Y
yorgun88
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yorgun88
-
ne desem ne yazsam bilmiyorum ki herşey bir yana söylediği lafı kaldıracak gücüm yok biliyorum ayrılık sebebimiz ne acı ki parasenağlama şöyle anlatıyım kızlar ikimizde öğrenci olduğumuz için gelir belli gider belli.. farklı şehirlerde yaşadığımız için ben gidiyordum yanına o gelemem edemem diyordu sürekli..orda bile bütün masrafları bana karşılatıyordu sonuçta öğrenciyim tek başıma kaldıramam dedim sorun değil sen bi şekilde borç bul et ben sana ödücem dedi daha sonra faturalı sınırsız hat almak istedi daha çok konuşalım diye..ama dedim her ay benim o faturanın tamamını karşılayacak durumum yok ben ödücem zaten dedi sen açtır sadece dedi ve evet geçen ay hem o borcun hemde faturanın ödenme vakti geldi haftaya haftaya diyip durdu.. beni hem arkadaşıma hemde tanımadığım insanlara rezil ettisenağlama hayatımda borç nedir bilmedim ben ne kadarsa param o kadar harcadım ama erkek ark çok zengin bi ailenin oğlu ve kötü bazı olaylarından ötürü ailesi bildiğiniz parayı kesti aklı başına gelsin diye..neyse dün gece açık açık konuştum bak bunları yapmak sen istedin başta söyledim hatta hepsine sen ikna ettin beni dedim şimdi zor durumdayım rezil oluyorum insanlara dedim lütfen artık yardımcı ol bu konu kapansın artık gece uykularım kaçıyo dedim ''ne yani ödemezsem naparsın?'' dedi şok oldum o anda:1shok: dedim böyle bir şey yapamazsın ben zaten zar zor geçiniyorum beni böyle bir duruma düşüremezsin'' dedim kavga ettik baya ve bana ''senin fiyatın buymuş'' dedi senağlamasenağlama kaldım öyle ben bu lafı hakedecek ne yaptım diye düşündüm kendisi de derdi hep sen bu kadar çabalamasan bu ilişki bu kadar güzel yürümez derdi çok emek harcadım gerçekten çok şey yaptım maddi manevi ama malesef hakettiğim bu laf oldu senağlama ''paranı da istemiyorum seni de sakın karşıma çıkma bi daha'' dedim ve kapattım suratına telefonu 300 ytl için namusuma bile laf uzattı bu kadarını hayatım boyunca hiç duymadım çok ağrıma gidiyor kızlar bu gün gidip konuşucam o insanlarla ve yaz döneminde yani haziran'da bir işte çalışıp borcumu kapatıcam çünkü ailemden isteyemem zaten ben 300 ytl ile geçiniyorum aylık ne olursa artık bulaşıkçılık,tezgahtarlık...yeter ki bu borç kapansın ben çalışmakdan erinmem benim borcum namusum zaten o istediği kadar namusumu parayla ölçsün..belki o borcu çalışarak kapatabilirim ama o lafı nasıl silip atabilirim hafızamdan bilemiyorum...senağlama
Son düzenleyen: Moderatör: