- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Esas orda yalnız kalınca it gibi ararda. Ya en çok zoruma giden şuydu aslında. Bi kaç kişi bnm hakkımda buna ayrıl die nasihat vermiş. Buda dün onu yüzüme vurdu. Ben kimle mutluysan ona git demiştim. Arkamdan geliodu normlde. İki dakika sonra bi döndüm yok. Sonra ban dioki orda sen beni bıraktın gittin. Halbuki arkamdaki adamı ben o zannediyorum. Adam önüme geçince anladm gittiğini. Sonra mutlu olduğum vrsa var sanane die konuştu benle. Hepsini söyledim zten. Sonra dedimki. Ben senden daha deliknlıyım ben kendime daha iyi sahip çıkarım die. Sonra işte coştum :/hep böyle oluyor işte.söylenen sözlerden sonradan pişman olunuyor.keşke tiye aldığı zaman tepkini belli etseydin işler bu raddeye gelmezdi.ayrılarak giderse dönüşü olmaz.sen beni tiye aldın ben çok kırıldım ondan söyledim o sözleri de.
canım yaşlarınız kaç?ne o mantıklı ve olgun davranmış nede sen.sürekli bi inat bi inat:)Esas orda yalnız kalınca it gibi ararda. Ya en çok zoruma giden şuydu aslında. Bi kaç kişi bnm hakkımda buna ayrıl die nasihat vermiş. Buda dün onu yüzüme vurdu. Ben kimle mutluysan ona git demiştim. Arkamdan geliodu normlde. İki dakika sonra bi döndüm yok. Sonra ban dioki orda sen beni bıraktın gittin. Halbuki arkamdaki adamı ben o zannediyorum. Adam önüme geçince anladm gittiğini. Sonra mutlu olduğum vrsa var sanane die konuştu benle. Hepsini söyledim zten. Sonra dedimki. Ben senden daha deliknlıyım ben kendime daha iyi sahip çıkarım die. Sonra işte coştum :/
Ben 23 o 22 :)canım yaşlarınız kaç?ne o mantıklı ve olgun davranmış nede sen.sürekli bi inat bi inat:)
al işte :) tam deli coşma dönemi.tripler,inatlar,nazlar havada uçuşur.kendinde hata görüyorsan ki hataların var "ben kendi hatalarım için özür dilerim ama senin yaptıklarında çok kalbimi kırdı" de ve bekle.özür dilemekten kimse ölmez canım.oda özür dilerse eşit olursunuz totosu kalmaz yaniBen 23 o 22 :)
Cnm benim çok güzel söylüosunda iki gün önce gene böyle bi muhbbet geçti. Ve tam anlmıyla ben geçirdim sadece. Gidiodu. Gitme die durduran ben oldum. Aklım almıo. Nie gitme dedikten sonra git yada dedi. Erken olmzmı böyle bi msj :/al işte :) tam deli coşma dönemi.tripler,inatlar,nazlar havada uçuşur.kendinde hata görüyorsan ki hataların var "ben kendi hatalarım için özür dilerim ama senin yaptıklarında çok kalbimi kırdı" de ve bekle.özür dilemekten kimse ölmez canım.oda özür dilerse eşit olursunuz totosu kalmaz yani
sürekli git gitme bitti ayrıldık lafları havada uçuşursa ilişkinizin heyecanı kaçar,sevgide biter.adam akıllı oturup konuşun ve bidaha ayrılık kelimesini kullanmayın.ayrıl barış inan zamanla saygıda kalmaz.saygı olmadan sevgi asla olmaz canım.eğer sevgisinden eminsen mesaj at yada ara.için içini yiyecek böyle durursan.Cnm benim çok güzel söylüosunda iki gün önce gene böyle bi muhbbet geçti. Ve tam anlmıyla ben geçirdim sadece. Gidiodu. Gitme die durduran ben oldum. Aklım almıo. Nie gitme dedikten sonra git yada dedi. Erken olmzmı böyle bi msj :/
Ben zaten meilliyim aramaya. Bak atıorum msj :)sürekli git gitme bitti ayrıldık lafları havada uçuşursa ilişkinizin heyecanı kaçar,sevgide biter.adam akıllı oturup konuşun ve bidaha ayrılık kelimesini kullanmayın.ayrıl barış inan zamanla saygıda kalmaz.saygı olmadan sevgi asla olmaz canım.eğer sevgisinden eminsen mesaj at yada ara.için içini yiyecek böyle durursan.
