- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Forumda belirli insanların kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum.
Bu yukarıda yorum yapan abla da bence öyle.
Ayda bir geliyor.
Milletin canını sıkacak yorum yapıyor ve gidiyor.
Aynı abla ilişkiye girmiş kız kirlenmiştir, oğluma almam diyen
Yahudi gibi sevişiyorsunuz diyen,
Bunun gibi çok şey vardı. Bunlar yüzünden onunla polemiğe girdiğimde ban yemiştim.
Kahve bunları okuyorsan, sakın ciddiye alma bu kadını, belli ki ağır troll.
Çok akıllıya da benzemiyor zaten.
Üzme sakın kendini
Valla merakla bekliyoruz canım umarım babayla konuşması iyi gitmiştir.Haber yok demi kahveden..
Valla merakla bekliyoruz canım umarım babayla konuşması iyi gitmiştir.
İnşallah canım annesi pek iyi niyetle yuvası dağılmasın yanlış anlamıştır diye düşünyordu.Ama bakalım babası nasıl bir konuşma yaptı.Ama şu bir gerçek babalar kız evlatlarına kıyamazz.Umarım iyi bir görüşme olmuştur babasıyla..
İnşallah canım annesi pek iyi niyetle yuvası dağılmasın yanlış anlamıştır diye düşünyordu.Ama bakalım babası nasıl bir konuşma yaptı.Ama şu bir gerçek babalar kız evlatlarına kıyamazz.
Yanii bencede her ne şekilde olursa olsun öncelikle kahvenin yanında olacaktı ki şuan çok hassas döneminde ve bencede hala şokta inşallah en az zahiyatta atlatır.Lakin sakinliği fenaa ağır bir patlama olmaz inşallahh...O mesajı gördüm dün,anne burada çok hatalı yanlış cümlelelr kurmuş.
Yanii bencede her ne şekilde olursa olsun öncelikle kahvenin yanında olacaktı ki şuan çok hassas döneminde ve bencede hala şokta inşallah en az zahiyatta atlatır.Lakin sakinliği fenaa ağır bir patlama olmaz inşallahh...
Ayıp ayip.. Size inanamıyorum.. Başkasının acisından nasıl keyif alırsınız..Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
yok artıkkkkk....Ben de size üzüldüm...Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Bir kaç gündür yoktum taşınma telaşından
Bu konuyu görmek istemezdim.
Çok üzüldüm çok.
Bu erkek milleti için hiç bir şeye değmez dimi sahiden?
Hazırladığım kolileri kafasına atıp gidesim geldi şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?