ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşının karısının paranoyak olduğunu okudum şimdi bunu okuyorum tuhh ya bu ara ne kadar çok aldatilma mevzusu oluyo bu erkekler ne yapmaya calisiyo anneler hep aynı ben aldatildigimi daha söylemedim bayrama kadar bekleyip bayramda gittiğimizde geri donmeyim düşüncesindeyim hafiften duyurdum doğuma kadar orda kalırım belki yol uzun git gel yapmayim diye temelli kalacağım bile demedim şimdi doğru dürüst aramiyo bile gelip kalacak diye napacan otur evinde düşüncesinde oluyorlar allah sabır versin inşallah baban arkanda durur kocanada ne deyim ki allah islah etsin gül gibi karısı çocuğu evde dururken kulüplerde nede gün ediyo hiç yalnız bırakmaya gelmiyo bu erkekleri inşallah senin yokluğunu çok arar

Keşke daha dikkatli okusaydınız
Okumadınız zahmet edip böyle bir yorum yapmasaydınız
Mevzu oraları geçti
Konu sahibinin desteğe ihtiyacı var şuanda buna değil
Biraz empati çok değil biraz...

Bu sessizliğin sebebi ne olabilir sence ?çoktan arayıp salya sümük affet diye yalvarmalara başlamadı gerekmez miydi?
Diğer kadın affetti ya acaba esinin arkadaşı buna telkin mi veriyor o da affeder falan diye başka türlü aciklayamadim bu rahatlığı.

Desteğiniz olsun olmasın bu olayı dimdik ayakta kalarak çözeceğinize inanıyorum. Siz güçlü bir kadınsınız. Koca bozuntunuz arayıp bahanelerle beyninizi ütülese de, aileniz yuvan var bilmem ne diye sizi evinize geri itelemeye çalışsa da siz yolunuzdan dönmeyin ki döneceğinizi sanmıyorum zaten. O yuva kolay mı kuruluyor diyenlere de deyin ki yuvayı bozan kimse git bunu ona söyle. Umarım aileniz ilk şoku atlattıktan sonra yanınızda olurlar da daha az hasarla atlatırsınız bu durumu

NE COK ALDATAN KOCA VAR YAAA.. Nefret ettim erkeklerden bir anlik zevkleri icin eslerini cocukkarini dusurdukleri duruma bak.Deger mi ya.Nasil bir beyinleri var ya da beyinleri var mi acaba ? Allah islah etsin hepsini.Biz kadinlara da Rabbim guc kuvvet versin hayirli insanlarla karsilastirsin insallah.

kahvemmm canımmm guclu ol evladın var
senle aynı fıkırde olan senledır olmayan kendı bılır
kendını cocugunu dusun
duzenını kur
hakkkında hayırlısı

Bence evine dön adamıda def et. Neden düzen kurmaya kasıyorsun ki. Senin zaten bir düzenin vardı aynı şekilde devam edeceksin elin denen şahsiyet buhar olacak sadece. @Kahve-Kokulu-Kadin
Bence de...hem aldat hemde hayatina kaldigin yerden devam et bu kadari da fazla bir halt yemis bedelini fazlasiyla odesin. Senin dusunmen gereken bir cocugun var onun duzenini bozma ki bu durumdan en az sekilde zarar gorsun bari o yipranmasin.

İnşAllahh ailen yanında olur canım dua ediyorum sana İnşAllahh hallolur bian önce kurtulur rahatlarsın dava aç donuna kadar al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…