O dönemde her şey yolundaydı evet. Dürüst de olamadım. Yargılanırım diye değil de, kendimi en çok ben yargıladığım için böyleydi. Evlenmeden önce bunu yaşamak beni hep üzmüştür ama karşı koyamadım. Tabi aradan yıllar geçti, arkasında dueuyorum elbet yaptıklarımın. Ama kendim rahatsız olduğum şeyleri böyle ört bas etmeye çalıştım işte. Teşekkür ederim yorumlar için. Bu konudan daha önemlisi ayrılık yaşamam ve bunu en zararsız şekilde kendimi suçlamadan atlatmam. Demen gibi fazla dengesizdi ve fazlaca seviliyordu, kaldıramadı sanırım. Önüme bakmam en iyisiHaklısınız şuan ondan böyle bi açıklama yapması zaten beklenemez şu durumda kaldıramayacağı tepkilerle karşılaşabilir ama evlilik ve hamilelik konuları seneler önce açılmış . Muhtemelen o dönemde iyi gidiyormuş ilişkisi hamile olduğu şüphesiyle yorum almak istemiş . Yani şuan içinde bulunduğu ruh halinde değilmiş o zamanlar o yüzden aslında açık sözlülükten yanayım dedim . Dün o eski konularda "sevgilimle birlikte oldum hamile olabilir miyim?" gibi bişeyle karşılaşsaydım dikkatimi çekmezdi ama burda aşk acısından sevgiliden terkedilmekten bahsedip orda evli olduğunu okuyunca yani kim olsa dikkatini çekerdi. Sonra daha önce başından evlilik geçmiş olabileceğini düşündüm ama ilişki uzun yıllara dayalı o dönemlerde de aynı kişiden bahsettiğini anladım. Bende biraz takıntılıyımdır dürüstlük konusunda. Tabiki bende suçlamıyorum kendince sebepleri vardır amacım burda konu sahibini yerden yere vurmak değil bu kimsenin haddi değil. Bir ilişkide yaşanması gereken neyse onu yaşamış. Malesef devam etmemiş bitmiş yaşadıklarının da acısının da arkasında durup önüne bakması gerektiğini düşünüyorum bundan sonra. Karşı taraf aşırı dengesiz bence çok daha iyilerini hakediyor.
Sanırım takıntılıyım. Ama ondan kopamama sebebim bir şeyler yaşadık diye değil. Geröekten çok deper verdiğim, kalpten çokça sevdiğim biriydi. Yokluğu hep beni üzecek gibi hisswdiyorum. Seviyordum yani tek sebep bu. Kullandığını düşünmüyorum da yeterince sevemediğini görüyorum. Bitmesi en iyisiydi sanırıöÖnceki konularına baktım da evliyim demişsin ama yalan belli ki evlenmeden ilişkiye girdiğini söylememek için ..
Neyse konuya gelecek olursak sen takıntılı mısın bu çocuğa o da bunun farkında ve birini bulamayınca sana geliyo sonra birini bulup yine tèrkediyo seni
Anladığım kadarıyla onunla birlikte olmuşsun ve başkasıyla olamıycağını düşünüyosun yapma bunu kendine o bunların farkında ki işi düşünce sana geliyo sonra yine terkediyo kullandırna kendini gör gerçeklèri ve uzak dur ondan etrafına bak mutlu olmaya çalış
Desteğe ihtiyacım olduğunu mı düşünüyorsun? Bu ayrılık deprssyonunda ilaçla tedavi verdiler bıraktım iyi olmuyordum. Ama şimdi psikolog görüşmesi isticem. Fakar şunu merak edşyorum ne konuda destek almam gerektiğini düşündünOnceki konularina baktim bikac kez hamileligi falan sormuşsun. Destek almayi dusundun mu? Ilac almayacak sekilde psikoterapi ile ustesinden gelebilirsin
O dönemde her şey yolundaydı evet. Dürüst de olamadım. Yargılanırım diye değil de, kendimi en çok ben yargıladığım için böyleydi. Evlenmeden önce bunu yaşamak beni hep üzmüştür ama karşı koyamadım. Tabi aradan yıllar geçti, arkasında dueuyorum elbet yaptıklarımın. Ama kendim rahatsız olduğum şeyleri böyle ört bas etmeye çalıştım işte. Teşekkür ederim yorumlar için. Bu konudan daha önemlisi ayrılık yaşamam ve bunu en zararsız şekilde kendimi suçlamadan atlatmam. Demen gibi fazla dengesizdi ve fazlaca seviliyordu, kaldıramadı sanırım. Önüme bakmam en iyisi
Takintilisin ayrica Baglanma sorunun var bence.Desteğe ihtiyacım olduğunu mı düşünüyorsun? Bu ayrılık deprssyonunda ilaçla tedavi verdiler bıraktım iyi olmuyordum. Ama şimdi psikolog görüşmesi isticem. Fakar şunu merak edşyorum ne konuda destek almam gerektiğini düşündün
