... ve beklenen oldu

Hakkında herşeyin hayırlısı guzcüm inan çok üzüldüm

ama bi laf vardır OLMUYORSA ZORLAMIYACAKSIN ...

Kendini sakın yıpratma .

sevgilerle ....

Keşke hemen bu karar alınmasaydı.Erkekler askerden döndüklerinde değim yerindeyse ''mal'' gibi oluyorlar.Toplumdan soyutlanmış,etrafa boş boş bakan ama en fazla 2 ay sürüyor normale dönmeleri umarım sizde bu süre sonunda eskisi gibi mutlu olursunuz

Ayrılık kararı almışsınız, sen ev buluyorsun taşınacaksın ve kızkardeşi siz de kalıyor. Ne demek bu ya? Belki de şu anda konuşsanız herşey değişecek ne işi var sizde kız kardeşinin. Eşyalar konusuna gelince, kendine yeni bir hayat kuruyorsun, ihtiyacın olan her eşyayı al. Şu anda sıfırdan başlayacak gücün var mı bilmiyorum ama o kadar enerjin olduğunu sanmıyorum. Kendi düzenini kur, sonra yavaş yavaş değiştirirsin eşyaları. Kimseye bırakma eşyalarını, gerekirse at, yak ama onlara bırakma. Senin emeklerin var o eşyalarda.

çok üzüldüm güzüm ya
biz seninle beraber asker yolu beklemiştik..
nasıl da zor geliyodu o günler,bitmek bilememişti bi türlü o şafak..
bu kadar çabuk tükenen ne?
sevgi varsa,nolur gurur yapma ve mücadeleye devam et..
pes etme sen.. seviyorsan gerçekten eğer..

konunun içeriğini bilmediğimiz halde, eşiyle boşanacak diye evını ayırdıgı adamın ailesine beslediği sevgiyi daha önemlisi saygıyıda mı boşayacak.İlişkisini sadece eşiyle bitirmeye çalışıyor şu anda arkadaş. sorun kaynağı kızkardeşi olmadığı sürece bana düşünceniz ters geldi.Ayrıca belliki ara bulunmaya çalışılıyor aileler tarafından. Hala herhangi bir gelişme öğrenemedik meraklardayız kk olarak..

evet kılar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım. 2 gun yazamadım . çünkü anem eskısehıre kardesımın yanına gelmıstı. en ıyısı bı gıdeyım yuz yuze annemle konusayım dedım he kafayı dınlemsı olurum dedım sanırım ıyıde oldu. Gelısmelere gelınce neresınden baslayım bılmem. En basından anlatmak sanırım en dogrusu olacak yoksa konuyu anlamanız oldukca guç

Biz eşimle 3 yıl berabaerlıkten sonra evlendık gERCEKTEN COK ZOR SARTLAR ALTINDA EVLENDIK.Ailesinden hıc destek gormedık maddı manevı. Hata baska sehıtrde olan dugunumuze az kalmsın aılesınden kımse gelmeyecektı. benım aılem sehır dısında. Neymıs efendım parası yokmus ınsan 200 tl yol parası bulup gelemzmı ama yuzme karsı esıme bana mı sordunuz dugun yaaprken parama yok bende dedı. bır dunya sey oldu sonra bı abısı y-tutup getırdı bunları dugune . Yanı cok ılgısız bı aıle. kardeslerı dusunde hıc bırsey yapmadılar dusunun yanı.

neyse 1 yıl sonra esım askere gıttı. her zamankı gıbı mDDI MANEVI HIC BIR SEY GENE YOK . BIZ ZATEN BEKLEMEDIK.AMA ESIM ASKERDEYKEN ALTI KAT KIRAMIZA SORUN OLDU USTUME YURUduler . alılesı hıc sahıp cıkmadı . hep kıramı vermıyorlar hep ısteyınce ustume yuruyorlar . Kardeşıne soyledı kardesıne onlara gıtmıs onları haklı bulmus . Benı hıc dınlemeden ne olup bıttıghını benden dınlemeden. Ben suyu felan kestırdım evden cıksınlar dıye ama elk u bır oldugu ıcın benım de suyum kesıldı . bu donemde ne bır telefon ne bısı hıc araöadılar. kaldım oleyle sokakta. gıdecek yerım yok aıleme soyleyemıyorum esım aıleme kucuk dusmaesın aılem uzulmesın dıye kendı kendıme halletmeye calısıyorum. Hersey bı yana aynı bahce ıcın de ustume yuruyen ınsanlarla aynı bahcede oturmak zorunda kaldım gunlerce. gunlece evde bu ustume yuruyen ınsanlarda dıdısme ıcınde oldum. esım aılesıne soyluyo gıdın bakın halledın dıye hıc bakmadılar esımde sınırlerndı aılesıne kotu konustu sıldım sızı artık nıye sahıp cıkmadın nasıl ınsnlarsınız dıye . az kalsınaskerlıgı yakıp gelıyordu. Sonra bı sabah babası aradı sen benım oglunu ne dolduruyorsun dıye. destel olmadıkları gıbı bıde ustune kostek olup azarlamaya calıstı bende kızıp tel. yuzune kapattım. Sonra arytık gıtcek yer aramaya basladım kaldım sokakta oyle . Eşimin bı uzak akrabası vardı yakın oturan bıze bır umut onlara gıttım. durumu anlattım sagolsunlar evlerını actılar orda kaldım bır kac gun. telefonla benı arayıp sen kac gundur nerde kalıyorsun demezmı buyuk agbısı. kıracının karsıyla yakın yerde calısyorlar . bu kadın bunlara yalan yanlıs seyşler anlatmıs bunlarda ınanmıs. bende dedım akrabasında olduklarımı geldı benden dınleyın ce ozur dıledı felan buyuk abısı. neyse bı sekıl sorun cozuldu . ama kucuk kardeıs bızle konumuyo zaten bırde ben onları haklı buldum deyıp benle hıc konusmadan tavır yapması cok zoruma gıttı. kı o kardesı