at at banada haber ver :)Ben zaten meilliyim aramaya. Bak atıorum msj :)
Aha attım valla. Herşey senin yüzünden dedimat at banada haber ver :)
biraz önce çok sevdiğimden ayrıldım. Çnkü kendi yaptıklarınıda ben ypmışm gibi gösterdi. Bende kanına dokunsun die ağır konuştum. Gözleri doldu sesi titredi ama gitme diyemedi. Aslında dedi ama sonra yada git artık beni eskisi gibi sevmicen dedi. Şimdi npıyım sizce. Sadece msj attm. Çok seviorm hepte sevcem die. Oda öyle yzmış zaten. Bana bi akıl :/
kız yaza yaza bunu mu yazdın.inatçı keçisin belli :) neyse bakalım bekle ne diyecek.ama bu ilişkinin acilen saygıya ihtiyacı var.yoksa gidişat kötü.barışırsanız bunu oturup konuşunAha attım valla. Herşey senin yüzünden dedim
Aslında böyle biri değildi. Ankara değiştirdi onu galiba. Uzakken çok iyiydik. Yada aldığı nasihtlar değiştirdi galiba.Sana guvenmeyen seni tiye alan biri var karsnda huylu huyundan vazgecer mi bilemiyorum ama hakkinda hayrlsi olsun canim bu iliskinin sonu ayrilik olackmis gbi geliyor bna..
okadar şey dedimki imla hatasını yüzüne vurmak basit kalırdı cnm ya :)de ayrı yazılır deseydin önemsememiş gibi olurdu hem.
Değildim böyle ama benm yaptığımın bi tanesini yapmyınca.kız yaza yaza bunu mu yazdın.inatçı keçisin belli :) neyse bakalım bekle ne diyecek.ama bu ilişkinin acilen saygıya ihtiyacı var.yoksa gidişat kötü.barışırsanız bunu oturup konuşun
atmammııı :)Bence guzel haddini bildirmissin. ozlesin biraz degerini bilsin.
Mesaj atmaman taraftariyim..da attinmi yoksa sen?
eşimle tanıştığımda senin yaşındaydım.eşimde çok inattır bende öyle.sürekli tartışıyorduk.ben zaten ufacık bi açığını bulunca ezmeye bayılırdım özür diledikçe havaya girerdim.zaman geçtikçe herşey yerine oturdu.evlenince bi püf nokta buldum tartışmalarda hep onu uyguluyorum çok işime yarıyor.hiç ağır kelime kullanmıyorum,bağırmıyorum..eğer ağır kelime kullanıp bağırırsam haklıyken bi anda hatalı oluyorum.bu seferde eşim özür bekliyor.sakin durduğumda hadi barışalım diye yanıma gelen eşim oluyor.bunu uygula canım inan daha çok değer görürsünDeğildim böyle ama benm yaptığımın bi tanesini yapmyınca.
İnsanız işte umuoruz :/
Aynen bende. Haksız olsam bile bi anda kendimi haklı yapan biriyim :) oda hayret ediorum sana die özür dilerdi. Ama bunu benden uzaktayken yapardı. Geldiğinden beri ben yapıorım. Haklı olduğum konuda bile gidip sarılıorm. Haklı hksız yok bizim aramızda die. Ama işte değişik davranıo. Diyarbakırdaki gibi değil. Çok zoruma gidio. Bak cvpta yazmadı. Ama bida msj atarmıymmmeşimle tanıştığımda senin yaşındaydım.eşimde çok inattır bende öyle.sürekli tartışıyorduk.ben zaten ufacık bi açığını bulunca ezmeye bayılırdım özür diledikçe havaya girerdim.zaman geçtikçe herşey yerine oturdu.evlenince bi püf nokta buldum tartışmalarda hep onu uyguluyorum çok işime yarıyor.hiç ağır kelime kullanmıyorum,bağırmıyorum..eğer ağır kelime kullanıp bağırırsam haklıyken bi anda hatalı oluyorum.bu seferde eşim özür bekliyor.sakin durduğumda hadi barışalım diye yanıma gelen eşim oluyor.bunu uygula canım inan daha çok değer görürsün
uyumuştur belki.bekle bakalım.canım uzaktan herşey çok farklı olur.yakındayken çook başka evlenince hele bambaşka.Aynen bende. Haksız olsam bile bi anda kendimi haklı yapan biriyim :) oda hayret ediorum sana die özür dilerdi. Ama bunu benden uzaktayken yapardı. Geldiğinden beri ben yapıorım. Haklı olduğum konuda bile gidip sarılıorm. Haklı hksız yok bizim aramızda die. Ama işte değişik davranıo. Diyarbakırdaki gibi değil. Çok zoruma gidio. Bak cvpta yazmadı. Ama bida msj atarmıymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?