- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
deniz benide ekle cnm 9 aralık saat sabah 8:50 de 36+0 da 2570 gr 42 cm dünyaya geldi kızım adı elanaz
kızlar 14.12.2010 tarihinde saat 18:15 te oğlumu dünyaya getirdim. Bugün 8 günlük oldu. 36+4 te 3136 gr ve 54 cm olarak doğdu. İsmini de Çağan Mert koyduk (sonunda karar verebildik artık mecburen:)
benimde bebeğim 37+4 sezeryan ile dünyaya geldi erkek adı harun doruk 3200 50cm olarak doğdu eklersen sevnirim 18/12/2010
Benimde kızım 20 Aralıkta doğdu ismimiz Rüya Betül
3900 gr. 51 cm Spinal sezeryanla oldu 39+4 haftalıkken
Çok teşekkür ederim. İsmine doğuma girerken karar veririm, aklıma ilk hangisi gelirse o olur dedim. Ama narkoz verilirken heyecandan aklıma ne isim geldi ne de bişey.Allah anali babali buyutsun arkadasim.. ismide çok güzel masallah
amiiiin canım. Sonunda bekleyiş sona erdi. Biraz ani oldu ama güzel oldu. Ama benden tavsiye kendinize çok dikkat edin. ben bronşit olmuşum doğumda. 10 gündür öksürmekten dikişlerim hala sızlıyor. Sen de artık yolu tamamladın.Hayırlısıyla haberini bekliyorum canım.canım bende senı dusunuyordum kaç gundur..ne geldı ne gıttı..dogurdu kesın dedım artık.....
hayırlı olsun .ömürlü olsun çağan mert imiz...
Ayy maaşallah bebişine de sanada .Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinHerkes patır patır kaybolup doğuma gidiyor yaa :18:
hogatoee...hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömür sağlık versin bebişine.
bebişler sıraya girdi kızlar.listemiz kabarmaya başladı..
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin ocak bebişleri erkenci çıktı adınıza çok sevindim darısı bize sağlıkla inş...
gözünüz aydınn annişler allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..
masallah canim gözün aydin.Allah anali babali büyütsün insallah
hayırlı olun beegın canımmmbenimde bebeğim 37+4 sezeryan ile dünyaya geldi erkek adı harun doruk 3200 50cm olarak doğdu eklersen sevnirim 18/12/2010
ruya mız geldııı...Benimde kızım 20 Aralıkta doğdu ismimiz Rüya Betül
3900 gr. 51 cm Spinal sezeryanla oldu 39+4 haftalıkken
evet secılde dogurmustu..hayırlı olsun canım bebegın...deniz benide ekle cnm 9 aralık saat sabah 8:50 de 36+0 da 2570 gr 42 cm dünyaya geldi kızım adı elanaz
amiiiin canım. Sonunda bekleyiş sona erdi. Biraz ani oldu ama güzel oldu. Ama benden tavsiye kendinize çok dikkat edin. ben bronşit olmuşum doğumda. 10 gündür öksürmekten dikişlerim hala sızlıyor. Sen de artık yolu tamamladın.Hayırlısıyla haberini bekliyorum canım.
.
deniz benide ekle cnm 9 aralık saat sabah 8:50 de 36+0 da 2570 gr 42 cm dünyaya geldi kızım adı elanaz
Merhaba kizlar,
benim melegim de dogdu allahima sükürler. 19.12.2010 pazar günü yavrum 37 haftalik 3 günlükken dünyaya geldi. Epiduralsiz normal dogum yaptim. Azra Ilsu´m 3030 gram ve 49 santim dünyaya geldi simdi evdeyiz. Allah herkese yavrularini bagislasin dogumu bekleyenleri de bi avazda kurtarsin insallah.
Denizcim benim bilgilerimi de listeye yazarsan memnun olurum
Merhaba kizlar,
benim melegim de dogdu allahima sükürler. 19.12.2010 pazar günü yavrum 37 haftalik 3 günlükken dünyaya geldi. Epiduralsiz normal dogum yaptim. Azra Ilsu´m 3030 gram ve 49 santim dünyaya geldi simdi evdeyiz. Allah herkese yavrularini bagislasin dogumu bekleyenleri de bi avazda kurtarsin insallah.
Merhaba kizlar,
Merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?