- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Adam rahat tabi uyur. Bide ben 8de işe gidicem. Gamsızlıktır bu. Bilmiorum msj atarsa cvp atmam gibi ya. Bilio çnkü adam beni bilio arıcağımı bilio :/uyumuştur belki.bekle bakalım.canım uzaktan herşey çok farklı olur.yakındayken çook başka evlenince hele bambaşka.
yarın arama canım.şok olsun.bekle o arasınAdam rahat tabi uyur. Bide ben 8de işe gidicem. Gamsızlıktır bu. Bilmiorum msj atarsa cvp atmam gibi ya. Bilio çnkü adam beni bilio arıcağımı bilio :/
Yarın nasıl geçicek acaba bana. Bide planımız vrdı ya oofffyarın arama canım.şok olsun.bekle o arasın
7aydır cnm.Mutlaka arar bide siz kaç aydır çıkıyosunuz?
hataların için özür dileseydin keşke mesajda.özür dileseydin yükü ona atmış olurdun.Yarın nasıl geçicek acaba bana. Bide planımız vrdı ya oofff
Diledim diledim. Yaptım onu. Hatta özelden msjı atym sanadahataların için özür dileseydin keşke mesajda.özür dileseydin yükü ona atmış olurdun.
7aydır cnm.
bu zamana kadar gurur yapmadığım için böyle oldu. Okadar laf söylediğime pişmn olmuştum bende. Adam attığım msja cvp vermio. Yok aramıcam ben ya. Canm yansada aramıcm. Hayırlısını yaşıorz işteEğer seni gerçekten seviyorsa arar diyorum ben.
sen onu arama he gitmeye yakın zamanda aramazsa bi patlak ver değerini anlasın korksun gurur flan yapmayın çok daha zor olur , bir araya gelirseniz zaten senin sevgini görecektir birbirinizin değerini bilin bende senin durumundayım ayrıldık ama çok merak ediyorum onu, arayamıyorumda pişman olup aramasını beklemek işte o zaman içersinde insan delircek gibi oluyor hayırlısı neyse o olsun canım..
gelmedi canım mesajın.tamam bak ne güzel özürünü dilemişsin.şimdi sadece bekle.bidaha arama mesaj atma ondan bekle.totosu kalkmasın.Diledim diledim. Yaptım onu. Hatta özelden msjı atym sanada
B
bu zamana kadar gurur yapmadığım için böyle oldu. Okadar laf söylediğime pişmn olmuştum bende. Adam attığım msja cvp vermio. Yok aramıcam ben ya. Canm yansada aramıcm. Hayırlısını yaşıorz işte
İnşallah. Tek dileğim geç klmamasıama ona rağmen gelir sevgisi ağır basar çünkü.Arama o seni elbette merak edicek naptı acaba hiçte sesi çıkmıyo flan dicek kendi kendine. Bir bahaneyle yada bi şekilde arıycak seni bence
yav bu ne arabesklik? mesele nedir tam olarak?Bu saatte yolun ortasnda tek bşıma yürüodum. Arabalı biri ynaştı yanıma sonra korktum bunun yanına gittim kalkta sahip çık die. Sonra kilitlendi kldı. Senden medet ummamada yazık dedim. Gitme dedi. Bırakma bizi yada bırak artık eskisi gibi temiz sevemezsn dedi
Herşeye tartışıo yanmda mutsuz gibi ben knşmaynca suratı düşüo çevresinin nasihatı bnm her lafımın batması kendi yaptıklarını ben ypmışım gibi göstermesi saçmasapan şeyler işte maalesefyav bu ne arabesklik? mesele nedir tam olarak?
yol ver..Herşeye tartışıo yanmda mutsuz gibi ben knşmaynca suratı düşüo çevresinin nasihatı bnm her lafımın batması kendi yaptıklarını ben ypmışım gibi göstermesi saçmasapan şeyler işte maalesef
yolu o arkamdan kaçıp giderek verdi zaten ama. bende saydım işte.yol ver..
sadece ağır konuştuğum için özür dilerim beni çok sevdiğini yüzüğünü hiç çıkartmıcağını söyledi. şimdi ne söylersem inanmazmış vs. aramadm bende hiç. heralde artık hiç aramıcam :)hiç tepki verme gitsin gelince seviyorsa arar zaten hem bu arada duygularınızı ölçersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?