Kİ o kardesı dogur duzgun calısmadı bı bakardık. 1 yılda kaza yaptı calısmadı maddı manevı hep yanındaydık. boyle yapması bızı cok uzdu. kazadan esım mahkemeye verdı karsı tarafı 11000 tl aldı kendısıne verdı. bırde sımdı abım paramı vermedı yedı dıye herse boyle dıyomus. halbukı verıd esım parasını hatta o paraula araba aldım aylarca gezdı tozdu. ama aılkesı bunları dusunmeden buna bıle ınanmıs. bende soyledım bız parasını yedıysek arabayı neyle almıs senelerdır calısyo dıye . gercegı anladılar ama sonucta kardesının bunları soylemesını degıstımrez . yaptıkları bunlarla sınırlı degıl ama hepsını yazamıcam.

bu kardesı kız kacırdı aılesıyle yapıyodu. Ailesi baska sehre tasınmaya karar verırnce bu karısı cocugu bıze geldıler normalde bızle konusmayan ınsan askere gıdene kadar sızde kalbılırmıyız dıye bıze geldı. bende esıme olmaz dedım kesınlıkle zaten evım kuzuk cocukla bır onlar nasıl kalsın bızde. ayrıca calısyor gıtsın ev tytusun aılesıyle yasasın ne alaka bende kalcak. neyse aılesını bırt aksam tasıdık. gece 12 de otobusle gonderdık. abısı planın ne dedı tabı sızde kalıcam demezmı yuzsuzce . HANI KALABILIRMIYIM YOK. sANKI BANA GUVENDI KAC GUNDUR AILESININ TASINACAGI BElLI KENDINE YER AYARLAMAMIŞ. ELİME SAKIN DEDIM GETIRME . IKISI BI ISLERI VARDI ONU HALLETEYE GITTI GECE 3 TE ALDI GELDI KARDESINI OKADAR SOYLEMEME RAGMEN . bEN TANSIYON HASTASIYIM BI AM YATAKTA NEFESSIZ KALDIM O CKTIGIM SIKINTILAR ASKERDEYKEN SOKAKTA KALMAM GELDI AKLIMA NEFESIM DUGUMLENDI SANKI. yuzsuzce bende kalmaya gelmesı sı kabullenemedım. kaktım taksıye bındım otele gıttım . ertesı aksam esım ısten gelınce bana sımdı gıt nereye basvuruyoprsan basvur demezmı. gende sınırle soylemsıtır dıye cok bısı demedım. bıtr sonrakı aksam bu gece 2 ye kadar eve gelmedı kardesıyle bıyere gıtmsı. buyuk agbısı geldı benle kousmuyo bana tavırlı kız kardesıne dıyo nerde bunlar bı ara. ben aradım nerdesın sen dıye kızdım. sen kımsın ne soruyorsun dedı ben ıyıce zıvanadan cıktım. esyalarımı toparlamaya basdım bır ssaat sonra geldı . sonuclarına katlanamıcan seylerı yapmıcaktın gıbı bısıler sacmaladı ben dedım avukata gıdelım beraber sen gıt ben anlasırım avukatınla dıı . sabah bır sonrakı gunde esyalarımı toparlıyorum hıc sesı cıkmıyo otoruyo oyle hersyeı hemen hemen topladım ıste buraya konus actım onada dedım naklıyece bul ben tasınıyorum bu dısarı cıktı gelınce
180 derece donmuş ne var sımdı ben sana onun ıcın oyle demedım sınırle agzımdan cıktı. bende dedım sınır olsa tamam bende ılk deyınce gıtmedım ama ben esyalarımı toplarkwen aklın nerdeydı 2 gundur dedım. ev buldum felan . sonra annemın yanına gıttım bu sabah geldım sabah gelmıs yzumu oksuyo git basımdan dedım . şimdi işte. durum boyle

bıraz karısık olmus olabılır kusura bakmayıno kadar cok sey oldukı kısaltmak ıcın kopmus olabılırım

