Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

çok heyecan verici şubat annesi olacağım bende Allah nasip ederse ama bizde gördükçe erken olabileceklere hazırlanıyoruz.

Allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin

hoşgeldiniz...

Allah anali babali buyutsun arkadasim.. ismide çok güzel masallah
Çok teşekkür ederim. İsmine doğuma girerken karar veririm, aklıma ilk hangisi gelirse o olur dedim. Ama narkoz verilirken heyecandan aklıma ne isim geldi ne de bişey.

canım bende senı dusunuyordum kaç gundur..ne geldı ne gıttı..dogurdu kesın dedım artık.....
hayırlı olsun .ömürlü olsun çağan mert imiz...
amiiiin canım. Sonunda bekleyiş sona erdi. Biraz ani oldu ama güzel oldu. Ama benden tavsiye kendinize çok dikkat edin. ben bronşit olmuşum doğumda. 10 gündür öksürmekten dikişlerim hala sızlıyor. Sen de artık yolu tamamladın.Hayırlısıyla haberini bekliyorum canım.

Ayy maaşallah bebişine de sanada .Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Herkes patır patır kaybolup doğuma gidiyor yaa :18:

hogatoee...hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömür sağlık versin bebişine.
bebişler sıraya girdi kızlar.listemiz kabarmaya başladı..

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin ocak bebişleri erkenci çıktı adınıza çok sevindim darısı bize sağlıkla inş...

gözünüz aydınn annişler allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..

masallah canim gözün aydin.Allah anali babali büyütsün insallah

Amiiiin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş. Bebeğim benden nezle kaptı. Burnu tıkalı zor meme emiyor meleğim. Ona bişey olacak diye korkumdan kendimi tutamıyorum oturup ağlıyorum.

benimde bebeğim 37+4 sezeryan ile dünyaya geldi erkek adı harun doruk 3200 50cm olarak doğdu eklersen sevnirim 18/12/2010
hayırlı olun beegın canımmm

Benimde kızım 20 Aralıkta doğdu ismimiz Rüya Betül
3900 gr. 51 cm Spinal sezeryanla oldu 39+4 haftalıkken
ruya mız geldııı...
deniz benide ekle cnm 9 aralık saat sabah 8:50 de 36+0 da 2570 gr 42 cm dünyaya geldi kızım adı elanaz
evet secılde dogurmustu..hayırlı olsun canım bebegın...
bayagı bebek olmus topıgımızde...
bakalım sırada kimm var...

canımmmm..benımde guzel haberım gelır ınşallah sıze...
soyl kolaycacık doguruversem..kendı adıma çok memnun olucam gercekten....

canım gecmıs olsun...zor olmustur emınım..hem oksuruk hem dıkış..allah kolaylık versın..ama gecmıstırartık oksuruğun demiii..
bendede 2-3 gundur bogazd ara ara yanma ve genız akıntısı var..
ne artıyor.ne gecıyıor..
ıhlaur ıçıyorum gunde 8-9 mandalına yıyorum....
bende grıp olmak ıstemem dogum arıfesı..ama başa gelende cekılır ..artık hayırlısı...

Merhaba kizlar,

benim melegim de dogdu allahima sükürler. 19.12.2010 pazar günü yavrum 37 haftalik 3 günlükken dünyaya geldi. Epiduralsiz normal dogum yaptim. Azra Ilsu´m 3030 gram ve 49 santim dünyaya geldi simdi evdeyiz. Allah herkese yavrularini bagislasin dogumu bekleyenleri de bi avazda kurtarsin insallah.

Denizcim benim bilgilerimi de listeye yazarsan memnun olurum

gözün aydın canım en yakın zamanda doğum hikayenide bekliyoruz bir normal doğum daha ne güzel

ohh ohh bizim ocak bebişleri çoğalıyorr maşallah hepsine... yeni doğum yapan anneler gözünüz aydın olsun inş rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin inş..doğum hikayelerinizi bekliyoruz..

gözün aydınn..darısı bizlere inş.
allah analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürler versin kuzucuğuna

azra ılsu hoşgelmiş dunyaya ..hayırlı olsun...ömürlü olsun canımm...gule gule buyut kızını..

sağlıklı sıhhatlı analı babalı büyümek nasip olsun hoşgelmiş azra ılsu bebek

denizcim spinal sezeryanla doğum yaptım oğluşum 3.300 gram doğdu boyuda 52 cmdi adı mehmet serdar 14.12.2010 tarihinde saat 12:45 te gözünü dünyaya açtı 38+2 de doğum haftasıydıydı bilgilerimi yazarsan sevinirim cnm

teyzeleri bizde 3ocakta sezeryana alıncaz.İnş yenı yılın ılk gunlerınde merhaba dıcek bebişim bize benide eklemeyi unutmayın listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…