Ve ayrıldık

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
38
biraz önce çok sevdiğimden ayrıldım. Çnkü kendi yaptıklarınıda ben ypmışm gibi gösterdi. Bende kanına dokunsun die ağır konuştum. Gözleri doldu sesi titredi ama gitme diyemedi. Aslında dedi ama sonra yada git artık beni eskisi gibi sevmicen dedi. Şimdi npıyım sizce. Sadece msj attm. Çok seviorm hepte sevcem die. Oda öyle yzmış zaten. Bana bi akıl :/

arkasına dönüp bakılmayan gidilen ayrılıkların dönüşü yok.sizde öyle bi durum yok sevdiğinizi söylemişsiniz birbirinize.barışırsınız :)

İki gune barisirsiniz, bisey olmaz.
Tartismak kotu bisey degil.
15 gündür trtışıoduk. Hep alttan almayı denedim. Ama ister istemez canım yndığından yüzüm düşüodu. Artk kendi gidişini bile bna atmaya başladı. Dün kendi ayrıldı. Bende bugün ağzıma geleni saydım. Dondu kaldı. Konuşan adamı susturdum :/

arkasına dönüp bakılmayan gidilen ayrılıkların dönüşü yok.sizde öyle bi durum yok sevdiğinizi söylemişsiniz birbirinize.barışırsınız :)
Bu saatte yolun ortasnda tek bşıma yürüodum. Arabalı biri ynaştı yanıma sonra korktum bunun yanına gittim kalkta sahip çık die. Sonra kilitlendi kldı. Senden medet ummamada yazık dedim. Gitme dedi. Bırakma bizi yada bırak artık eskisi gibi temiz sevemezsn dedi

niye eskisi gibi temiz sevemezsin dediki?sorun neydi?

Birbirini seviyorsaniz ayri kalmak uzun surmez uzmeyin kendinizi..

niye eskisi gibi temiz sevemezsin dediki?sorun neydi?
Dalga geçerek konuştum çnkü. Elimi omzuna faln attm. Benm hiç arkadaşm yok onunda çok var. Hdi koş git yerimi doldursnlar fln dedim. O konuşurken güldüm hep. Hiç böle görmedi beni. Hlbuki o toplanalm demeye gelmiş :/

canım çok gereksiz bi konu.bundan ayrılık mı olur?temelli mi gidecek baska sehire?

canım çok gereksiz bi konu.bundan ayrılık mı olur?temelli mi gidecek baska sehire?
Yok 4aylığına okumaya gidicek. 15 gün önce geldi ve sürekli trtışıoduk. Bnm herşeyimden şüphelenio tiye alıo faln. Artık zoruma gitti. Klbimle değil aklımla knştum bende. Kendide dedi kalbin söylemio deniz kendine gel die. Ama başta bıt bıt her suçu bana atıodu. Bende gaza geldim saydım ağzıma geleni

Ben
Gitmeden once oturup konusun soruni halledin gittikten sonra firsatiniz olmayabilir. Ve sorun ne olursa olsun herzaman yuz yuze halledin iltisim araclari araya sogukluk katiyor..
ben ararsam çok tavan yapar töbe indiremem. Zaten yeterince tavandaydı. Böyle dvrancağımı ummadı. Yüzüğümüz vardı. Çıkart dedim çıkartıodm itekledi dokunm die faln. Anaaaam içim yanıo. Hemen arasın istiorumm :/

hep böyle oluyor işte.söylenen sözlerden sonradan pişman olunuyor.keşke tiye aldığı zaman tepkini belli etseydin işler bu raddeye gelmezdi.ayrılarak giderse dönüşü olmaz.sen beni tiye aldın ben çok kırıldım ondan söyledim o sözleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…