Ve bitti :(

Niye ayrildiniz ki ? Kayinvalideniz size söylediği kötü birsey yoktu ki? Onun için ayrılmadiniz inşallah neyse hakkınızda hayırlısı ne işe o olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yardim-edin-acabalarlayim.961346/

Öncekini konundan devam etseydin ... bu şekilde konu içeriği olmaz ki .

Neyse , hakkında hayırlısı olsun .

O konusuna yazmış zaten. Birisi demiş ki:

"Neden arada ne oldu anlamadım, başka konu aç bari baştaki konuya yorum yapacak herkes."

Ne yapsın şimdi bu kızcağız :)

Konu sahibi, sakın üzülme, doğru olan buydu zaten. Değer verilmediğin bir hayatı yaşama.

Annesiyle konuşmanızdan sonra nişanlınız ayrılmak mı istedi. Önceki evliliğinizi hazmedemedikleri için sürekli kafasını bulandıyor belli ki oğlunun. Hakkınızda hayırlısı..

Evlenince galiba mutsuz olacaktın içten içe ama konuda kötü bir şey de göremedim bence başka bir sebep var

Konunuzu bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun. Bende şu prangalarimdan kurtulsam bi cesaretimi toplasam iyi olucak

Önceki konuyu biliyorum ve biraz üzüldüm çünkü nişanlınizla probleminiz yok gibiydi. Ama hayırlı olan buymuş. Acabalarla ömür geçmez neticede

Kızlar bugün nisanlimin babası aradi ve Dediki çıkıp konuşalım kizim hayırdır bana dedim ex nisanlinla ilgili dedi sonra annesi aldı telefonu ben isteseydim bu ilişkiyi baştan bitirirdim ama seni seviyordum dedi ama sen bana mesafelisin gorumcene mesafelisin benim bir oğlum var olmuyorsa ailenle gelip konuşalım dedi bitiyorsada böylece bitsin kimse üzülmesin falan sonra gorumce aldı telefonu diyorki sizin abimle olan ilişkinizi anlamadım bencede bitsin en doğrusu bu falan....

Cildirdim resmen...nisanlim geçenlerde benden acilen 70 tl almistiki hesap nonu ver bitsin dedi ...soka girdim

hoppala,yani bende şaşırdım ama sormadınız mı nedenini?

Kusura bakmayin kirmakta istemem ama sizden kaynakli olmus konunuza baktim kadin istemese en basindan istemez size ailenize karsi tavir alirdi.Nisanda laf soz olmasin diye evlenip ayrildigini ortaya dokmemeni uygunuyla rica etmis sakla dememis yani sorulmazsa soyleme demeye getirmis (kendi akrabalarim ileri geri konusur endisesiyle)ortada yapilan konusmada siz varken fena degil dedim ama nazar deger demis nisanlinla bir sorunun yok seni annesine karsi koruyor kolluyor takilmissiniz parasi var gorgusuze fenami dar olupta evlilikte sizemi sarsaydi yapsin sizene gorgusuzlugunden bence siz kendiniz dul biri olarak bekar biriyle evlenmeyi kendi icinizde cozemsmissiniz sanirim icten icede bunu nisanliniza yansitmissiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun ben burada yazana gore gorus bildirdim baska seyler varsa onu bilemeyiz tabi

Boşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasini dilerim Allah gonullerine göre verir

Sanırım iki tarafta şu an fevri karar veriyor, önce bi sakinleşin derim kolay değil sonuçta bitti diyince bitmiyor.

Boşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasini dilerim Allah gonullerine göre verir
Insanlarin abuk subuk konusbilecegini ongorup ne sen kiril ne kendileri bu yuzden aciklma yapmak zorunda kalmasinlar diye uygun bi dille rica etmis kadin. Ille de evliyim diye aciklama yapmaya ne luzum. Kime ne ayrica ? Senden utaniyo olsa bekar ogluna almaz kadin. Bence hksizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…