Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun elbette bir hayır vardır yaşadıklarınızda inşallah bundan sonra her şey istediğiniz gibi olur..Selam arkadaslar.Gecmis konularima bakarsaniz neler yasadigimi anlarsiniz..
Ve 3 yildan sonra artik bosanmaya karar verdim.Esim anlasmali bosanmaya yanadmiyor daha dogrusu hic bir sey soylemiyor,10 aydan beride ayni evde iki yabanciyiz.Artik dayanacak gucum kalmadi ve bosanma için adliyeye basvurdum simdi adli yardim cikmasini bekliyorum.ama icimde koskocaman bir bosluk var esim hic bir sekilde konusmuyor yorum yapmiyor sadece susup hayatina devam ediyor yani ne toparliyor ne bitiriyor.boyle oluncada sanki suclu bosanmak isteyen ben oluyormusum gibi ailem uzerime geliyor.bosanma sabret diye ama artik yeter dedim ve basvurdum.degerli yorumlariniz benim icin onemli..
Duzelir diye bekledim onun psikolojik sorunlari var borclarindan dolayi kotu gunler gecirdigini dusundum.birde kendimide birazcik suclu hissettm çünkü cok uzerine gittim bir donem ama olan oldu artik ikimizdede sevgi bitti.ama yinede bosanmak cok aci..
Yok cevap vercegini sanmiyorum.ve ben bosanmaya karar verdim bu sefer.sadece konussun birseyler soylesin istiyorum en azindan anlasmali bosanalim birbirimizi kurmadanO zaman bunları söyle. Anladığım kadarıyla uzun süredir evlisiniz. "Bir çocuğumuz var, aramızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmemiz çok acı. İkimiz de yeni başlangıçlar için biraz geciktik, ben yine de pişman değilim seninle evlendiğime. Bir şeye başlayacaksam yine seninle başlayayayım vs vs. " Duygusal bir mektup yaz.
Yok cevap vercegini sanmiyorum.ve ben bosanmaya karar verdim bu sefer.sadece konussun birseyler soylesin istiyorum en azindan anlasmali bosanalim birbirimizi kurmadan
Aynen konusmaktan aciz birde hic birsey soylemiyor kiNe salak bu adamlar ya, gelmişsin 41 yaşına bir çocuğun var aldığın maaşın bir kısmı şimdi nafakaya gidecek. Yeniden böyle bir adamla sanki 18lik çıtır mı evlenecek? Muhtaç biri evlenir ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?