- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Sersirap85
-
Aynı şeyi yaşamasam, konu sahibini anlamam mümkün olmazdı, ama inan bana o çok hassas bir konu oluyor.Bu konu da da yapılacak en küçük uyarı insana batıyor.Tabi bunu anlamam zaman aldı ,konu sahibi de anlayacaktır!Insanlarin abuk subuk konusbilecegini ongorup ne sen kiril ne kendileri bu yuzden aciklma yapmak zorunda kalmasinlar diye uygun bi dille rica etmis kadin. Ille de evliyim diye aciklama yapmaya ne luzum. Kime ne ayrica ? Senden utaniyo olsa bekar ogluna almaz kadin. Bence hksizsin
Benim de 2. evligim. Az bucuk girdigi psikolojiyi cozebiliyorum. Ama bunun bahsini yapmadan kasit biz senin durumundan utaniyoruz degil. Oyle olsa kadin zaten bastan karsi cikardi. Neyse zaten olan olmus.Aynı şeyi yaşamasam, konu sahibini anlamam mümkün olmazdı, ama inan bana o çok hassas bir konu oluyor.Bu konu da da yapılacak en küçük uyarı insana batıyor.Tabi bunu anlamam zaman aldı ,konu sahibi de anlayacaktır!
Bu hassasiyetin nedeni belli,şimdi zararlarını gör ,insanlardan bu konuda anlayış bekleme!Hatalarını gözden geçir!Senin bazen anlayışsızlık dediğin şey belkide çok hayrına bir tavırdır.Ex nisanlimda su huy var örneğin ben annesinin soyledigi biseye kirildim onunla paylasirdim ama asla annesine yansitmazdim söylediğim herşeyi gidip annesine söylerdi ; ( benimde hatalarım elbette vardır ama çok alıngan ve kırılgan bir yapım var
Belkide çok alınganlık yapıyorum bilmiyorumAynı şeyi yaşamasam, konu sahibini anlamam mümkün olmazdı, ama inan bana o çok hassas bir konu oluyor.Bu konu da da yapılacak en küçük uyarı insana batıyor.Tabi bunu anlamam zaman aldı ,konu sahibi de anlayacaktır!
Canim ayrılmayı kabullenip kimsenin emaneti kimsede kalmasın diyen o ben değilim istenmiyorumyalnız hemen ex nişanlım demeniz, bu kadar çabuk kabullenmeniz?
Amin herkesin gonlune gore versinBoşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasinidilerim Allah gonullerine göre verir
2. evliliğini yapmış ya da yapacak olanlarda çoğunlukla şu hissiyat oluşuyor''ben eski ben değilim'',ilk evliliğiniz de her ne yaşadıysanız bırakın orda kalsın, asla birilerinin acısını, diğerinden çıkarmayın,unutmayın bu insanın o evliliğinizde yaşadığınız sorunlarla uzaktan yakından alakası yok!Belkide çok alınganlık yapıyorum bilmiyorumilk evliliğim ihanet ve şiddetten bitmişti izleri hala ruhumda beynimde ailemin maddi durumu orta kayinvalidenin sürekli kizinin kaliteli ayakkabi ve elbiselerinden bahsetmesi en basiti aldığım hurmaya bile biz kalitelisini alıyoruz tarzında bir söylemde bulunması
Nisan kıyafeti alınırken hep en uygunu olsun yuk olmayayım istedim örneğin ayakkabi alınacak fiyatı 240 tl diyorum gerek yok tsk çok pahalı zaten ev içinde nisan kayinvalide nin yüzünde alaycı gülümseme bumu pahalı ucuz kalitesiz şeyleri kullanmiyoruz dediAmin herkesin gonlune gore versin
