Canım nasıl oldun ?durumlar nasıl? Çok üzüldüm okuyuncaBu arada sizleri alıntı yapamıyorum ama hepinizden Allah razı olsun. Tek tek öpüyorum sizleri.
Kızlar mrb
Annemle kavga ettik şiddetli şekilde. Anlattım olayları. Kızım evinden başka yerde rahat edemezsin dedi. Ne yani ben evimde çok mu rahat edicem bunları bile bile susuyum mu anne dedim
Başına kalmayiz korkma beni idare edecegin sadece 3 5 ay kendi duzenimi kurana kadar dedim. Isteseniz de aynı evde yasayamam ben seninle dedim.
Saçmalama o nasıl laf burası senin evin dedi. Değilmiş anne değilmiş dedim. Çok fevrisin x i dinledin mi dedi. Ya neyini dinlicem anne sinir etme insanı dedim. Bide ben konuşayım dedi. Naparsan yap anne Naparsan yap ben gidiyorum dedim.
Durdurmaya çalıştı 3 5 parça bişey aldım arkadaşıma geldim
Aksam babama kendisi anlatacak biliyorum.
Dananin kuyruğu akşam kopacak.
Off Allahım ağız tadiyla acimi bile yasayamiyorum !
boyle zamanlarda aileyle kavga etmeyin yaa annene haklisin anne kendi evinden baska yerde ailesinin de evi olsa rahat edemez ama diye giris yapsana arkadasimKızlar mrb
Annemle kavga ettik şiddetli şekilde. Anlattım olayları. Kızım evinden başka yerde rahat edemezsin dedi. Ne yani ben evimde çok mu rahat edicem bunları bile bile susuyum mu anne dedim
Başına kalmayiz korkma beni idare edecegin sadece 3 5 ay kendi duzenimi kurana kadar dedim. Isteseniz de aynı evde yasayamam ben seninle dedim.
Saçmalama o nasıl laf burası senin evin dedi. Değilmiş anne değilmiş dedim. Çok fevrisin x i dinledin mi dedi. Ya neyini dinlicem anne sinir etme insanı dedim. Bide ben konuşayım dedi. Naparsan yap anne Naparsan yap ben gidiyorum dedim.
Durdurmaya çalıştı 3 5 parça bişey aldım arkadaşıma geldim
Aksam babama kendisi anlatacak biliyorum.
Dananin kuyruğu akşam kopacak.
Off Allahım ağız tadiyla acimi bile yasayamiyorum !
Canım bıseyı merak ettım bırini ayarladım dedıgın kişi kim?
boyle zamanlarda aileyle kavga etmeyin yaa annene haklisin anne kendi evinden baska yerde ailesinin de evi olsa rahat edemez ama diye giris yapsana arkadasim
Valla yazıp yazıp siliyorum annenle olan konuşmana ne desem bilemedim aslında yazacak çok şey varda işte sorsan oda senin iyiliğini düşünüyor onun gözünün önündeyken içinde kopan fırtınaları görmüyor
Eşiniz aradı mı peki?
Ne için gittiği kabak gibi ortada ne yapmaya çalışıyor annen anlamadımDaha diyoki emin olalım. Ne için gitti arayıp sorucam diyo. Ya sabır ya Selamet
Bu sessizliğin sebebi ne olabilir sence ?çoktan arayıp salya sümük affet diye yalvarmalara başlamadı gerekmez miydi?Hayır aramadi
bunun için neden sana hakaret edelim ki üzüldüm ama ben şaşırmadım..önüne bak hayata bir kere geliyorsun,doğru adımlar at pişman olmayacaksın.çok geçmiş olsunŞuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Ne için gittiği kabak gibi ortada ne yapmaya çalışıyor annen anlamadım
Bu sessizliğin sebebi ne olabilir sence ?çoktan arayıp salya sümük affet diye yalvarmalara başlamadı gerekmez miydi?
bunun için neden sana hakaret edelim ki üzüldüm ama ben şaşırmadım..önüne bak hayata bir kere geliyorsun,doğru adımlar at pişman olmayacaksın.çok geçmiş olsun
Sakinleşmeni bekliyor bence,Hayır aramadi
Bence durumun üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyor,herşey normalmiş gibi davranarak eve dönmesini de bekliyor olabilirBu sessizliğin sebebi ne olabilir sence ?çoktan arayıp salya sümük affet diye yalvarmalara başlamadı gerekmez miydi?
Hey allahım ya saçmalığa gell kızına güveneceğine he zaten sana huzur batmıştı ondan gittin oraya bütün bu olanlarda senin gördüğün kabustan ibaretBeni ikna etmeye çalışıyor. Mantıklı bi açıklaması vardır x öyle bi cocuk değil diyor. Ya elin adamını bana savunuyor allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?