... ve beklenen oldu

şu an ardaka murat boz alıyo nası cuk dıye oturdu

kalamam arkadas gıt.
madem yarımsın bari bit ...

Son düzenleme:
belki yzmışsındır ama tamamını okuymadım.... senin toparlanma durumlarında eşinin tavrı tarzı nedr?engel olmuyormu kal demiyormu??

canım benm ya cok üzüldüm inan ama boşanalım diyebildiğine göre sennde eski sevgin kalmamış sanırım işllh bebişin falan yoktur ...gecmiş olsun ne diyim allah güç versn unutursun unutur daha bile iyi olursun allahın izniyle bi insan hayat arkadasını annesine babasına tercih edebiliyorsa zaten ondan hayır gelmez ... böyle insanların hiç evlenmemesi gerekiyor aslında evlenmesinde bari elin kızının günahına girmesin

evet bebegımız yok . zaten guvenıp yapamadım. iyikıde yapmamısım aklımı seveyım. bnım sevgım var lakın cok kırgınım dagıldım. baska duygular baskın cıkıyor sevgıden. sanırım daha sonra bastır sevgı

sanirim esin olayin ciddiyetinin farkinda degil.
ALlah yardimcin olsun canim. Cok zor bir olay.
Mahkeme bildirisi eline ulasinca akli basina gelir, umarim cok gec kalmaz.

ev tuttugunu biliyor mu?

kızlar sımdı cıkmalıyım mustakbel eksı esım geldı gormesın burayı

tşk ederım hepınıxe

canım benm ya inan bende sende farksız deilim ama benm 2 tane bebişim var ben güvendim ve yaptım sevmiştimde ama kimii... ne için.... suan bunlara cvp bile veremiyorum kendi hayatım için çocuklarımın mutsuzluğunu isteyemem sen çok sanslısın iyiki bebiş olmamışş sizin tam konuyu bilemiyorum ama öğrenmekte isterdim doğrusu

askerler genelde gelince bir psikolojik olarak çökerler neden öyle oluyosa anlamadım.ondanmı oldu ? .çevremde çok var.Aileyse bu psikolojik çöküntü tetiklemiştir.yoksa neden ailesi yüzünden seni üzsün??Allah sonunuzu hayır etsin canım..

Son düzenleme:
Öncelikle hakkınızda hayırlı olsun.

Uzman desteği ile birlikte bugünleri bedenen, ruhen ve zihnen daha kolay atlatacağınıza eminim.

Önünüzde koskocaman bir zaman dilimi var, kimbilir ne güzellikler ne süprizler yaşayacaksınız...

Geleceğiniz kendinize kocaman bir umut olsun. Bu güzel günleri düşünerek bu sancılı süreci umarım kolaylıkla atlatırsınız.

Sadece biraz sabır ve zaman...

Sevgiler

askerler genelde gelince bir psikolojik olarak çökerler neden öyle oluyosa anlamadım.ondanmı oldu ? .çevremde çok var.Allah sonunuzu hayır etsin canım..

evet, bide anormal bi anne aşkı başlar nedense, sanki askerden önce anneleri yoktu, sonra fark ettiler

Yaa cnm simdi olayi tam bilmedigimiz icn yorumda yapamioz ki daha dorusu yapamiom...nie bole oldugunu blince atlatilirmii atlatilmaz mii nolur yada iii yapiosunn dioemiomkii..ama en buyuk avantajin bebegin yokkkk ben su anda esime cok kirginim ayni evdeyiz ama benim karnimdaki bebegim beni durduruoo..hatta simdi asansordeyken dsundum seni cezalandirmak icin beni sana beni cezalandirmak iicin seni bana vermis allahim peki karnimdaki minik bocumun gunahi neeee dedim cimdenn..ilsikilerde aileleede cokkk etkili masaallah hele konyada..umarim siZde aile sorunu yoktur ve gonlune gre hersey olur

bayan gizemli,

güçlü duruşunuz takdire şayan . aşk/ gurur dengesini koruyabilmeniz ayrıca tebrık etmek gerek.. ezdirmeyin kendinizi.

ama ummak istiyorumki bir pireye kızıp yorganda yakmamışsınızdır.

gelişmeleri merakla bekliyoruz..

ayyy üzüldüm şimdi yaaaaaaaaa
o kadar bekle hevesin kursağında kalsın iyi mi

çok üzüldüm canım sorununu bilmiyorum ama belki düzelebilecek bir şeydir biraz kafanı dinle bakalım

allah yardımcın olsun.

Guz cummm canım benim inan çok üzüldüm rabbim hayırlısı neyse onu versin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…