Kimse istemez kimse ayrilmak icin yuva kurmuyor siz bir konu acmissiniz nisanda bana kizim bosandigini dile getirme dedi demissiniz sonra bu konuyu acmissiniz ayrildik diye e delimi bu kadin ortaya cikmayacak birseymi bu belki nisanda istememistir belki akrabalarindan birinin bise diyip sizi ailenizi oglunu huzursuz etmesinden cekindi ha en basindan bunu kendilerine sorun yaptilar bana hissettirdiler nisanlim bu konuya takik deseniz farkli bir pencere ama guzelligime hoperlorden yaptigi konusmada akrabasi gelinin guzelmi siye sorunca fena degil dedi nazar dan korkuyorum diye acikladi nisandada bosandigini soyleme dedi ama ben artik mesafeli durucam bgnde ayriliyoruz yazmissiniz nisan sonrasi sizin tavriniz olduysa sorun bunlar birbirini seven insanlar icin asilmayacak seyler degil niye sikinti olsun cozulur diyorum hata yapmissiniz bence diyorum ha bilmedigimiz aile fenaydi istemediler en basindan bekar evli kismini sorun yaptilar her firsatta onume cikarttilar maddi olarak ezdiler vs ise o zaman oyle yazin daha saglikli yorum yapilir
Dedigim gibi amacim sizi kirmak degil konunuzu duzenleyin detay yazinki daha saglikli olsun
Bakin sizin icin olan sorunlardan bahsetmeden sizin hata yaptiginizi dusundurecek sekilde yazmissiniz bende kusura bakmayin kirilmayin hatalisiniz dedim bana ben istermiyim bosanmayi Allah gonlunuze gore versin dediniz (yani sen ne benim yasadigimi ne biliyorsun yasada gor demeye getirilen bir cevap bu belkide)yani cok kirilgan cok hassasiniz yasanmisliklarinizdan kadin pahali daha ucuz bise olsun dese belkide ben evlendim ayrildim diye boyle yapti diyecektiniz cok hassassiniz iylesememissiniz eski konunuza bakan bir cok kisi elestirel yazarNisan kıyafeti alınırken hep en uygunu olsun yuk olmayayım istedim örneğin ayakkabi alınacak fiyatı 240 tl diyorum gerek yok tsk çok pahalı zaten ev içinde nisan kayinvalide nin yüzünde alaycı gülümseme bumu pahalı ucuz kalitesiz şeyleri kullanmiyoruz dedibize geldiler anneme bilezigini gösterip şu kadar paraya aldım diyor oysaki annem sormadan birçok örneği var daha
Durumları iyi acilen evden ciktik arabayla beni eve birakicakti cuzdan almadi yanına OzamAn vermiştim paranın lafını etmezdi hakkını yiyemem ama birden bu parayı gündeme getirmesi şaşırttı benio kadar zenginler de senden neden 70 tl aldı bu adam?
Tsk ederim yorumlariniz için nisanlimda yeterince sevmiyormus ki hemen alacak verecek konularına girdi birde mesaj attı hakkında gerekeni yapicam diye ne demek istedi anlamadımBakin sizin icin olan sorunlardan bahsetmeden sizin hata yaptiginizi dusundurecek sekilde yazmissiniz bende kusura bakmayin kirilmayin hatalisiniz dedim bana ben istermiyim bosanmayi Allah gonlunuze gore versin dediniz (yani sen ne benim yasadigimi ne biliyorsun yasada gor demeye getirilen bir cevap bu belkide)yani cok kirilgan cok hassasiniz yasanmisliklarinizdan kadin pahali daha ucuz bise olsun dese belkide ben evlendim ayrildim diye boyle yapti diyecektiniz cok hassassiniz iylesememissiniz eski konunuza bakan bir cok kisi elestirel yazar
Aile yapiniz maddi olarak denk degilmis bu sizin icin sorun ve evlilik hayatinizi etkileyecek ben bu aile ile yapamam boyutunda bir konuyduysa hayirlisi olmus Allah gonlunuze gore versin
Iyide siz kavgami ettiniz nisandan sonra eve dagilip bir hafta sonra arayip ayrilinmi dediler arada birseyler oldu muhtemelen aileye cok mesafelimi davrandiniz siz nisandan sonra bunu aranizda cokmu sorun haline getirdiniz ne olduda ayriliyorsunuzTsk ederim yorumlariniz için nisanlimda yeterince sevmiyormus ki hemen alacak verecek konularına girdi birde mesaj attı hakkında gerekeni yapicam diye ne demek istedi anlamadım
Bende ona takildimo kadar zenginler de senden neden 70 tl aldı bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?