- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Neden böyle bir yorum yaptınız ki şimdi?Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Dalga geçiyorsunuz sanırımYazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
İnsanların acısıyla dalga geçmek size ne kazandırıyor? Nasıl bi vicdan lazım böyle olabilmek için acaba="selin_01, post: 47878356, member: 501441"]Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Hangi gezegendensin acaba nasıl bir kalbe sahipsin hos var mı oda belli değil ya.insanlsrin mutsuzluklarindan mutlu olanlar Allaha havalesinizYazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Belliki hayatında mutsuz başarısız sevgisiz bir insansın burada zaman harcama bunlara yoğunlaşYazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
manyakmısınız nesiniz kadının acısına seviniyorsunuz defolun gidinYazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Gülme komşuna gelir başına diye bir söz var.. Böylelerine acımıyorum, ihanete sevinilir mi? Düşmanıma vermesin.manyakmısınız nesiniz kadının acısına seviniyorsunuz defolun gidin
Kahve düşmanlarım sevinsin diyordu boşuna demiyormuş bu vicdan yoksunlarını da gördüm ya ne diyeyim .Kahve eşinemi üzülsün oğlunamı annesine mi yoksa bu salaklaramı?Gülme komşuna gelir başına diye bir söz var.. Böylelerine acımıyorum, ihanete sevinilir mi? Düşmanıma vermesin.
Bu şekilde yorum yapanlar üzülmeye değecek insanlar değil..Kahve düşmanlarım sevinsin diyordu boşuna demiyormuş bu vicdan yoksunlarını da gördüm ya ne diyeyim .Kahve eşinemi üzülsün oğlunamı annesine mi yoksa bu salaklaramı?
Keşke eksileme butonu da olsa...Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?