ve bir ilişki daha bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yorgun88

Ziyaretçi
ne desem ne yazsam bilmiyorum ki herşey bir yana söylediği lafı kaldıracak gücüm yok biliyorum ayrılık sebebimiz ne acı ki parasenağlama şöyle anlatıyım kızlar ikimizde öğrenci olduğumuz için gelir belli gider belli.. farklı şehirlerde yaşadığımız için ben gidiyordum yanına o gelemem edemem diyordu sürekli..orda bile bütün masrafları bana karşılatıyordu sonuçta öğrenciyim tek başıma kaldıramam dedim sorun değil sen bi şekilde borç bul et ben sana ödücem dedi daha sonra faturalı sınırsız hat almak istedi daha çok konuşalım diye..ama dedim her ay benim o faturanın tamamını karşılayacak durumum yok ben ödücem zaten dedi sen açtır sadece dedi ve evet geçen ay hem o borcun hemde faturanın ödenme vakti geldi haftaya haftaya diyip durdu.. beni hem arkadaşıma hemde tanımadığım insanlara rezil ettisenağlama hayatımda borç nedir bilmedim ben ne kadarsa param o kadar harcadım ama erkek ark çok zengin bi ailenin oğlu ve kötü bazı olaylarından ötürü ailesi bildiğiniz parayı kesti aklı başına gelsin diye..neyse dün gece açık açık konuştum bak bunları yapmak sen istedin başta söyledim hatta hepsine sen ikna ettin beni dedim şimdi zor durumdayım rezil oluyorum insanlara dedim lütfen artık yardımcı ol bu konu kapansın artık gece uykularım kaçıyo dedim ''ne yani ödemezsem naparsın?'' dedi şok oldum o anda:1shok: dedim böyle bir şey yapamazsın ben zaten zar zor geçiniyorum beni böyle bir duruma düşüremezsin'' dedim kavga ettik baya ve bana ''senin fiyatın buymuş'' dedi senağlamasenağlama kaldım öyle ben bu lafı hakedecek ne yaptım diye düşündüm kendisi de derdi hep sen bu kadar çabalamasan bu ilişki bu kadar güzel yürümez derdi çok emek harcadım gerçekten çok şey yaptım maddi manevi ama malesef hakettiğim bu laf oldu senağlama ''paranı da istemiyorum seni de sakın karşıma çıkma bi daha'' dedim ve kapattım suratına telefonu 300 ytl için namusuma bile laf uzattı bu kadarını hayatım boyunca hiç duymadım çok ağrıma gidiyor kızlar bu gün gidip konuşucam o insanlarla ve yaz döneminde yani haziran'da bir işte çalışıp borcumu kapatıcam çünkü ailemden isteyemem zaten ben 300 ytl ile geçiniyorum aylık ne olursa artık bulaşıkçılık,tezgahtarlık...yeter ki bu borç kapansın ben çalışmakdan erinmem benim borcum namusum zaten o istediği kadar namusumu parayla ölçsün..belki o borcu çalışarak kapatabilirim ama o lafı nasıl silip atabilirim hafızamdan bilemiyorum...senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

Para meselesi varsa bi işin içinde o işten kolay kolay istediğini elde edemezsin.
Sen öğrencisin nasıl kalkıpta erkek arkadaşına para konusunda yardım ediyosunki.
Hemde onun bulundugu şehre git bütün masrafları sen karşılakaydirigubbakcemile
Valla iyimişin arkadaşım. O kadar arkadaşı vardır onlardan borc bulsaydı. Sen neden ona buna borclandınki.
Neyse olan olmuş. Onun için üzülmeye aglanmaya bile değmez.
Acayip kızdım ya sabah sabah:kızgın::kızgın:
Şahsiyetsizin söylediği lafa bak:mymeka::mymeka:
Kendide adam olsaydı erkek olsaydıda bi bayana borclanmasaydı:kızgın:

Ne kadardır beraberdiniz.

