ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir yerde eksik olmadıkları gibi burda da bir düzüne geri zekalilar var
Hiç vicdan diye bir şeyleri varmı kendileri bile bilmezler

Forumda belirli insanların kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum.
Bu yukarıda yorum yapan abla da bence öyle.
Ayda bir geliyor.
Milletin canını sıkacak yorum yapıyor ve gidiyor.

Aynı abla ilişkiye girmiş kız kirlenmiştir, oğluma almam diyen
Yahudi gibi sevişiyorsunuz diyen,

Bunun gibi çok şey vardı. Bunlar yüzünden onunla polemiğe girdiğimde ban yemiştim.

Kahve bunları okuyorsan, sakın ciddiye alma bu kadını, belli ki ağır troll.
Çok akıllıya da benzemiyor zaten.
Üzme sakın kendini

seni tanımıyorum ama burda diğer konularda yazdıgın yorumlardan dolayı bana sempatik gelmiştin .senin adına üzüldüm açıkcası.keşke erkekler, evde problem varsa bunu eşiyle konuşup çözmesi gerekirken kolay yolu tercih edip sizi umursamaması ne acı .sanırım işler karıştı buraya yazamadığınıza göre merak ediyorum durumunuzu.en az hasarla atlatırsınız bu süreci inşallah ..

O tipler sevgiden yoksun olanlar,hırçın ve saldırgan tiplerdir.

Umarım iyi bir görüşme olmuştur babasıyla..
İnşallah canım annesi pek iyi niyetle yuvası dağılmasın yanlış anlamıştır diye düşünyordu.Ama bakalım babası nasıl bir konuşma yaptı.Ama şu bir gerçek babalar kız evlatlarına kıyamazz.

O mesajı gördüm dün,anne burada çok hatalı yanlış cümlelelr kurmuş.

O mesajı gördüm dün,anne burada çok hatalı yanlış cümlelelr kurmuş.
Yanii bencede her ne şekilde olursa olsun öncelikle kahvenin yanında olacaktı ki şuan çok hassas döneminde ve bencede hala şokta inşallah en az zahiyatta atlatır.Lakin sakinliği fenaa ağır bir patlama olmaz inşallahh...

Anne olarak yanında olması gerekir,destek verir gereken ne lazımsa yapması lazım.
İnşallah atlatsın bu travmayıda kendine gelsin,kolay bir süreç değil elbette..

konularını bilmiyorum, eskiden foruma çok sık girerdim ve aktiftim adımda değişikti tabi şimdi foruma arada girer gereken yerlerde yorum yapıp çıkarım...Konun herkesin dikkatini çektiği gibi benimde çekti, özellikle dik duruşun ve bu duruma karşı baştan göstermiş olduğun akıllıca tavırların takdire şayan..İnan her kadın senin gösterdiğin cesareti gösteremez..Bende aldatılarak 8 yıllık ilişkisini ve 2 aylık evliliğini yıkmış bir kadınım sayfaları pek okuyamadım konunun devamında ne olduğunu da bilmiyorum ama tek tavsiyem şu görmüş olduğum güçlü duruşundan asla taviz verme, konuşanlar çok olacak sakın onların laflarını umursama..Aklın ne yapmak istiyorsa öyle davran unutma bu hayat sana 1 defa verildi kendi değerinin farkında ol ve kendin için yaşa emin ol hayat sana çok güzel kapılar açacak ve o lanet adam ettiğini bulacak..Bak yaşayan biri olarak söylüyorum çok güzel günler seni bekliyor...

Bir kaç gündür yoktum taşınma telaşından

Bu konuyu görmek istemezdim.
Çok üzüldüm çok.
Bu erkek milleti için hiç bir şeye değmez dimi sahiden?
Hazırladığım kolileri kafasına atıp gidesim geldi şimdi..

Siz de kocanıza kızmak için yer arıyorsunuz ama. X kişiyi kocası aldattı diye adamın ne suçu var şimdi ? Aa ama pardon onun sizin affetti görünüp aslında affetmediğiniz başka suçları var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…