- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
- Konu Sahibi Sersirap85
-
sen taktın ama o bekar sen bosanmıs olmana hayırlısı olsun belkıde cevreye karsı mücadele edemıcektın.Merhaba önceki konumda anlatmıştım kızlar ve Nisanlimdan ayrıldım
Canim herşeyi ailesine yetistirmesinden annesinin kalite marka takintisindan sürekli bahsetmesindenNasil ve ne sebeple ayrildiginizi yazmıyorsun ki?
Aynen sadece kp aradı konuşalım dedi sonra kv aldi telefonu daha sonra görümce ve bitti Böyle olması saçma, öncesinde birşey olmalihakkında hayırlısı
niye herşeyi ailesine anlatıyor ki. Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey varKızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı
Ben ve arkadaşı çarşıda bırakıp onden onden yürüdü bende biseyler aldım çayın yanına yeriz diye nisanlimin yanına gittik üçümüz kahve içtik falan gorumcem sürati gülmüyor spora gidicem dedi dedimki kotusun gitme daha kötü olursun yok dedi gidicem
Gorumcemin erkek arkadaşı var nisanlim bu çocuğu hiç sevmezdi bende hep gorumcem üzülmesin diye nisanlimla gorumcemin arasını bulurdum çocuğa yansitmasin diye çünkü nisanlim çocuk oraya geldiğinde sürat asip laf sokuyordu yapma etme kardeşini uzuyorsun diyordum Gorumcemde hep bana sağol senin sayende abim artık iliskime karismamaya başladı dedi
Ogun spora gitti geldi dönüşte bir baktım erkek arkadasida yanında gule gule geldiler beraber çay içelim dedik cafeye gittik gorumcem tek kelime bizimle konuşmuyor
Bende eve dönerken nisanlima dedimki kardesinin gün boyu sürati asikti takı erkek arkadaşı gelene kadar acaba ben sürekli buraya geliyorum onun erkek arkadaşı gelemiyor senden dolayı acaba ondanmi dedim ve bu dememle kavga başladı ...
Olay burdan çıktı kızlar aynısını gidip kardeşine annesine babasına anlatmış oyuzden anne baba ve gorumce beni aradılar
Bu sebeple bitmesi çok garip olmuş. Bence gururunuzu bir kenara bırakıp yüzyüze önce nişanlınızla sonra ailesiyle konuşun. Tam olarak dertleri neymiş öğrenin. İleride bu sebeple bitti keşke kendimi ifade etseydim diye pişman olursunuz. İnanın okuyorum okuyorum çok saçma geliyor. Sessiz kalamazdım ben olsam gider konuşurdum. Bitecekse de o şekilde biterdi. Barışalım diye değil kendinizi ifade etmek için görüşüp konuşmalısınız bence.Kızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı
Ben ve arkadaşı çarşıda bırakıp onden onden yürüdü bende biseyler aldım çayın yanına yeriz diye nisanlimin yanına gittik üçümüz kahve içtik falan gorumcem sürati gülmüyor spora gidicem dedi dedimki kotusun gitme daha kötü olursun yok dedi gidicem
Gorumcemin erkek arkadaşı var nisanlim bu çocuğu hiç sevmezdi bende hep gorumcem üzülmesin diye nisanlimla gorumcemin arasını bulurdum çocuğa yansitmasin diye çünkü nisanlim çocuk oraya geldiğinde sürat asip laf sokuyordu yapma etme kardeşini uzuyorsun diyordum Gorumcemde hep bana sağol senin sayende abim artık iliskime karismamaya başladı dedi
Ogun spora gitti geldi dönüşte bir baktım erkek arkadasida yanında gule gule geldiler beraber çay içelim dedik cafeye gittik gorumcem tek kelime bizimle konuşmuyor
Bende eve dönerken nisanlima dedimki kardesinin gün boyu sürati asikti takı erkek arkadaşı gelene kadar acaba ben sürekli buraya geliyorum onun erkek arkadaşı gelemiyor senden dolayı acaba ondanmi dedim ve bu dememle kavga başladı ...
Olay burdan çıktı kızlar aynısını gidip kardeşine annesine babasına anlatmış oyuzden anne baba ve gorumce beni aradılar
Canim dünkızkardeşi bana sen abimimi dolduruyorsun bencede bu ilişki bitsin dedi sonra kayinvalide aldı telefonu saydı saydı bende dedimki nisanlimin gelip herşeyi size anlatması yanlış yuzgoz olduk yeterince bana diyorki oğlum bize anlatmadı dedim ki kim anlattı peki ben bunu oglunuzla paylaştım duyduk dedi seninle telefonda konuşurken ama mümkün değil bu...Bu sebeple bitmesi çok garip olmuş. Bence gururunuzu bir kenara bırakıp yüzyüze önce nişanlınızla sonra ailesiyle konuşun. Tam olarak dertleri neymiş öğrenin. İleride bu sebeple bitti keşke kendimi ifade etseydim diye pişman olursunuz. İnanın okuyorum okuyorum çok saçma geliyor. Sessiz kalamazdım ben olsam gider konuşurdum. Bitecekse de o şekilde biterdi. Barışalım diye değil kendinizi ifade etmek için görüşüp konuşmalısınız bence.