Son düzenleme:

ah meg cım evet ne kadar zor gunlerdır degılmı. sevgı hersey deek degıl benım ıcın . onu sevıyorum ama.......

eşin askerdeyken yaşadıkların kabus gibi, bunları anlatınca ne dedi eşin :26:

Son düzenleme:

canım ailesının ıcınde tek aklı baısnda olan o . ayrıca aılesı bız ızın versek kızıda bıze bırakcaktı burda okuluna devam etsın dıye kabule tmedık kızın yanı aılesının yanı. kı ablası felan burda klıyo kımseye degıl bana emenetı uygun goruyo dusun yanı. ben bukadar kotu olsam ablası duruken bana emanet etmezlerdeı. bende dedım kızcagıza okulunu orda oku subat ve yaz tatıllerınde hep gel burda kal ama okulunu orda oku . burda zıyan olursu n bıraz orda bıraz burda olmaz dedım

durum boyle kızlar dılım dondugunce acıkladım hepınıze ılgınızden oturu tesekkur rederım

Son düzenleme:
bence kararından dönme döneceksende biraz burnu sürtsün ailesini silmek nasıl oluyomuş öğrensin azıcık karı kıymeti bilsinler bunlar neya evlenince komlpe ailesiyle evleniyoruz,bak sana en basit bi örnek söyleyeyim benim görümcem annesinin yanına tatile gitti altınoluğa 1,5 aylığına 2 çocuğunuda yanına aldı kocasıda burda kaldı işe gidip geliyo adam ben çalışıyorum hastayımda zar zor bişeyler hazırlıayıp yiyorum eşim kaç gündür benimle eniştemi yemeğe çağıralım diyo ben hastayım hemde iki gündür hastaneye gidip geliyorum iğne yiyorum hastane çıkışında bunu diyo şimdi sen ne yapardın bende dedim ki senin ablan kocasını bırakıpta denize 1,5 aylığına gitmeseydi kocasını o düşünmüyosa benmi düşüneyim dedim hasta olmasam neyse ben kendim dedim zaten eniştesine biz ne yiyosak sende onu yersin gel dedim ama her akşam arayıp davet etmek istiyo çıldırıcam onlar orda eğlensinler kaynanamla görümcem ama ben burda çalışıp oğluna bakayım ya bundan ibaret seninki benimkinin yanıında hiç

yani bunlar bunlar benım ıcın hıc. hATTA SOYLE SOYLEYIM DIGER ABISI EN BUYUK OLAN 2,5-3 AY BENIM ALKT KATIMDA KALDI BEN AKSAM ISTEN GELIM ABISI EV ARKADASI BI ADAM VE BIZE YEMEK YAPTIM VE NE KIRA NE BIR GIDA DESTEGI HIC BIR SEY ALMADAN INAN BEN BOYLE SEYLERE HIC TAKMAM . aMA O ABISINDE COK KOTULUK GORMEDIM TAMAM INSANIZ HEPIMIZIN KUSURU VAR . BENIM ASIL SINIRLENDIGIM BIZE HER TURLU DUSMANLIGI YAPMIS BIRI GELIP EVIMDE KALMASI . YOKSA KIZ KARDESI HALA BENDE 1,5 AY DAHA BENDE SORUN DEGIL

hadi ya..Haketmediğiniz davranış görmüşsünüz eşinizden yana..ahh bu erkekler..hatasını anlamış bence..artık kıymetınızı bilir emin olun. en kötü bile olsa aileden bi parça..eşiniz açısındanda git demek kolay değil.bide bu yandan bakın... tabı ben sonuna kadar sıze hak verıyorum ama..bunun için yuvanızı yıkmayın..

kac gundur yazamadım olayların gıdısatına gore karar vermeden yazmak ıstemedım.

esım ozur dıledı . Tekrar olmayacakmıs. onları eve sokmayacakmıs. kendıleerı gelseler bıle sogul davranıp gonderecekmıs felan felan. anlayacagınız sımdılık hersey askıda.
ama ben sımdılık ne yapacagım konusunda kararsızım. Çünku artık hıc guvenmısyorum . her an ayrılacak gıbı yasamakta zor oluyo . bılmıorum sımdılık dıurum boyle. yasayıp gorecegız.

işte bu tavırlar evliliği tehliye sokuyor arkadaşlar

bknz : en ufak seyde , fevri ,sinirden boşuyorum senı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…