Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

11.01.2011'de saat 09:26'da pamuk şekerimi kucağıma aldım :))

4kilo250gr ağırlığında ve 52 cm boyunda doğdu...

Darısı tüm bekleyenlerin başına...

benim de oğluşum geldi .. 11 ocak sabahı saat 8:05 de 37+5 de 3 kilo 20 gr 49 cm olarak dünyaya geldi evimizdeyiz. darısı başınıza. bir ara öykümüzü yazıcam

Son düzenleme:
çoğunuz bebeğinizi kucağına almışsınız ne güzel
darısı biz nisan annelerine inş.:)

bişeyi merak ettim.
ultrasondaki bebeğin kilosuyla doğum kilosu tuttumu
yani doğrumu çıkıyor ultrasonda çıkan kilo?

doğum yapmadan hemen önce ultrasona sokuyorlar diilmi
ordada bakıyorlardır
veya bi kaç gün önceden çıkan kilosuyla doğum kilosu aynımı?

canım inşallah sizde bebişlerinize zamanında kavuşursunuz benim ult.ve gerçek kilo arasında
400 gr var
dr 3e yakın dedi 3380 doğdu

benim de oğluşum geldi .. 11 ocak sabahı saat 8:05 de 37+5 de 3 kilo 20 gr 49 cm olarak dünyaya geldi evimizdeyiz. darısı başınıza. bir ara öykümüzü yazıcam

geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin hangimiz önce doğurcaz diyorduk seninki önce davranmış bak:) benim kız şimdiye kadar korkuttu şimdi de gelmeye niyeti yok galiba. anladı tabi içerdeki rahatı:)

Oh maaşallah bebislerinize ultrasonla normal kilosu arasında cok fark varmış ya ınşallah benim kızımda normalden kiloludur kilo aldırcam diye canım çıkıyor gecen hafta 2700dü bakalım bu hafta kaç kilo olmuş

allah hasta olan yavrularımiza da şifa versin ınşallah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

tüm dogum yapan annelere hayırlı olsun...Allah anali babali büyütsün inş...

05.01.11 saat 10:15 de oglumuz, kuzey yildizimiz dünyaya geldi.
39+3 sezeryan ile 3650 gr 52 cm dogdu...

cok güzel bir duygu anlatilmaz yaşanir..:)

geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin hangimiz önce doğurcaz diyorduk seninki önce davranmış bak:) benim kız şimdiye kadar korkuttu şimdi de gelmeye niyeti yok galiba. anladı tabi içerdeki rahatı:)

teşekkürler darısı başına en birinci biz olduk şaka bir yana zamanında sağlıkla gelsin inşallah kızın. beklesin daha var zamanı.

05.01.2011 çarşamba günü saat 14.38 39+2 de epidural sezeryanla oğluşum Muhammed Hamza dünyaya gözlerini açtıı:) boyu 53 cm kilosu 3 kilo 700 gram.. Tüm bebişlere Maşallah..

11.01.2011 saat 11.30 da 38+5 haftalık olarak sarı civcivim sağlıkla sıhatle dünyaya geldi şükürler olsun. 3400 kg 51 cm boyunda. Darısı bekleyen diğer tüm arkadaşların başına:)

Merhabalar. Ben başak'ın eşiyim bayanlar. Bana sürekli doğum yapınca kızlara buradan yaz diyordu, görevimi yapayım dedim. Başak'ın sabah 8 de normal doğum+epiduralle doğumu gerçekleşti şükürler olsun. 3 kilo 70 gram Ela bebeğimiz. İkisi de sağlıklı. Bilginize...

Gece ikide ağrılarım arttı deyince ben tahmin etmiştim sabah doğumunun olacağını .Geceden beri dua ettim allah çabucak toparlanmayı nasip etsin yavrunuzu anali babalı büyütün ınşallah Ay cok heyecanlı gözümüzün önünde nişanı geldi desem yeridir Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…