- 20 Mart 2011
- 13.925
- 32.534
- 798
- Konu Sahibi aceleciaycicegi
Şaka gibi insanlarKv ilgiye aşırı düşkün bir insan benim eşim de ilk çocuk olduğu için sürekli ondan ilgi bekliyor. Affedilmez bir hatası oldu diyemem arkamdan konulur görümcemle dedikodumu yaparlar ama yüzüme de güler bir ihtiyacın varmı diye de sorar en son kopma onun ameliyatından sonra oldu bir ay önce ameliyat oldu kızı bakmadı ben yaşadığım şehirden kalkıp onun şehrine gittim hastanede ona ben baktım hatta onun yanında kaldığım gece ben hastalandım ve ertesi gün acillik oldum. Tuvalete gittiğinde eli kolu tutmasına rağmen peçete ile temizlenmesine yardımcı oldum çorba içmek istedi eşim aldı geldi iki oğlu kızı ve ben varken benim çorbayı içirmemiş istedi ve bunların hepsını güler yüzle yaptım zaten bir gece kalıp eve çıktı 2 gün sonra da ben evime dönemk için vedalaşırlar kolumdan çekiştirdi bende teşekkür edecek sandım bana oğluma iyi bak onu sakın üzme dedi ya onun için herşeyiyle kızı ve çocukları ilgilenmemişler ben ilgilenmişim bi Allah razı oldun diyeceğine dediği şey beni şok etti yaklaşık bir aydır tavırlıyım tavırlıykm dediysem de eşimin ısrarıyla iki kere arayıp konuştum ve hepsinde insan gibi iyi bir şekilde konuştum

Eşin yenidoğan gibi annesine bağımlı olmasa kendi çekirdek ailesine sahip çıksa keşke.
Bebek isteğini bu eş ve bu ailede kesinlikle rafa kaldırmalısın. Profesyonel destek almanız şart başka türlü eşinizi ikna edemezsiniz. Size sahip çıkmamaya devam ederse üzülerek söylüyorum ki evliliğin devamlılığı pek mümkün değil