:))) söylediklerinde haklısın. Gerçekten de şaka gibi geliyor. Yeniden sevicem de güvenicem de unutucam da... Ben şimdiden o ilk zamanlarımızda bana nasıl aşkla baltığını falan hatırladıkça ağlayasım geliyor. Aşırı bir acı çekmiyorum onu bir önceki ayrılıkta dibine kadar yaşadım. Ama hani ince bir sızı gibi vuruyor böyle. Suçlanmak çok kötü bir şey. O beni sorunlu gördü, ilişkiyi yürütemeyen olarak gördü. Kendime kızdım yıllarca brceriksizim diye. Ama yok farklıyız yani. Yapımız huyumuz bambaşka. Mücadele etmek yerine sürekli pes etmeyi de seçiyorsa çok seviliyorum da diyemicem. En azından kendimi böyle böyle avıtuyorum. Umarım bu günleri acıyla hatırlamam, umarın onhnla her karşılaştığımda pişman hissetmem, özlem hissetmem, sevgi hissetmem. Zaman her şeyi umarım hallederKendini asla yargılama. Ne yaşadıysan yaşadın . Hamile bile kalsaydın şuan çocuğun bile olsaydı hayata dört elle sarıl derdim ben sana. Yanlış yapmışsın şöylesin böylesin demek kimin ne haddine ? Kime göre neye göre yanlış? O yargılayanları da görüyoruz dini nikahla, küçük yaşta kocaya kaçmakla, okulu bırakıp evlenmekte buluyorlar çözümü. Bu daha mı doğru? Ben en zararsız şekilde atlatacağını düşünüyorum bu ayrılığı. Bende benzer bi ayrılık yaşadım ilk günler acıdan geberdiğimi falan düşünsem de o kişiyi Kafamda bitirdikten sonra mutluluk huzur neymiş kendini yiyip bitirmeden için içini kemirmeden yaşamak neymiş bunu daha iyi anladım her geçen gün. O kişiden uzak durman gerek bu net. Tekrar denemeyi asla düşünme çünkü sonun hüsran lütfen kendine yapma bunu. Ben bunu anladığım an ne oldu biliyormusun hayatımda karşıma çıkabilecek en dürüst en güvenilir mükemmel bi insan girdi hayatıma :) gerçekten sevmek sevilmek değer görmek önemsenmek neymiş işte o zaman anladım. Bunlar şimdi sana şaka gibi gelecek gerçek olamıcak kadar imkansız gelecek ama ne kadar haklıymış diye beni hatırlayacaksın bir gün bunu unutma :)
:))) söylediklerinde haklısın. Gerçekten de şaka gibi geliyor. Yeniden sevicem de güvenicem de unutucam da... Ben şimdiden o ilk zamanlarımızda bana nasıl aşkla baltığını falan hatırladıkça ağlayasım geliyor. Aşırı bir acı çekmiyorum onu bir önceki ayrılıkta dibine kadar yaşadım. Ama hani ince bir sızı gibi vuruyor böyle. Suçlanmak çok kötü bir şey. O beni sorunlu gördü, ilişkiyi yürütemeyen olarak gördü. Kendime kızdım yıllarca brceriksizim diye. Ama yok farklıyız yani. Yapımız huyumuz bambaşka. Mücadele etmek yerine sürekli pes etmeyi de seçiyorsa çok seviliyorum da diyemicem. En azından kendimi böyle böyle avıtuyorum. Umarım bu günleri acıyla hatırlamam, umarın onhnla her karşılaştığımda pişman hissetmem, özlem hissetmem, sevgi hissetmem. Zaman her şeyi umarım halleder
çok çok çok teşekkür ederim desteğin için :) umutluyum bu kez zaten, karalar bağlamak yok. bu zamana kadar alınyazımı o sndım aama değilmiş demek ki. kabullendim. bu en önemlisi zaten. sonrası daha güzel olacak :)Şuan öyle gelmesi çok çok normal :) acını yaşa şu dönemi atlat bi 6 ay 1 sene sonra daha olabilir gelecek sana bahsettiğim şeyler :) Eski günlerinizi düşünmemeye hatırlamamaya çalış. Hatta şöyle söyleyim ne kadar unutulmayacak şeyler yaşamış olursan ol ne kadar güzel anın olursa olsun bir de kötü anılar var. Bak seni sorunlu olarak görmüş hakaret etmiş az çok biliyorum yaşadıklarını okudum. İlişkinin başlarında hep öyle olur zaten ayaklarını yerden keserler bir zaman sonra görürsün gerçek yüzlerini . Şuan hatırlayınca içini acıtan şeyler var ya hayatına girecek olan aslında o alnına yazılan diye tabir ettiğimiz insan geldiğinde senin yaralarını sardığında bu kişiyle olan herşeyi hatırladığında hadi be aman gibi bir tepki veriyorsun inan bana. Seni gerçekten seven hakeden değer veren insan seni üzmez kırmaz bırakamaz vazgeçemez yaralamaz hatta bütün yaralarını sarar canım . Diğerinden umudu kesip Önüne bakıp böyle bir insanın varlığına karşına çıkacağına inandığın an o gelip seni buluyor zaten. Ve şöyle bişey de var o geldiğinde her ne kadar zıt karakter olursanız olun her ne kadar birbirinize benzemezseniz benzemeyin öyle bişey oluyor ki onda baktığında kendini görüyorsun. Anlatması çok güç ama o olduğunu anlıyorsun. Kader dedikleri şey de bu olsa gerek. O gelince tamam işte bu diyorsun. Gönülden diliyorum seni hakedenle karşılaş. Ne kadar aklı başında güçlü bir insan olduğun yazdıklarından da belli zaten. Sen başaracaksın canım atlatacaksın herşey düzelecek inanıyorum buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?