin adının mührünü yaptırmış her takısında imzalar ...
Böyle bir adamın kat kat fazlasını düşünün...
Ne gibi derseniz...
Regli dönemimi keşfetmiş o hafta hergün masamda çikolata bulurdum
Yeni terfi ve yeni masamda çekmecelerin içini çiçeklerle doldurmuş (film gibi di mi ama gerçek)
Her yemekte önce benim çatal bıçağımı silip suyumu doldururdu
Oğlumun babasını özleyip beni zorladığı dönemlerde aklıma hayalime gelmeyen türlü etkinlikleri mesaj atardı. Gerçekten de işe yarardı.
Beni asla yürütmezdi. Bu yönünü amcama çok benzetmiştim. Mesela otoparka parkedip sahile yürüyeceğim. O park yerinde benim gelmemi bekler beni sahile arabasıyla götürür sonra döner kendi parkeder yürürdü
Bana kızacaksınız biliyorum....
Ama flört etmeyi özlemişim...
Rol mu yaptı, gerçekten mi böyleydi bilmiyorum
Ama soyadım değişmeden daha fazla görüşmeme kararı aldım
Tabi perişan oldu. Son gördüğümde iğne ipliğe dönmüştü. Hergün yazmakta devam ediyormuş... Bana yollasa bile okumadan siliyorum... Çünkü okudukça evliliğimin komple sarpasaracağınj biliyorum...
Özetle işler iyice karışık...
Yıldız'ın kalbi karmakarışık...
Terapistimiz oğlumun yaşında anne babayı birarada görme ihtiyacı olduğunu söyleyip denememizi önerdi
Eşimin aşırı derecede obsesif olduğunu söylüyor
Benim kararsızLığımda eşim ne kadar odun olursa olsun hala seviyor olmamın etkisi var diyor (o odun demiyor tabi:))
Ama ben bazen boğazlamak istiyorum, bazen de gönlümü aldığının hayallerini kuruyorum
Oğlum için bir süre dahaKırıp dizimi oturmak mı.... Yoksa sevgi ve ilgisizliği reddedip ayrılmak mı...
1yıl olmuş konuyu açalı neredeyse...