ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma bunu kendine o şe......zin donuna kadar almayı başar yeter laf olsun diye demiyorum geçen ki konundan anladığım kadarıyla bildiğin pişkin paragözün teki böylelerinin malı canı gibidir

Su ailem bi ikna olup yanımda olsalar. Sadece 3 5 ay. Ona neler yapacağımı o bile tahmin edemez

Ya bu anneler en beklenmedik zamanda en ılımlı hale bürünürler en ihtiyaç olduğu zamanda da anlayışın zerresini göstermezler... Belki de onun yaptığını doğru bulacağız ilerde kendince orta yolu bulmaya çalışıyordur belki. Ya siz aklı başında bir insansınız siz güçlüsünüz diye belki hakettiğiniz merhameti, ilgiyi de anneden babadan görememek daha da yalnız hissettirecek kendinizi ama bu evlilik sizin bu sizin acınız sizin hayatınız yanlışsa sizin yanlışınız. Anne baba da insan kusurlular yalnız geldik yalnız gidiyoruz lütfen dik durun biz burdayız arkanızda bunu da atlatacaksınız kendinize inanın bugünlere kendi başınıza geldiniz

Ya kahve hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer İstanbul'da isen ben seve seve kapımı açarım

Nefret ediyorum anlayissiz insanlardan. Sanki tek aldatilan benmiymisim. Dışardaki o... yüzünden kocamimi birakicakmisim. Bunu diyen annem de ben 5 yaşındayken babamdan ayrılmıştı tekrar birlesmisti.

Nefret ediyorum anlayissiz insanlardan. Sanki tek aldatilan benmiymisim. Dışardaki o... yüzünden kocamimi birakicakmisim. Bunu diyen annem de ben 5 yaşındayken babamdan ayrılmıştı tekrar birlesmisti.
Off off off laflara bak ya annenin her cümlesi bende şok etkisi yaratıyor

Aileler şu kız evlatlarını dışarından mı getirdiler anlam veremiyorum.
Ulan sen baktın büyüttün bu çocugu, emek verdin..
Başında sen bekledin hasta olunca
Elin şerefsizi senin göz bebeğini aldatıyor ya başka açıklaması var mı ?
Herkes aldatıyor ne var bundacılık oynama devri neden geçmiyor ?
Erkeklerde biliyor işini nasıl olsa evlendik bana bagımlı çocugum da var affeder de, ailesi sahipte çıkmaz şimdi ,, ohhhh sefam olsun.

Sen şimdi beni eğer şu durumda hiçe sayarsan bende seni ömrüm boyunca hiçe sayarim anne dedim. Canım çok yanıyor zaten bide bu kadın beni delirtiyor. Kardeşime anlattım. Oha bu ne genişlik dedi. Akşam konuşurum abla dedi

Çocukluktan itibaren büyürken anne ile ben de sürtüştüm hala da sürtüşürüm sizi anlıyorum. Anne gibi örten,kucaklayan olmak yerine bazen arkadaş kafasına girip eşit görüyorlar. Şimdi ne acınızı anlıyordur ne evladın olduğunuzu hatırlıyordur. Sevmesi,sarmalaması gereken dönem de bu şekilde yaklaşınca yalnız hissediyorsunuz dedim ya ebeveyn olunca kusursuz olmuyorlar onlardan destek beklediğiniz şekilde bulamayabilirsiniz belki ama üzülmeyin ben ve benim gibi birçok insanın size inancı tam tüm bu olanların sonunda hiçbir şey sizi yıkamayacak. Tanımadan seviyorum sizi, hissediyorum üzüntünüzü. Dualarımız sizinle

Şaşkınlıkla yanlış cümleler kurmuş annen diye düşünüyorum
Annen kanıtlarını görmedi sanırım durumun senin düşüncen olduğunu sanıyor
Arkadaşına gitmekle iyi yapmışsın biraz kafanı toplarsın
Keşke aynı şehırde olsaydık

Konu sahibesini ve ailesini bir kenarda tutarak diyeceğim bunu.Aileler elalem ne der derdinde ondan kızlarına sahip çıkmaktansa aman kızım bir defadan bir şey olmaz filan diyor ki genelde böyle diyen anneler de aldatılmış haberleri olsa bile ses çıkarmamış eşlerini düşüncelerine göre geri kazanmış oluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…