ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzüldüm tartışmanıza anneler biraz böyle sanırım. Sizinki yine iyi,bizimkisi boyle durumlara erkektir yapar diye bakiyor.Çok sinir bozucu gercekten.Insallah babaniz cok tepki vermez.

Canım bıseyı merak ettım bırini ayarladım dedıgın kişi kim?

boyle zamanlarda aileyle kavga etmeyin yaa annene haklisin anne kendi evinden baska yerde ailesinin de evi olsa rahat edemez ama diye giris yapsana arkadasim

Valla yazıp yazıp siliyorum annenle olan konuşmana ne desem bilemedim aslında yazacak çok şey varda işte sorsan oda senin iyiliğini düşünüyor onun gözünün önündeyken içinde kopan fırtınaları görmüyor

Daha diyoki emin olalım. Ne için gitti arayıp sorucam diyo. Ya sabır ya Selamet

bunun için neden sana hakaret edelim ki üzüldüm ama ben şaşırmadım..önüne bak hayata bir kere geliyorsun,doğru adımlar at pişman olmayacaksın.çok geçmiş olsun

Ne için gittiği kabak gibi ortada ne yapmaya çalışıyor annen anlamadım

Beni ikna etmeye çalışıyor. Mantıklı bi açıklaması vardır x öyle bi cocuk değil diyor. Ya elin adamını bana savunuyor allahım

Bu sessizliğin sebebi ne olabilir sence ?çoktan arayıp salya sümük affet diye yalvarmalara başlamadı gerekmez miydi?

Yok sadece ilk olay günü sana herseyi anlaticam detaylica dedi ama bidaha ses yok.

bunun için neden sana hakaret edelim ki üzüldüm ama ben şaşırmadım..önüne bak hayata bir kere geliyorsun,doğru adımlar at pişman olmayacaksın.çok geçmiş olsun

Yok bana değil. Aşağılık pislik herif vs vs gibi. Zaten biliyorum ya ne mal olduğunu onun için öyle yazdım.

Beni ikna etmeye çalışıyor. Mantıklı bi açıklaması vardır x öyle bi cocuk değil diyor. Ya elin adamını bana savunuyor allahım
Hey allahım ya saçmalığa gell kızına güveneceğine he zaten sana huzur batmıştı ondan gittin oraya bütün bu olanlarda senin gördüğün kabustan ibaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…