Ve Artık bende boşanıyorum

Benim anlamadığım nokta, eşiniz krediyi nasıl çekebilmiş?

Yeni kanunda evli birisi eşinin imzası olmadan kredi çekemiyor artık.

Bir kaç ay önce bankadaki temsilcimiz söylemişti bize.

gerçekten böyle bir kanun çıkmış mı? alla alla bankaların hiç işine gelmez. onları ilgilendirmez ki karı koca ilişkisi,kim kimden gizli, açık iş yapmış..onlar ne kazanır ona bakar. çok şaşırdım eğer yasallaştıysa bu..

dün actıgım konudan sonra bugunde esim aradı annesının kredi cekemediği için eşimin cektiğini söyledi ve kızıp kızmadıgımı sordu haklı olarak kızdıgımı söyledim. İhtiyacları var sen nasıl böyle tepkı verırsın vs derken olay ıyıce kızıstı ihtiyacıları buyuk ekran tv ve sulu supurge bumudur ihtiyac her ıkısıde var anck sevmıyormus hanfendı esim her zamankı gibi bosanalım dedi ve artık benimde canıma tak etti gitme eve aksam evi bosaltıcam vs dedi bende bosanmak ıstıyorum artık. Kaldıramıyorum bu kadar seyi hep bensem haksız neden varım onun hayatında kacarak evlendım ve ailemin hiç bişi yapmamaları cok normal bana göre kı görüşmöüyorum 9 aydır zaten ailen söyle böle bişi yapmadı onu yapmadı bunu yaptı etmediği laf söylemediği hakaret kalmadı bende bosanıyorum artık ama dilekçe nasıl yazıdırıcam nasıl acıcam dava hıc bi bilgim yok

İyide bunlara kredi çekilmez zaten taksit yaparlar kredi kartından çektirmiş olabilirmi?

Ne boşanması yahu? Led tv sulu süpürge icin boşanılır mı?

Dün de aynı şeyi yazdım konuna eşin hatalı ama sen de hatasını göstermiyorsun ona. Kaçacak kadar sevdiysen eşini mücadele edecek kadar da seviyor olmalısın...

Pire için yorgan yakılmaz, yaşlarınız küçük yapmayn böyle seyler.

Bizim maaş aldığımız bankamız, tüm arkadaşların kredisi var orada.

En son konuştuğumuzda eşiniz olmadan alamazsınız bilginiz olsun demişti.

Acaba yeni yılda mı girecek yürürlüğe?

Konuyu dağıtmayayım bu arada. Daha çok gençsin, boşan diyemem ancak düzelecek gibi değilse de yolun başından döner kendi hayatını edindiğin tecrübe ile daha da düzene koyarsın.

Ailen bence de sahip çıkar, kapısına gelen evladına kim kayıtsız kalırki...

Allah yardımcın olsun.

işte o kredi başka şey içindir diğerlerine taksit yapılır bunlara kredi çekilmez hayatım mı diyor pes evi boşaltıcam diyen adam:53:

şimdi aradı evinadresini istiyor annesı yanında ya hayatım evin adresini ver banka ıstıyor dıyor sen bılmıyorsan bende bılmıyorum dedım kapattım yeter gercekten artık ya

Esin gercekten asiri cocuksu belli, cok cocuksu konusuyor,
bosanmak felanda yok aklinda, sadece seni yildirmaya, ezik büzük yapmaya calisiyor
oyuna gelme, ama bosancak bisey yok ortada, zaten bosanmassiniz merak etme

Sakın eve gitmemezlik etme.İlla onun evimi olması lazım..Yokyaa bu adamları anlamıyorum eşinin ne kadar eviyse seninde evin.Bırak eşin ne yapmak istiyosa yapsın biraz sıkıntı yaşasın sen rahatlığına bak.Çalışıyomusun bu arada ve evin kiramı ?

Sinirle boşanılır, kötü sözler söylenir vs.vs....O öfkeyle herşey olur. Eşiniz çocuk gibi davranıyor; bari siz yapmayın...Tamam birbirinize zaman tanıyın; sağlıklı düşünebildiğiniz zaman konuşursunuz...Böyle olmaz canım, gelecekte çok gülersiniz bu halinize...Herşey yoluna girer, biraz zaman...

şimdi aradı evinadresini istiyor annesı yanında ya hayatım evin adresini ver banka ıstıyor dıyor sen bılmıyorsan bende bılmıyorum dedım kapattım yeter gercekten artık ya

Siz kızmayın diye blöf yapmış boşanıcam vs diye. Uygun bir dille onu uyarın.

Her şey bir yana o nasıl anne ya!!!! :47: Utanmıyor mu borç içindeki oğluna kredi çektiriyor hem de ne için!! Eşya almak için pöff :37: :ssz: :ssz:

Son düzenleme:
evim kira benim evim olma sansımmı olur hıc bu halde ben daha ne yapıyım hep alttan aldm iyi olsn aman bitmesn diye cabaladıkca o daha cok yaptı sımdı ne yapıyım ben gidicem tabıkı evime o gelmesın cok ıstıyorsa

Öncelikle çocuk oyuncağı gibi boşanalım boşanalım demesi çok çirkin eşinin. Herkes duyuyor bunu demeyin, ben hiç söylemedim de duymadım da. Biliyorum ki her iki durumda da dönüşü olmaz çünkü.
Bence eşinizle mutlaka ciddi bir şeklide konuşun ve bir daha aynı kelimeyi duyarsanız dönüşü olmayacağını bilsin. Ama gerçekten bilsin.
Bence bu tartışmanızda da boşanmaya falan niyeti yok, birşey olmamış gibi devam ederse de, siz de bu evliliği güzelleştirmek için birşeyler yapın. Asla alttan alın veya taviz verin demiyorum ama. Eşinşzle değil kendinizle ilgili söylediklerim.

