işte bir mal için üzülmeye değmez bozuldu mu atacaksın çöpe ,emin ol bugün herkes bu durumda dibe düşüyor ama bak bazı arkadaşların eski konularına şimdi şükür ediyorlar..sen güçlü kadınsın vesselam halledersinYok bana değil. Aşağılık pislik herif vs vs gibi. Zaten biliyorum ya ne mal olduğunu onun için öyle yazdım.
Anca laf icraata gelince tırtYok sadece ilk olay günü sana herseyi anlaticam detaylica dedi ama bidaha ses yok.
Hey allahım ya saçmalığa gell kızına güveneceğine he zaten sana huzur batmıştı ondan gittin oraya bütün bu olanlarda senin gördüğün kabustan ibaret
Eğer öyleyse gerçekten gerzek demektir belli ki takip edildiğinden hala habersiz salak bi tarafları tutuşmadığına göre
Sakinleşmeni bekliyor bence,
Bence durumun üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyor,herşey normalmiş gibi davranarak eve dönmesini de bekliyor olabilir
Annen senin kararını etkilememek için öyle demiştir.
Ne bileyim anne işte , her işten bi acaba nasıl iyi bir şey çıkarırım ı arar .
Ailenle tartışmak şu aşamada seni daha da yorar .
Bırak bi iki gece arkadaşında kal .
Baban bu gece öğrenirse zaten arar seni.
Eşin olacak şahsın hala aramaması çok entresan yalnız .
Muhtemelen iki yalana kanmayacağını bildiği için şansını zorlamıyor .
Sende şuan acını , öfkeni ne halt varsa içinde hepsini yaşa .
Sonra her şey düzelecek .
Delirmek??sen yine iyi sakinsin bence daha fazlası da olabilirdiAnnem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.
Delirmek??sen yine iyi sakinsin bence daha fazlası da olabilirdi
O kadarını yapabileceğini düşünmemiştir, kendisi burada yok nereden bilecek biri görmüştür onu da inkar ederim diye düşünüyordur. Üstüne düşmemesi bence ben suçsuzum neden suçlu gibi arayayım psikolojisinden de olabilir.Eğer öyleyse gerçekten gerzek demektir belli ki takip edildiğinden hala habersiz salak bi tarafları tutuşmadığına göre
Eşim olacak şahsın taa.....
Zorla beni küfür ettiriyolar yahu.
Gerçekten bagirmayinca annem anlamiyo
Küfür et .
İçin soğumasa da bende de rahatlatıcı etkisi var .
Anne babanda bu işte bir yanlış anlama olmadığını görecektir.
Onlarda da şok bu durum sonuçta .
O adamda ne bok yedim , nasıl sıvayacağım planındadır .
Boş ver .
İyi ki akıl etmişim , iyi ki yakalamışım diye düşün.
Yakaladim da destek yok
Annem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.
O kadarını yapabileceğini düşünmemiştir, kendisi burada yok nereden bilecek biri görmüştür onu da inkar ederim diye düşünüyordur. Üstüne düşmemesi bence ben suçsuzum neden suçlu gibi arayayım psikolojisinden de olabilir.
İhtimaller tabi bunlar,illa ki arayacak ama
Yapma bunu kendine o şe......zin donuna kadar almayı başar yeter laf olsun diye demiyorum geçen ki konundan anladığım kadarıyla bildiğin pişkin paragözün teki böylelerinin malı canı gibidirBi tarafimdan ter akiyo afedersiniz. Sinirden catlicam. Kız arkadaşım da gerildi. Benim yüzümden bagririm diye konusamiyo bile yazık.
emın ol toplancaksın ben uzuldum ettım yazmıcam sen guclu bı kadınsın bence ustesınden gelceksın topla kendını yayatından cıkarcaksın daha neler var bak benım arkadasımın esı kucuk bı kıza tecavuz ettı ıcerı gırdı bosandı arkadasım beterınde beterı var halıne sukur et sen cok cok ıyı olucaksın gorecek cok daha guzel gunlerın olacak lutfen boyle dusun ve sadece bısey dusunme ıyılesmeye calısCanim acıyor. Icim kan ağlıyor ama gözümde tek damla yaş yok. Boş boş bakiniyorum.
O zaman Aus ablanın dediği gibi, nasıl sıvayacağını düşünüyorBen ona fotoğrafları attım. Biliyo enselendigini
Şuan nerde annen sankı konuşsan ne olucak hayatımAnnem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?