İşte her iki tarafta da suç var. Sizin her şeyi nişanlınıza anlatmanız nişanlınızın da onlara gidip söylemesi olmamış. Kısır döngü. Toparlayabilir misiniz bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Cani
Canim dünkızkardeşi bana sen abimimi dolduruyorsun bencede bu ilişki bitsin dedi sonra kayinvalide aldı telefonu saydı saydı bende dedimki nisanlimin gelip herşeyi size anlatması yanlış yuzgoz olduk yeterince bana diyorki oğlum bize anlatmadı dedim ki kim anlattı peki ben bunu oglunuzla paylaştım duyduk dedi seninle telefonda konuşurken ama mümkün değil bu...
Ben nişanlımı bu konuda defalarca uyarmistim aramızda herşey olabilir ama ben yada sen hicbirsekilde ailelere yansitmayalim aramızda çözelim aileler girerse olaya ilişki bitmeye mahkumdur demistim
Kurtulmuşsun işde ne istiyorsun öyle bir erkekle ömür mü geçer arkana bakma kendileri bilir umursamaz davran muhatap dahi olma bu saatten sonra.Cani
Canim dünkızkardeşi bana sen abimimi dolduruyorsun bencede bu ilişki bitsin dedi sonra kayinvalide aldı telefonu saydı saydı bende dedimki nisanlimin gelip herşeyi size anlatması yanlış yuzgoz olduk yeterince bana diyorki oğlum bize anlatmadı dedim ki kim anlattı peki ben bunu oglunuzla paylaştım duyduk dedi seninle telefonda konuşurken ama mümkün değil bu...
Ben nişanlımı bu konuda defalarca uyarmistim aramızda herşey olabilir ama ben yada sen hicbirsekilde ailelere yansitmayalim aramızda çözelim aileler girerse olaya ilişki bitmeye mahkumdur demistim
Evet ben bu konuda hataliyim söylemekle ama nisanlimin gidip ayrıntısıyla herşeyi onlara anlatmasida hata yüz göz oldukİşte her iki tarafta da suç var. Sizin her şeyi nişanlınıza anlatmanız nişanlınızın da onlara gidip söylemesi olmamış. Kısır döngü. Toparlayabilir misiniz bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet ben bu konuda hataliyim söylemekle ama nisanlimin gidip ayrıntısıyla herşeyi onlara anlatmasida hata yüz göz olduk
Bu saatten sonra yüzyüze bakilamayacagini düşünüyorum zaten onlarda ayrılığı kabullenmisler
Bınlar zenginliklerinden şımarmışlar.Bu demende aalında çok kötğ bir şey yok.Sürekli soylüyorsan tabi sıkılıyor erkekler .Ama sen aileyi bir türlü sevemedin ve bunu istr istemez yansıttın.E normal aileler bile bunu tolere etmezkerken zengin aile şımarıklığıyla başetmen zordu bence. BElki böylesi daha hayırlıdır şimdi üzülsen de...YİNE de konuş .Neyi bırakmayacakmış onu da sor...Aile de önemli ya..Böyle bir aileyle ben de yapamayabilirdim.Hele bu sebepten hemen bitiriyorlarsa neyim savaşını verebilirsin ki artık.Çapları belli olmuş...nişanlın da ailesi de fena...Dua et.. Hayırlısı ve güzeli olsun hakkında.Kıyamam...Kızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı
Bu ne ya o ona vermiş o ana mesafe senin seçimindir boyunlarına mı sarılacaksın yazık ya gerçekten insanlığa yazık.Kızlar bugün nisanlimin babası aradi ve Dediki çıkıp konuşalım kizim hayırdır bana dedim ex nisanlinla ilgili dedi sonra annesi aldı telefonu ben isteseydim bu ilişkiyi baştan bitirirdim ama seni seviyordum dedi ama sen bana mesafelisin gorumcene mesafelisin benim bir oğlum var olmuyorsa ailenle gelip konuşalım dedi bitiyorsada böylece bitsin kimse üzülmesin falan sonra gorumce aldı telefonu diyorki sizin abimle olan ilişkinizi anlamadım bencede bitsin en doğrusu bu falan....
Cildirdim resmen...nisanlim geçenlerde benden acilen 70 tl almistiki hesap nonu ver bitsin dedi ...soka girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?