Canım biraz bilgi sahibi olmak için diğer konularına da göz attım.
İlk başta çok büyük tepkiler vermişsin diye düşünüyorken, olayların sıklığını ve sürekli tekrarlanıyor olduğunu anladım :25: inan çok üzüldüm.
Eşlerin arasına bir şekil de aileler girdiği zaman olaylar çözülmez bir hale geliyor nedense! Boşan ya da boşanma diyemem, sana nacizane önerim sakin olman. Boşanacaksan da sakin ol düşün biraz, boşanmayacaksan da.
Eline bir kağıt bir kalem al ve yazmaya başla. Eşinle evliyken, hayatında olan -'ler ve +'lar neler. Hangisi daha ağır basıyor, karala biraz.
Yani demem o ki kendini dinle ve muhakkak yaz.

Kafan eminim çok karışıktır, Allah yardımcın olsun.

ben ortada boşanılacak ciddi birşey göremedim. eşinde sende bazı konularda çocukalr gibi zıtlaştığınızı düşünüyorum. mesela araba konusunda kırıcı sözler söylemişsiniz. haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

sinirlendiğinizde sakinleşmeyi başarıp güzelce konuşmaya ihtiyacımız var. neden hayır dediğimizi detaylı anlatmamız gerekiyor. sonra ortak bir yol bulunabilir. bazen bende beceremiyorum o ayrı. ama kızarkende çok ağır sözler ağzımdan çıkmamasına dikkat ediyorum. eşinin boşanacağını da düşünmüyorum. küçük çocukların tamam küstüm oynamıyorum demesi gibi olmuş... sıradanlaşmış... eşinle güzelce konuşmayı dene... gider gelir hesabı yapmayı ve eşine göstermeyi dene. kim olursa olsun harcama yapamıyacağınıda anlatabilirsin. (tabi iş işten geçmediyse)... kredi konusundada senden habersiz kredi çekemez. galiba yasalaştı. iptal etttirebilirsin. avukata danış...

ben ortada boşanılacak ciddi birşey göremedim. eşinde sende bazı konularda çocukalr gibi zıtlaştığınızı düşünüyorum. mesela araba konusunda kırıcı sözler söylemişsiniz. haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

sinirlendiğinizde sakinleşmeyi başarıp güzelce konuşmaya ihtiyacımız var. neden hayır dediğimizi detaylı anlatmamız gerekiyor. sonra ortak bir yol bulunabilir. bazen bende beceremiyorum o ayrı. ama kızarkende çok ağır sözler ağzımdan çıkmamasına dikkat ediyorum. eşinin boşanacağını da düşünmüyorum. küçük çocukların tamam küstüm oynamıyorum demesi gibi olmuş... sıradanlaşmış... eşinle güzelce konuşmayı dene... gider gelir hesabı yapmayı ve eşine göstermeyi dene. kim olursa olsun harcama yapamıyacağınıda anlatabilirsin. (tabi iş işten geçmediyse)... kredi konusundada senden habersiz kredi çekemez. galiba yasalaştı. iptal etttirebilirsin. avukata danış...

canm inan konusamıyorum artık onunla ne desem ters gelır ona bu gune kadarda bu boyleydı bende istememmı güzelce konusmak halletmek mumkunatı yok ama dınlemez konusmaz ben konusmaya kalksam burnunu kaldırır havaya konus konus kendı kendıne der

canm inan konusamıyorum artık onunla ne desem ters gelır ona bu gune kadarda bu boyleydı bende istememmı güzelce konusmak halletmek mumkunatı yok ama dınlemez konusmaz ben konusmaya kalksam burnunu kaldırır havaya konus konus kendı kendıne der

mektup yazmayı denedin mi? suçlama olmadan dene istersen.

eşin kaç yaşında? çocuk gibi davranıyor..

erkek milleti çocuktanda beter.bir de kadınları beğenmezler çok akıllıyız diye gezinirler ortalıkta:19:Allah sana bol sabır versin canım sakin kafayla iyice düşünüp kararını ver hakkında hayırlısı olsun

benim anladığım ikide bi boşanalım diyen karşı taraf, biliyo tabi kız ailesiyle görüşmüyo, gidecek yeri yok ben buna herşeyi yaparım dedi, yaşında küçük, ailenin yanına döneceksin mecbur bu adamın lafını duyacağına annen baban iki bağırır sonrada bağırlarına basarlar

Çok doğru bir yorum.

Kesinlikle kendini ezdirme eşine ve ailesine karşı.
Diğer konundan biliyorum borç içindesiniz çalışıp her ay borç ödüyorsunuz.
Zaten eşinde salaklık ki tv ve süpürge için kredi çekmek istiyormuş! Bide buna ihtiyaç diyor!!
Anası zaten düşüncesiz oğlundan bunları istiyor borç içinde olduğunu bile bile, eşinde demiyor anne borç içindeyiz nasıl alıcam diye!

Kaderlerimiz benziyor.. Bende 11 aylık evliyim. 20 yaşındayım ve kaçarak evlendim.
Sana diyeceğim arkanda ailen olmadığı ve gidecek yerin olmadığı için eşin böyle davranıyor.
Ailene gitsen onlarda sana sahip çıksa uzun bir süre görüşmeseniz eşinin nasıl aklı başına gelir inanamazsın.
Tek başına bu yaşında bu kadar şeyin altından kalkman çok zor.
Bizimde problemlerimiz oldu eşimle başka sebeplerden tabii.. Ailem destekçim oldu kurtuldu evliliğim. Şimdi daha mutluyuz. Eşim anladı kıymetimi..

Hakkında hayırlısı olsun.. Ezdirme kendini..

Back
X