ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyunca çok üzüldümm kadının düşmanı gene kadın boşver burdaki sana düşmanlık besleyen kim varsa hayat bu kime ne getireceği hiç belli olmaz.Sadece acını doyaa doyaa yaşa ağla bağır çağır iyice bir içindeki zehrini akıt canım daha sonrada toparlandıgında sağlıklı kararlar verebilecek yeti de bi bayansın herşey gönlünce olsun

Bir de şu lafa ifrit oluyorum
Kocanı o..... kaptırma onlar kazanmasın
Ulan benim kocam zaten benimle evlenmeyi tercih etmemiş miydi ?
Neyini kazanacagım adi köpegin ben daha
Tasma mı takacaktım ?

Nefret ediyorum anlayissiz insanlardan. Sanki tek aldatilan benmiymisim. Dışardaki o... yüzünden kocamimi birakicakmisim. Bunu diyen annem de ben 5 yaşındayken babamdan ayrılmıştı tekrar birlesmisti.

Annenin cümlelerine şok oluyorum dışardakiler o...ysa, yuvasini yikan o kocam ne oluyor deseydin. Ha bide o disardaki o ..larin kocanin evli olduğunu bildikleri ne malum değil mi. Suçun buyugunun adamda olduğunu nasil görmüyor

Tasma mı takacaktım ?
Onlara göre ikinci kadın kazanmasın işte evlenince de rahat yok valla sevgiliyken aman diğer kızlar kapmasın yok eski sevgilisine dönmesin yok annesi kaynanalık yapıp araya girip seni yollamasın.Ay vallahi dert valla.Habire rekabet ettirmeye çalışıyorlar ya.

Tasma mı takacaktım ?

Ağzına sağlık yaa
Burda gencecik bayanlar bile o cümleyi kurabiliyorlar yahu

Kızlar ben çıkıyorum şimdi. Babamın yanına gidiyorum. Detayları musait olduğum ilk zaman da anlaticam size.

İnanın kendim aldatılmış kadar üzüldüm. Bu şekilde konuşup daha fazla acınızı tazelemek istemiyorum, çok kötü durumdasınızdır zaten. Annenize söyleyecek bir şey bulamıyorum, malesef klasik Türk annesi. Kızım boşanmış demesinler diye ne olursa olsun yerin kocanın yanı, görmeden inanma modunda oluyorlar. Ama öbür konunuzdan bildiğim anladığım kadarıyla babanız size asla arkasını dönmeyecektir. Babanıza o kadar hayran kalmıştım ki, elini öpmek istemiştim resmen. Umarım en az darbeyi alarak çıkarsınız bu işin içinden. Kocanız olacak o herif için de en kötüsünü diliyorum. Lütfen güçlü olun, siz bunun üzerinden gelebilecek kadar güçlüsünüz !

Annen yuvan yıkılmasın mantığıyla hareket ediyor ama merak ediyorum kendi eşi yapsa yine aynı rahatlıkta davrabilecek mi? Erkektir yapar deyip kumandasını eline alıp, köşesine geçip hiçbirşey olmamış gibi dizisini izleyebilecek mi? Ah keşke biraz empati yapabilse..

Umarım baban da böyle bir tepki vermez.. Hakkında en hayırlısı neyse olsun..

Anneniz burada da bolca bulunan, nedense kararlarina saygi gosterilen kadinlarin zihniyetini temsil etmis.

Anne olunca da boyle oluyorlar iste. Aldatilan kizina destek cikmayan anne.

Umarim babaniz annenizin zihniyetinde degildir. Ancak oyle olsa bile aradiginiz destek sizde ve onurunuzda mevcut zaten. Manevi destegi cocugunuzdan, maddi destegi/hakkinizi yasalar sayesinde esinizden (bosanma sureci dahil) alacaksiniz.

Böyle güçlü, başı dik, yalanların ardına saklanmayan inadına üstüne giden kadınlara bayılıyorum işte. Konunu takipteyim. Yolun bahtın açık olsun, bundan sonra iyi insanlarla karşılaş.

Annen, elin o... için kocandan mı vazgeçeceksin der. Hey Allahım, düşünsene aldatan sen olsan (bi kadın olsa) kayınvalidenin dışarıdaki bi adam için karını mı boşayacaksın dediğini?!! Ne adalet ama. Biz kadınlar kendi kendimiz küçüktmüşüz küçültüyoruz değerimizi malesef. Kadınların büyük bi kısmı hala bu kafada. Zihniyetlerine... Kusura bakmayın ama tahammül edemiyorum ben bu kafaya.

Size de söyleyeceğim şey dik durun. Kabul etmeseler bile siz dik ve kararlı durursanız ses çıkaramazlar. Ama destek olunmaması can sıkıcı sizin için. Bu da geçer. Geçecek bir şekilde

İyi de madem gizli saklı siz annenizdeyken iş çeviriyor nasıl fotoğraf koyuyor sizin göreceğiniz şekilde onu anlamadım ben salak mı bu adam? kaldı ki ta başka şehirden nasıl birini tutup takip ettirebildiniz onu da anlamadım. Madem annenizdesiniz bunlar yaşandı o zaman dönmemeniz lazım sırası gelecek nedir ki? bana mantıksız geldi nedense ve bu durumda da buraya konu açmayı mı düşündünüz ben olsam soluğu yanında alır bir güzel sıvar eşyalarımı alır çeker giderdim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…