Bir de şu lafa ifrit oluyorumKonu sahibesini ve ailesini bir kenarda tutarak diyeceğim bunu.Aileler elalem ne der derdinde ondan kızlarına sahip çıkmaktansa aman kızım bir defadan bir şey olmaz filan diyor ki genelde böyle diyen anneler de aldatılmış haberleri olsa bile ses çıkarmamış eşlerini düşüncelerine göre geri kazanmış oluyorlar.
Babana sakin sakin herşeyi anlatKızlar ben çıkıyorum şimdi. Babamın yanına gidiyorum. Detayları musait olduğum ilk zaman da anlaticam size.
Nefret ediyorum anlayissiz insanlardan. Sanki tek aldatilan benmiymisim. Dışardaki o... yüzünden kocamimi birakicakmisim. Bunu diyen annem de ben 5 yaşındayken babamdan ayrılmıştı tekrar birlesmisti.
Onlara göre ikinci kadın kazanmasın işte evlenince de rahat yok valla sevgiliyken aman diğer kızlar kapmasın yok eski sevgilisine dönmesin yok annesi kaynanalık yapıp araya girip seni yollamasın.Ay vallahi dert valla.Habire rekabet ettirmeye çalışıyorlar ya.Bir de şu lafa ifrit oluyorum
Kocanı o..... kaptırma onlar kazanmasın
Ulan benim kocam zaten benimle evlenmeyi tercih etmemiş miydi ?
Neyini kazanacagım adi köpegin ben daha
Tasma mı takacaktım ?
Çok detaylı , akıllıca bi yalan örgüsü uydurunca arar o zaman .Detaylı olarak anlaticam dedi. Bidaha aramadi
Bir de şu lafa ifrit oluyorum
Kocanı o..... kaptırma onlar kazanmasın
Ulan benim kocam zaten benimle evlenmeyi tercih etmemiş miydi ?
Neyini kazanacagım adi köpegin ben daha
Tasma mı takacaktım ?
Kızlar ben çıkıyorum şimdi. Babamın yanına gidiyorum. Detayları musait olduğum ilk zaman da anlaticam size.
bekarım ewlilikten çok korkmaya başladımgeçmiş olsunnn
git annenin yanina sakince konus benceAnnem arayıp duruyor beni şuan. Gel konusucaz delirme hemen diye mesaj atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?