4 ay oldu daha çok değil ama biliyorum yaptığım hataları çok da pişmanım.. ama olan oldu artık.. önemli olan bu saatten sonra bu olaydan ders almak, borçlarımı bir an önce kapatmak, söylediği lafı unutmaya çalışarak hayatıma bir yön vermek...bütün gece uyumadım...bir yandan ağlamak istiyorum ama sürekli aklım napsamda borçlarımı kapatsam diye düşünmekten ağlayamıyorum bile... fazla değer vermemeliymiş insan ve anladım ki asla benim gibi davranmamalıymış..senağlama

ilişkinin başında bu tip şeylere karşıyım ben herkesin parası kendine derim nekadar varsa harcasın ayağını yorganına göre uzatsın beyefendi.
bu da sana güzel bir ders olsun canım hata yapmışsın ama bir dahaki ilişkinde bukadar fedakar olma sonuçta tanımadığın insan .

4 ay oldu daha çok değil ama biliyorum yaptığım hataları çok da pişmanım.. ama olan oldu artık.. önemli olan bu saatten sonra bu olaydan ders almak, borçlarımı bir an önce kapatmak, söylediği lafı unutmaya çalışarak hayatıma bir yön vermek...bütün gece uyumadım...bir yandan ağlamak istiyorum ama sürekli aklım napsamda borçlarımı kapatsam diye düşünmekten ağlayamıyorum bile... fazla değer vermemeliymiş insan ve anladım ki asla benim gibi davranmamalıymış..senağlama

ah be güzelim ah...
İyi ders olmuştur sana bi dahaki ilişkilerinde daha temkinli davranırsın.
Ağlama inan o akıtıcan hiç bir göz yaşı damlana değicek insan değil.
Borcların konusunda arkadaşlarınla konuş şu zamanda ödemeye başlıcam de.
Bi an önce inş. bitirirsin canım.
Üzülme emin ol degmez:teselli:
:kızgın::mymeka: kendinin fiyatı ne kadarmış acaba

hepiniz haklısınız kızlar :çok üzgünüm: çok sağlam bir ders oldu bana senağlama bu lafı da duydum ya...inanamıyorum geçekten hala şoktayımsenağlama bu kadar küçüleceği hiç aklıma gelmemişti senağlama öyle yapıcam zaten ödücem bi an önce sonra yoluma...ama bu laf unutulur mu kızlar nasıl unutucamsenağlama

böyleleri benim gözümde erkek diye geçinen salaklardır değmez sakın üzülme borçları listele arkadaşlarınla ödeme günlerine kadar konuş ben öğrenciyken haftasonu çalışırdım derslerini engellemiycek bi iş bul o aptalıda seviyorsan unut böyleleri herşeyi suistimal edecek kadar kötü kalpli insanlar uzak durmak lazım bunlardan

hepiniz haklısınız kızlar :çok üzgünüm: çok sağlam bir ders oldu bana senağlama bu lafı da duydum ya...inanamıyorum geçekten hala şoktayımsenağlama bu kadar küçüleceği hiç aklıma gelmemişti senağlama öyle yapıcam zaten ödücem bi an önce sonra yoluma...ama bu laf unutulur mu kızlar nasıl unutucamsenağlama

Unutulcak söz değil.
Ve sarf edilincek bir söz hiç değil:mymeka::kızgın:
Ama işte insan karaktersiz şahsiyetsiz olunca böyle sözler duymak mümkün:kızgın:
Sen derslerine yogunlaş. Kafanı onun söylediği lafla meşgul etmemeye calış:teselli:

27 yaşında daha 3. sınıfta okuyo
ben 21 yaşındayım 2.sınıftayım
okula girmeden önce italya'ya gitmiş kimseye haber vermeden 2-3 yıl orda kalmış falan tabi aile parayı kesmemiş ya rahatmış o yüzden hiç zorluk nedir bilmiyor
ona dedim çalış hem ailene de kendini kanıtlamış olursun kendi ayaklarının üstünde durmayı da öğrenirsin yok dedi ben bi şekilde barışcam çalışamam ben dedi anlayacağınız ailesiyle ilgili para gitti diye üzülüyo en çok
bu saatten sonra kendimi düşünüp bi an önce çalışıp bu işin içinden çıkmaya çalışıcam:çok üzgünüm:

italya olayıda yalan olabilir ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar hala anlamış değğilim arkadaşım seni üzmek istemem ama ailesine çıkar için yaklaşan biri sanada öyle yaklaşmıştır ve ben o hatla başkalarıylada konuştuğunu düşünüyorum hatlar senin üstüneyse kapattır hemen

biliyorum zaten herşeyin farkındaydım ama görmek istemedim sadece:çok üzgünüm:
bugün gidip kapattırıcam hattı arkadaşımlada konuşucam büyük ihtimal anlayışla karşılar zaten en yakın arkadaşım sonrada yavaş yavaş ödücem umarım bi an önce bitiririm :çok üzgünüm:

