Ve bosaniyorum..

aygun2008

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
683
Selam arkadaslar.Gecmis konularima bakarsaniz neler yasadigimi anlarsiniz..
Ve 3 yildan sonra artik bosanmaya karar verdim.Esim anlasmali bosanmaya yanadmiyor daha dogrusu hic bir sey soylemiyor,10 aydan beride ayni evde iki yabanciyiz.Artik dayanacak gucum kalmadi ve bosanma için adliyeye basvurdum simdi adli yardim cikmasini bekliyorum.ama icimde koskocaman bir bosluk var esim hic bir sekilde konusmuyor yorum yapmiyor sadece susup hayatina devam ediyor yani ne toparliyor ne bitiriyor.boyle oluncada sanki suclu bosanmak isteyen ben oluyormusum gibi ailem uzerime geliyor.bosanma sabret diye ama artik yeter dedim ve basvurdum.degerli yorumlariniz benim icin onemli..

Allah yardımcın olsun canım eski konularını bilmiyorum gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama hakkında hayırlısı olsun inşallah..

eşiniz daha önceden sizi aldatmış sanırım umarım boşanırsınız zaten evlılıgınız çoktan bitmiş hakkınızda hayırlısı

Geç bile kalmışsın canım çevrenin dur biraz bekle deme lüksü yok sen zaten 2 senedir beklemişsin üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın ailenide anlamak zor bi an kendimi yerine koyayım dedim kalbim sıkıştı nasıl senin böle hayat sürmene razılar pes

Adam aldatmış, defalarca seni istemiyorum demiş. 41 yaşında olmasa ve öğretmen maaşına mahkum olmasa demek ki o seni bırakacaktı. Dediklerinden bunu anlıyorum. Bence iyi yapmışsın. Ya kendine gelir ya da yeni bir yol çizersin.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun elbette bir hayır vardır yaşadıklarınızda inşallah bundan sonra her şey istediğiniz gibi olur..

Geçmiş konularınızı okudum öncelikle kendinize değer verin bir erkek sizi istemiyor sevmiyor diye herkez sizi sevmiyor yada sevmeyecek anlamına gelmez.Boşanmakta haklısınız zaten aldatıldım demişsiniz ve eşiniz de sizden sogudunu itiraf etmiş.Her şeyin hayırlısı siz de susun cevap vermeyin muhatap olmayın o susuyorsa siz de susun umursamayın bile.Allah yardımcınız olsun.

Konularınızı okudum. Sevmiyorum istemiyorum diyen bir adam, aldatma var ve 2 seneden fazla geçmiş hala bosanmamissiniz pes

Duzelir diye bekledim onun psikolojik sorunlari var borclarindan dolayi kotu gunler gecirdigini dusundum.birde kendimide birazcik suclu hissettm çünkü cok uzerine gittim bir donem ama olan oldu artik ikimizdede sevgi bitti.ama yinede bosanmak cok aci..

O zaman bunları söyle. Anladığım kadarıyla uzun süredir evlisiniz. "Bir çocuğumuz var, aramızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmemiz çok acı. İkimiz de yeni başlangıçlar için biraz geciktik, ben yine de pişman değilim seninle evlendiğime. Bir şeye başlayacaksam yine seninle başlayayayım vs vs. " Duygusal bir mektup yaz.

Yok cevap vercegini sanmiyorum.ve ben bosanmaya karar verdim bu sefer.sadece konussun birseyler soylesin istiyorum en azindan anlasmali bosanalim birbirimizi kurmadan

Yok cevap vercegini sanmiyorum.ve ben bosanmaya karar verdim bu sefer.sadece konussun birseyler soylesin istiyorum en azindan anlasmali bosanalim birbirimizi kurmadan

Ne salak bu adamlar ya, gelmişsin 41 yaşına bir çocuğun var aldığın maaşın bir kısmı şimdi nafakaya gidecek. Yeniden böyle bir adamla sanki 18lik çıtır mı evlenecek? Muhtaç biri evlenir ancak.

Ne salak bu adamlar ya, gelmişsin 41 yaşına bir çocuğun var aldığın maaşın bir kısmı şimdi nafakaya gidecek. Yeniden böyle bir adamla sanki 18lik çıtır mı evlenecek? Muhtaç biri evlenir ancak.
Aynen konusmaktan aciz birde hic birsey soylemiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…