ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bilmiyorum da esim beni aldatsa ne yaparim kizim da var basip gider miyim.gecende isyerinden ayrilmis evli cocuklu arkadasina iyi guzel bi insansin dogum gunun kutlu olsun diye msj atmis ben buna bile deli oldum asiri kiskandim ben yapamam ayrilirim gibi geliyor...

çocuk var mı bilmiyorum ama bence öncelikle sakinleşmeyi dene çünkü kanı beş para etmez birisi için kendini heba etmeye değmez eline bir kalem ve bir kağıt al hayatınla ilgili yapman gereken radikal kararları madde madde yaz ve çok geçmeden de hepsini uygula ben her şeyi başarabileceğine inanıyorum....

'' boşanmayacaksan eşine bildiğini belli etme '' yorumu geldi mi?
yorumları okumadım bakmadım ama kesin vardır buradaki en nefret ettiğim ve en aşağılayıcı yorum bana göre

konu sahibi geçmiş olsun
bunu öğrenmek çok ağırdır tahmin edebiliyorum
kafanızı toparlayınca ne yapmanız gerektıgıne karar verırsınız hakkınızda hayrılısı olsun

İnşallah en kısa zamanda acın dinip önüne bakabilirsin
Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun

aslında ben o yorumu çok mantıklı buluyorum. zira kadınlar aldatıldığını biliyor adam da kadının bildiğini biliyor pişkin pişkin yaşıyorlar. hatta bir keresinde denk gelmiştim yine o kadına gidiyor bir de söyledi buluşucam diye diyordu. ne yapsam o kadından vazgeçer diye. bak yazınca midem bulandı.

neyse konu sahibinin durumu çok farklı zaten. geçmişten beri okuduysanız bilirsiniz. o yoruma gerek yok yani konuda.

evet burada bu yoruma bu konu için gerek yok aslında doprgu konu sahıbı zaten suçüstü yapmış!

ama hani mesela kadın buraya aldatıldım bunu öğrendim diye üzüntüsüyle konu açıyor ve çok ağır bir şey kimbilir ne kadar üzülüyor insan buraya dertleşmeye yazıyor , bir de bakıyorum daha ilk yorumda sanki yarasına tuz basar gibi '' boşanmayacaksan eşine söyleme'' bence çok aşağılayıcı yıkıcı bir yorum bu

ya başıma gelmedi ama aldatıldığımı öğrensem bi afallarım ne bileyim konduramam ne yapacağımı bilemem heralde
ben buradaki bazı yorumları ve kadınları cok acımasız buluyorum
ve bu şekilde buraya her olayda hemen '' boşan'' yazanların yuzde 80 ının de ole kolaya boşanmayacağını düşünüyorum
bi laf vardır bekara karı boşamak kolay diye
ben de klavye başından adam boşamak kolaydır diyorum !

Bacımm nasıl oldun? Ne yaptın? Iyi misin?? Nerelerdesinn ?

Amaç ne bu mesajı yazmada ki ben mi çok kötü niyetliyim? Boşanmış kadına böyle bir şey yazmak hiç yoktan kadını rahatsız etmektir. Yazmdan edemedim kusura bakma.
@Kahve-Kokulu-Kadin
Konu sahibine ise eski konuları hatırlıyorum yorum yapıp yapmadığımı bilmiyorum ama geçmiş olsun kararlı ol tazminatını al def et. Karaktersiz bir eşin var. Göl kenarında içmesi de zaten bana göre çekilmez bir durumdu. Güçlü ol. Böyleleri üzülmeni bile haketmez. Kluplerde karı kovalamak ned.r yahu. İğrençlik.

yorumlardan biliyorum. akıllı, mantıklı bir kadınsınız. eminim güçlüsünüzdür de. çok zor ama yolun buraya çıkacağı belli idi anlattıklarınızdan zaten siz de anlamışsınız ki takip işlerine girmişsiniz.
affetmek sizi üzer, yorar, ezer. ananız-babanız sizin en büyük destekçiniz. "ben demiştim" derlerse de desinler.

o aşağılık adam kendi derdine yansın. Allah yardımcınız olsun.

ayyy çook üzüldüm seni o kadar çok seivyorduk ki iş yerinde ekipce o güzel yorumlarınla tanımadığımız halde kahkahalara boğmuştun bizi. inan şuan hepimiz çok üzgünüz inşallah en hafif şekilde atlatırsın.

ayrilmis derken sirketlerinden ayrilmis kadin hala evli barkli bisey oldugundan degil de deviri kotu hale getirdik iyi niyetle yazilanlardan bile huylanir oldum

Kendim aldatılmış gibi üzüldüm şuan..
Ne denir böyle durumlarda bilmiyorum, bu saatten sonrası umarım çok daha güzel olur sizin için..
Son günlerde şurada okuduğum konular yüzünden evlilikten soğudum.
Sanırım birgün benim de başıma gelecek.

Güçsüz olduğunuzu söylemişsiniz ama ben öyle düşünmüyorum.
Siz ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız .
Güçlü olmak demek değil ki , hiç üzülmemek , dağılmamak.
Güçlü olmak üzülsende , dağılsan da doğru olanı yapabilmek .

İçimde bir cız etti bu ketunluğunuz , şikayet etmeyişiniz.
İyi misiniz?

Kızlar mrb

Annemle kavga ettik şiddetli şekilde. Anlattım olayları. Kızım evinden başka yerde rahat edemezsin dedi. Ne yani ben evimde çok mu rahat edicem bunları bile bile susuyum mu anne dedim
Başına kalmayiz korkma beni idare edecegin sadece 3 5 ay kendi duzenimi kurana kadar dedim. Isteseniz de aynı evde yasayamam ben seninle dedim.

Saçmalama o nasıl laf burası senin evin dedi. Değilmiş anne değilmiş dedim. Çok fevrisin x i dinledin mi dedi. Ya neyini dinlicem anne sinir etme insanı dedim. Bide ben konuşayım dedi. Naparsan yap anne Naparsan yap ben gidiyorum dedim.

Durdurmaya çalıştı 3 5 parça bişey aldım arkadaşıma geldim
Aksam babama kendisi anlatacak biliyorum.
Dananin kuyruğu akşam kopacak.
Off Allahım ağız tadiyla acimi bile yasayamiyorum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…