üzülme canım herşeyin zorluğunu veren Rabbim çıkış yolunuda verir herşey yavaş yavaş düzelicektir sen yeterki kararlı olup barşma sakın çünkü nasılsa bi kere dediklerimi yaptı benide seviyor dayanamaz diyip barışmak için tekrar arıyabili aman diyim aman...

günaydın cnm asıl utanack kişi varsa o utansın tabı öyle bir yapıya sahıpse
sana tek kızacağim konu bu neden ona güvenipte borçlaniyosun ah be cnm ya
bak aileside parayı kesince umudu sen olmuşun.
cnm sevgi yokmuş seven bir insan sevdiğine kalkıpta bu kadar ağir laf kullanamz ya ne demek
karaktersiz bir kişilğe sahipmiş cnm tekrar seni aryacağın düşünüyorum sakın ha tavız verme bu tür insanlardan her şey beklenir bu san ders olsun tatlım bu hayatta kimseye güvenemeyceğin öğrenmiş oldum .
artık onu düşünme zaten seni haketmeyen bir insan sende elbetteki düşünme birak yaptğı terbiyesizlikle kalsın sen derslerin çaliş cnm ALLAH yardımcın olsun bitanem

hepinize teşekkür ederim kızlar çok fena dağıldım dün geceden beri
tam demiştim hayatımda herşey güzel gitmeye başladı
derslerim çok iyi hukuk okuyorum ben
hatta çift anadal yapıcam diye seviniyordum dedim ya tam herşey istediğim gibi olmuşken dağılmış gibi hissediyorum kendimi nasıl bu lafı unutup toparlanıcam bilemiyorumsenağlama
allahıma şükürler olsun sınavlarım biteli 2-3 gün oldu tek sevindiğim şey bu.. o zaman yaşasaydım işte bütün hayallerim önümüzdeki yıla kalacaktı herşeyde bi hayır var dicem ama bu laftan sonra...senağlama

:kızgın:okuyunca nasıl sinir oldum bir bilsen canım.
sen yeterince dersini almışsın.
merak etme oda sana yaşattıklarının acısını çeker.
ama bundan sonraki ilişkilerinde sen sakın para konusunda taviz verme .
sen harçlıklarından azar azar borçlarını öde.vede sakın o çocukla muhatap olma birdaha.

artık bundan sonraki ilişki falan düşünecek dermanım yok kızlar öyle sağlam bir kazıktı ki bu epey bi süre beni idare eder
yavaş yavaş ödücem tek dileğim bi an önce bu borçları kapatmak
artık arasa da boşş aramasa da
hiç umrumda değil
elbet o da yaptıklarını bir gün çeker
isyan etmiyorum bu da bi ders ve sınav benim için

ah canım derdın ne de bu yasta hayatının en guel zmanlarında dert sahıbı oluyorsun
baktın arıza cıkacak cınsten yolla gıtsn bastan
neden kendı degerımızı bılmeyıpde elın adamlarının yuzunden boyle uzuluyoruz.
nıye aglayıpda uzuyorsun kendını hhııc uzulme dedıgın gıbı buda ders olsun
daha cıddı bırsey bıle yokken elın adamlarıyla para pul olaylarına gırmek hıc akıl karı degıl.
sen derslerıne calıs o borcunu kapatırsın en kısa zmanda
kendıne deger ver ayakların yere bastıgında emınım cok guzel bır gelecegın olacaktır bu tıp sahsıyetsızlerle muhatap olma bırdaha.

üzülme her şerde hayır vardır hem bu olay sana daha temkinli olmayı göztermiş aşkın gözü kördür

Back
X