Ve Artık bende boşanıyorum

yorumlarınızda hep bayanların ezilmesine karşınız, bende sizin gibiyim tahammül edemiyorum ezilen tarafın alttan alan tarafın bayan olmasına.!
Kendi evliliğimde de eşimin ailesiyle ilgili bi adaletsizlik saygısızlık olduğunda sinirden ellerim titriyor resmen ruhum kaldırmıyor.
Bunların asıl sebebi, sevgili babanem ve babamın sülalesi, annemin üzerinden zamanında hepsi silindir gibi geçtiği için zavallı kadını mahvettiler, sayelerinde bende öfke kontrolü yapamıyorum. Çocukluğuna inmek lazım lafı gerçekten doğru.

Sizinde böyle bir durumunuz varmı ?
altan alınacak bı durumu altan alırım
ama soyleyecek sozum varsa daha sonra uygun bı yolla yerıne ve sahıbıne yollarım

cok sınırlıyım ama bunu yakınlarımdan cıkaramam
kendı kendıme konusuyorum :36:

he valla olursa olur olmazsa biter aşık mezarı yokya annem gözümün önünde 1 haftada 17 kilo verdi be gerisi vız gelir bana, ha eşimi sevmiyomuyum çok seviyorum ama canımıda sokakta bulmadım uzaktanda severim

tebessüm ettim okurken aynı benim kafadasın yaa,
Benim canımdan değerli değil, anam feda etmiş ömrünü diye kızıda edemez ya.
Kocasız da hayat güzel olabilir bizim elimizde hepsi.

kactıgıma suan cok pismanım zaten 9 ay oncesıne döne bilsem bi dk dusunmeden bırakırmısım esimi bunu anladım daha 20 yasındayım yaptıgım hatanın buyuklugu yasımıda boyumuda actı acısını cok kötu cekıyorum

Her insan hata yapabilir onemli olan hatayi anlamak ve artik cozum icin adim atmak. Ailenle iletisim kurmani ve affetmelerini istemeni oneriyorum. Evininde kilidini degistir esyalar sadece esinin degil. En yakin adliyeye gidip bir avukatla gorusebilirsin diye biliyorum. Sakin umutsuzluga kapilma hatta sukretki cocugun yok.

Evden kacma hatasini akrabamda yapti ve esi dugunden bir gun once kizi dovmus. Ailesinin arkasinda oldugunu gorunce ayni seyi tekrar deneyemedi kocasi. Senin ailende keske arkanda durabilseydi :( gencler hata yapabilir aileler ne olursa olsun arkalarinda olmaliki yavrulari yaban elde yipratilmasin :(

tebessüm ettim okurken aynı benim kafadasın yaa,
Benim canımdan değerli değil, anam feda etmiş ömrünü diye kızıda edemez ya.
Kocasız da hayat güzel olabilir bizim elimizde hepsi.

yok bacılar boyle dusunmeyın :ssz:
zaten ınsan asık oldugu ınsanla bıle beraber olsa ara ara acaba olmasaydı hayat nasıl olurdu
dıye dusunur ve gerceklerı goremez
dusunurdum
yasadım gordum kotuydu

acıkcası esımı kaybetmek ıstemem
kaybetmek ıstemem ama tepeme cıkmasına ızın vermem ılıskımızde yuz goz olmamaya calısıyorum
ıyıde kıvırıyor gıbıyım :8:

hah işte sen bunu diyebilecek dirayetteysen cehenneme kadar yolu var, ah canım kardeşim yaşındasın kıyamam ben sana ailende kıyamıcak emin ol

nemeş(ben nıckını gorunce boyle telaffuz edıyorum)
ayrılacak aman aman bısey yok aslında
yanı kavga edılebılırde
bılemıyorum dogru yonlendırme degıl bu ayrılsınmı kız yanı kızda esıne karsı cok dogru tutumda degıl eskı konusuna ıstınaden soyluyorum
buarada konu sahıbı esın calısmıyormu?
evetse ne zamandır?

canım senın adına gercekten uzuldum...yasın da kucuk..evlılıgınız de cok yenı.hayal kırıklıgı gercekten cok zor...bır de ıcınde bulundugun durum gercekten cok zor...ınsallah senın hakkında hayırlısı ne ısee o olsun...demekten baska bırsey dıyemıyorum...aılenle aran nasıl bılmıyorum amaa aıılee herzaman cocuklarına arka cıkar ınanıyorum ben...tek basına kalmaa ..kendı basına mucadele etmeye calısma..cok yıpranırsın....

yanı kavga edılebılırde
bılemıyorum dogru yonlendırme degıl bu ayrılsınmı kız yanı kızda esıne karsı cok dogru tutumda degıl eskı konusuna ıstınaden soyluyorum
evetse ne zamandır?

hayır calısıyor esim

yok bacılar boyle dusunmeyın :ssz:
zaten ınsan asık oldugu ınsanla bıle beraber olsa ara ara acaba olmasaydı hayat nasıl olurdu
dıye dusunur ve gerceklerı goremez
dusunurdum
yasadım gordum kotuydu

acıkcası esımı kaybetmek ıstemem
kaybetmek ıstemem ama tepeme cıkmasına ızın vermem ılıskımızde yuz goz olmamaya calısıyorum
ıyıde kıvırıyor gıbıyım :8:

kimse huzurlu mutluyken kaybetmek istemezki kuzucum,
Tersi durumlar için konuştuk :)
Sen hallersin tatlı dilinle :) eşinlede ailesiylede yüz göz olmamak en huzurlusu zaten

yanı kavga edılebılırde
evetse ne zamandır?

anacım tabiki 20 yaşında bi kızın boşanması hoş değil ama bu adamla nereye kadar yürür bilemedim, sonuç ne olursa olsun ailesiyle arasını düzeltmeli

Canım başından beri hep tartışma içinde huzursuz geçen eşinin sürekli boşanmayı ağzına sakız yaptığı bir evlilik yaşamışsın 9 ay gibi kısa bir sürede halanın kızıda kına yakar artık ailenin destek vermemeside kötü Allah yardımcın olsun.

Benim anlamadığım nokta, eşiniz krediyi nasıl çekebilmiş?

Yeni kanunda evli birisi eşinin imzası olmadan kredi çekemiyor artık.

Bir kaç ay önce bankadaki temsilcimiz söylemişti bize.

bence biraz daha sakinleşmelisin.hele ki dışarda kalmamalısın orası senin de evin. sakinleştiğinde iki medeni insan gibi oturup konuşmayı deneyin.

İnankı bilmiyorum hıc bırsey sadece cektım haberın olsun kızmadın demı dedı bana ve saydırdı ondan sonra

20 yasındakı kız dogal olarak esıne nasrıl davranması gerektıgınıde bılemıyor
yazmıyorkı anlıyamıyorum asılesıyle hıcmı gorusme olmamıs, 1 senedır hıc bır kımseylemı gorusmuyor :53:

10 gun once esım kredı cektı hıc benden ımza fılanda almadılar

canım ben boşanacak bırsey gormedım burda...
ama şu da var ..
kayınvalıdem kayınpederım bızım arabayı alırlar mesela
sehır dısına gezmeye gıderler..
bızde hıc hayır demeyız..
bazen onnlar doldurur bazen bız..
hanı hep bız doldursakta aklıma gelmezdı eşime vermıceksın arabayı falan demek...
yanı esım bana aılene sunu vermıceksın dese gucume gıderdı..
belkıde üslubun yanlıstı...
hayatım bak borc oduyoruz para zor yetıyor babanda bole arabayla balık tutmaya falan gıdıyor..
bıraz dıkkatlı olsak harcamalarımızda dıyebılırsın mesela..
eger eşini kaçacak kadar cok sevdıysen
kayınpederın yuzunden kaybetmek ıstemezsın gıbı gelıyor..
tatlı dilden kim ölmüş..
eşinle barısırsanda esıne ılk dıyecegın sey..
hayatım bır daha ayrılık kelımesını duymak ıstemıyorum..
ıkımızden bırı artık bunu kullanırsa artık gerı donusu olmaz...
ben senın aılenle ılgılı daha dıkkatlı konusacagım.
sende lutfen bana dıkkatlı konus artık demelısın

daha ne kadar mucadle vericem bilmıyorum 9 ayda 900 kere bosadı benı nerdeyse her tartısmamızda bosucam senı bosucam senı bende ınsanım ama sokaktan almadı ya benı bugun sadece dedıgım sey bızım onc kredi borcuumuz varken nasıl böyle bişi yaptın demek oldu bu haftata beni 2. bosayısı artık bosasın mumkunse

Sanırım eşin,kaçarak evlendiğin için onlara mecbur olduğunu düşünüyor.. Bunun şımarıklığıyla iki günde bir boşanalım diyor..Nasılsa gidemezsin diye.. Oysa gidersin..Çalışan insansın,daha yaşında gençmiş, ailenden özür dilersin seni kapıda bırakacak değiller.. Kızsalar da eşinin lafını çekeceğine annenin-babanın lafını çekersin en azından senin iyiliğini düşündüklerini bilirsin..
:ssz:

Ama boşanma işi ciddiye binince eşinin geri adım atacağını düşünüyorum..Tabi bu düzelme değil sadece kısa bir ara verme olur ancak.. Yapacağını yine yapar.. :ssz:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

Back
X