ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bana değil. Aşağılık pislik herif vs vs gibi. Zaten biliyorum ya ne mal olduğunu onun için öyle yazdım.
işte bir mal için üzülmeye değmez bozuldu mu atacaksın çöpe ,emin ol bugün herkes bu durumda dibe düşüyor ama bak bazı arkadaşların eski konularına şimdi şükür ediyorlar..sen güçlü kadınsın vesselam halledersin

Hey allahım ya saçmalığa gell kızına güveneceğine he zaten sana huzur batmıştı ondan gittin oraya bütün bu olanlarda senin gördüğün kabustan ibaret

Annem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.

Annen senin kararını etkilememek için öyle demiştir.

Ne bileyim anne işte , her işten bi acaba nasıl iyi bir şey çıkarırım ı arar .

Ailenle tartışmak şu aşamada seni daha da yorar .

Bırak bi iki gece arkadaşında kal .

Baban bu gece öğrenirse zaten arar seni.

Eşin olacak şahsın hala aramaması çok entresan yalnız .

Muhtemelen iki yalana kanmayacağını bildiği için şansını zorlamıyor .

Sende şuan acını , öfkeni ne halt varsa içinde hepsini yaşa .

Sonra her şey düzelecek .

Sakinleşmeni bekliyor bence,

Bence durumun üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyor,herşey normalmiş gibi davranarak eve dönmesini de bekliyor olabilir
Eğer öyleyse gerçekten gerzek demektir belli ki takip edildiğinden hala habersiz salak bi tarafları tutuşmadığına göre

Eşim olacak şahsın taa.....
Zorla beni küfür ettiriyolar yahu.
Gerçekten bagirmayinca annem anlamiyo

Delirmek??sen yine iyi sakinsin bence daha fazlası da olabilirdi

Bi tarafimdan ter akiyo afedersiniz. Sinirden catlicam. Kız arkadaşım da gerildi. Benim yüzümden bagririm diye konusamiyo bile yazık.

Eğer öyleyse gerçekten gerzek demektir belli ki takip edildiğinden hala habersiz salak bi tarafları tutuşmadığına göre
O kadarını yapabileceğini düşünmemiştir, kendisi burada yok nereden bilecek biri görmüştür onu da inkar ederim diye düşünüyordur. Üstüne düşmemesi bence ben suçsuzum neden suçlu gibi arayayım psikolojisinden de olabilir.
İhtimaller tabi bunlar,illa ki arayacak ama

Konuya yenı denk geldım ve gercekten cok uzuldum, sınırlendım, hırslandım. Cok cok akıllı ve cesur bır kadınsın. Ben bu kadar akıllıca ve cesaretle hareket edemezdım. İyi yapmıssın kı emın olmussun. Su an hersey cok taze, bekleyıp bıraz sakınlesınce gereklı dogru adımları atacagından emınım. Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım. Hıcbrısey ıcın kendını uzmeye degmez. O guzel tatlı canını kımsenın sıkmasına ızın verme. Ben hersekılde senın ustesınden geleceğıne emınım.
Bu arada benı sevmeyenler sevınsın gıbı bısey demıssın, net hatırlamıorum ama gercekten bu duruma sevınecek ınsanlar varmıdır ya, yok artık dıorum Allah hıcbır kadına dusmanımda olsa bunu yasatmasın.

Eşim olacak şahsın taa.....
Zorla beni küfür ettiriyolar yahu.
Gerçekten bagirmayinca annem anlamiyo

Küfür et .

İçin soğumasa da bende de rahatlatıcı etkisi var .

Anne babanda bu işte bir yanlış anlama olmadığını görecektir.

Onlarda da şok bu durum sonuçta .

O adamda ne bok yedim , nasıl sıvayacağım planındadır .

Boş ver .

İyi ki akıl etmişim , iyi ki yakalamışım diye düşün.

Yakaladim da destek yok

21 nci yüzyıl ilişkileri...
Kim aldatırmadı ki ? Bende aldatırdım, sizde, diğerleri de...

O kadar çabuk tüketiyoruz ki herşeyi... öyle bir duruma gelmişiz ki hiç kimsenin hiç kimseye güveni kalmamış.

Kapitalizm dünyanın bize sunduğu armağanlardan biridir : "aldatılmak..."

Lütfen üzülmeyin, ağlamayın demeyeceğim. Dibine kadar üzülün ve ağlayın. İçinizde ki zehiri son damlasına kadar akıttın.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben evli değildim. Ama bende çok seviyordum inanın. Sizin geçtiğiniz bu dönemde bende geçtim.
Sizin için çok daha zor olacak ama... lütfen metin olun.

Ayrıca kim sevinir bilmiyorum ama ben konunuzu gördüğümde gerçekten çok çok üzüldüm. Fikirlerinizi beğeniyorum, değerli bir insansınız.

Güçlü olun!

Sevgilerimle,
Aylin.

Yakaladim da destek yok

Destek gelecek emin ol .

Dedim ya daha idrak , şok vs süreci onların ki.

Şimdi babanla da bi fasıl emin misin ? cart curt faslı yaşayacaksın .

Sonra güçlü bir kadın ve destek olan ailenle bu süreci başın dik atlatacaksın .

Annem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.

Sakinleş sonrada eve git bence .Ne olursa olsun orası senin evin.İnan aynı durumda bende olsam annem aynısı bana da derdi.Yuvana sahip çık ,koru, çocuğun var, bilmem ne... eşin iyidir yapmamıştır işin içinde başka iş vardır. Geneli böyle annelerin.

Akşam kardeşinde olsun güzelce izah edin babanıza.Kolay değil hepinizde onun şaşkınlığı var bir çeşit travma .Senin kötülüğünü istemezler hiçbir zaman.Hiçkimse onlardan daha fazla üzülmez bu hayatta emin olun.

Ben ona fotoğrafları attım. Biliyo enselendigini

Bi tarafimdan ter akiyo afedersiniz. Sinirden catlicam. Kız arkadaşım da gerildi. Benim yüzümden bagririm diye konusamiyo bile yazık.
Yapma bunu kendine o şe......zin donuna kadar almayı başar yeter laf olsun diye demiyorum geçen ki konundan anladığım kadarıyla bildiğin pişkin paragözün teki böylelerinin malı canı gibidir

Canim acıyor. Icim kan ağlıyor ama gözümde tek damla yaş yok. Boş boş bakiniyorum.
emın ol toplancaksın ben uzuldum ettım yazmıcam sen guclu bı kadınsın bence ustesınden gelceksın topla kendını yayatından cıkarcaksın daha neler var bak benım arkadasımın esı kucuk bı kıza tecavuz ettı ıcerı gırdı bosandı arkadasım beterınde beterı var halıne sukur et sen cok cok ıyı olucaksın gorecek cok daha guzel gunlerın olacak lutfen boyle dusun ve sadece bısey dusunme ıyılesmeye calıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…