• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Bosaniyoruz....

Sevgisi bitmiş .bu erkeklerinde sevgisi ne kolay bitiyor ya.valla şaşıp kalıyorum.madem niye evlendin çocuk oyuncağı mı bu .bazı erkeklerde şu var olmadı boşanırım mantığı iyide bir insanın hayatını mahvediyorsun günahına giriyorsun yazık değil mi?yazdıklarına göre senin seven fedakar taraf olduğunu çıkardım .hakkında hayırlısı ...
bende katılıyorum size ne adamlar tanıyorum eşini herşeyle kabul eden ona tapan baş tacı yapan... ya hiç bir zaman sevmedi ya da bugüne dek kaybetme korkusu yaşamadı ama birinci ihtimal daha yakın geliyor bana. evet ben çook sevdim evet çokda hatalarım oldu onunda oldu ve benim sevgim hep üstesinden geldi... ama artık sevgi yetmiyor

teşekkür ederim şuan hala hiçbirşey hissetmiyorum,hissedemiyorum ama onu gördüğüm dakika kalbime ağrı saplanacak bunuda biliyorum umarım duygularımı kontrol altında tutmayı başarırım....
Görmene gerek yok. Avukata vekalet ver. Hayatına bak. Dersini al gerisini sil gitsin

bende katılıyorum size ne adamlar tanıyorum eşini herşeyle kabul eden ona tapan baş tacı yapan... ya hiç bir zaman sevmedi ya da bugüne dek kaybetme korkusu yaşamadı ama birinci ihtimal daha yakın geliyor bana. evet ben çook sevdim evet çokda hatalarım oldu onunda oldu ve benim sevgim hep üstesinden geldi... ama artık sevgi yetmiyor
Ben eşinizin kafası karışık diye düşünüyorum,yani dik duruşunuzu bozmayın,şu an ne istediğinizi biliyorsunuz(böyle devam edemeyeceğini yani)o da bunun farkına varamamış belliki....Sizin duruşunuzun, bu ilişkinin gidişatı ile ilgili çok etkili olduğu da aşikar bence!
Geri adım atmayın,sessiz durun ben bitmiş bir evlilik göremiyorum yazdıklarınızdan,sadece sancılı bir dönem ,en az zararla atlatırsınız İnşallah!

çok zor bir dönem nasıl atlatacağım bilmiyorum mal paylaşımı bana nedense çok kötü geliyor bu kadar duygunun içinde sanki aç gözlü para delisi bir insan olacakmışım gibi geliyor... inanın ne yapacağımı şaşırdım..
Bunlari dusunme. Ayni sey onun icin de gecerli. Hakkini aramak para gozlu olmak demek degildir. Sen hakkini ariyorsun. Durusmalar baslafiginda da gorecrksin ki verilen nafakalar bile cok komik. Bu evlilik icin sen de o da iyi ya da kotu emek verdiniz ve olmadi. Bitirmeye karar verdiniz. Simdi de herkes haklarini aliyor gibi dusun. Oyle de olacak. Olmali da. Sular durulunca hersey unutuluyor merak etme. Hakkini ara. Kendin icin.

siz nasıl öğrendiniz peki?

Hic konduramazdim asla ihtimal vermezdim aldatacaginada keza kendide kabul etmiyor taniyanlarda asla yapmaz diyor..bazen hala bile masum oluduguna inanasim geliyor..
Once prezarvatif cikti isyerindengl getirdigi valizden arkadasim verdi dedi kucuk bi kavga cikardim konu kapandi bir kac defa cinsel guc artirici ilaclar cikti otele gelen eczaci musteriler vermismis yok otele gelen musteriye veriyorlarmis..zamanlada telefona gelen msjlar cuzdanindan cikan kadin resimleri vb....
Onceleeri kormusum bir suphelendim sonra arkasi geldi ve bunlara ne hikmetse hamilelikten sonra uyandim tabi kk daki arkadaslarin uyanmamda cok katkisi oldu

Ben eşinizin kafası karışık diye düşünüyorum,yani dik duruşunuzu bozmayın,şu an ne istediğinizi biliyorsunuz(böyle devam edemeyeceğini yani)o da bunun farkına varamamış belliki....Sizin duruşunuzun, bu ilişkinin gidişatı ile ilgili çok etkili olduğu da aşikar bence!
Geri adım atmayın,sessiz durun ben bitmiş bir evlilik göremiyorum yazdıklarınızdan,sadece sancılı bir dönem ,en az zararla atlatırsınız İnşallah!
Bilmiyorum ama bittigine inancim git gide fazlalasiyor ve bunu daha fazla hissettirip canimi nereden yakacagini biliyor....

