ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..

Bu neyin kafası ya?
Hemcinsin aldatılmış.
Hadi cinsi geçtim bir insan kırılmış, incinmiş.

O insanin duygu durumuyla dalga geçmek nedir?
Nasıl varliklarsiniz siz.

Neyin zevkini yaşayıp bir de utanmadan yazabiliyorsunuz.

Pes.

Bence adam tutarak en iyisini yapmıssın..O delıllerı mahkemeye sun o da kaybeden taraf olsun..Ben de yıllar önce aldatıldım ,bosanıp kurtuldum ama delılım olmadgına o kadar pısmandım kı...Sakın acıma ne gerekıyosa fazlasıyla yap..Herşeyın bı bedelı olmalı ve asla affetme ,geri dönme!Şu an şok halındesındır,sen bıle yasadıgına ınanamıyorsundur ama ınan zaman cok guzel bır ılac ve gececek..

Gülme komşuna gelir başına diye bir söz var.. Böylelerine acımıyorum, ihanete sevinilir mi? Düşmanıma vermesin.
Kahve düşmanlarım sevinsin diyordu boşuna demiyormuş bu vicdan yoksunlarını da gördüm ya ne diyeyim .Kahve eşinemi üzülsün oğlunamı annesine mi yoksa bu salaklaramı?

Kahve düşmanlarım sevinsin diyordu boşuna demiyormuş bu vicdan yoksunlarını da gördüm ya ne diyeyim .Kahve eşinemi üzülsün oğlunamı annesine mi yoksa bu salaklaramı?
Bu şekilde yorum yapanlar üzülmeye değecek insanlar değil..
Başkasının acısına sevinen "insan" mı orası tartışılır gerçi?

Babayla ne konuştular acaba sabah oldu hala ses seda yok.Muhtemelen baba damadı aramıştır .Kahvenin Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla bir atlatsa şu dönemi sonra da hakkından gelir kocasının

Diğer konunuzu da biliyorum ve açıkçası böyle sonuçlanacağını pek tahmin etmemiştim. Çok geçmiş olsun... Ne sanalda ne reelde konuşmuşluğumuz olmamasına rağmen gerçekten sanki tanıdığım birinin başına gelmiş gibi üzüldüm. Allah yardımcınız olsun umarım ailenizin desteğini alır yolunuza ayaklarınız üstünde dimdik devam edersiniz. Gelişmelerden haberdar edin lütfen. Gönlünüze ferahlık, kalbinize huzur dilerim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…