Hic konduramazdim asla ihtimal vermezdim aldatacaginada keza kendide kabul etmiyor taniyanlarda asla yapmaz diyor..bazen hala bile masum oluduguna inanasim geliyor..
Once prezarvatif cikti isyerindengl getirdigi valizden arkadasim verdi dedi kucuk bi kavga cikardim konu kapandi bir kac defa cinsel guc artirici ilaclar cikti otele gelen eczaci musteriler vermismis yok otele gelen musteriye veriyorlarmis..zamanlada telefona gelen msjlar cuzdanindan cikan kadin resimleri vb....
Onceleeri kormusum bir suphelendim sonra arkasi geldi ve bunlara ne hikmetse hamilelikten sonra uyandim tabi kk daki arkadaslarin uyanmamda cok katkisi oldu
Cok uzuldum :( ben esim yapmaz demem cunku hicbir erkege guvenmiyorum artik :(

İsten eve geldim esim anahtari paspasin altina kot dedi (tek anahtar var bizde) sanirim annesinde kalcak sunuda yuzune soylemek isterim anlasmali bosanmayi paradan istemiyorum uzamasin diye istiyorum dedi bende sende sunu yanlis anlama para icin bosansaydim bugune kadar her ciddi bosanma kararinda tamam derdim dedim burdan tasinma paranida verecegim dedi bu seni ilgilendirmez dedim burda kalmani istemiyorum dedi bende zaten bende istemiyorum ama tasinma param seni ilgilendirmez dedim hafta sonuda esyalarimi kucuk kucuk alacagim dedi bende soylicek baska biseyin var mi dedim yok dedi gitti. Gider gitmez gozyaslarim sel oldu

çok teşekkür ederim... ama ben adil olmak istiyorum ve ailesi arkamdan borçlarını yıkıp gitti birde nafaka aldı demeleriini istemiyorum :KK43:

cocuk yoksa ve calısıyorsanız nafaka alamayabilirsiniz..
en mantıklısı evlilik içide edindiğiniz ortak mal ve esyaları bölüşmek ve tabiki de altınlarınızı almak..yol verin gitsin sonra hayatınıza bakın

cocuk yoksa ve calısıyorsanız nafaka alamayabilirsiniz..
en mantıklısı evlilik içide edindiğiniz ortak mal ve esyaları bölüşmek ve tabiki de altınlarınızı almak..yol verin gitsin sonra hayatınıza bakın
Calisiyorum ve cocugum da yok... sanirim dediginiz gibi altinlarimi isteyecegim sadece

Ne salak erkekler var ya ben belmiyum diye bir arkadaşın eşide senin ki gibiydi boşanmaz zannediyordum pat diye bitirdi inat uğruna senin kide blof yapıyor diyordum ama iyi gaz almış bu allah sonunuzu Hayır etsin.Yanlız kalmasan bu sıra .Rabbim büyük eden bulacak merak etme

Calisiyorum ve cocugum da yok... sanirim dediginiz gibi altinlarimi isteyecegim sadece

Evlilik içinde size haksızlık yapıldıysa, siz çaba gösterdiyseniz ama karşı taraf çaba göstermediyse, size hakaret ettiyse, psikolojik şiddet uyguladıysa vs. bence manevi tazminat isteyin. Ayrıca, hem anlaşmalı boşanıp hem de nafaka, maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz. Bu kendi aranızda anlaşmanıza bağlı. Bunları alamayacaksınız o zaman bari borca katkıda bulunmayın. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Ne salak erkekler var ya ben belmiyum diye bir arkadaşın eşide senin ki gibiydi boşanmaz zannediyordum pat diye bitirdi inat uğruna senin kide blof yapıyor diyordum ama iyi gaz almış bu allah sonunuzu Hayır etsin.Yanlız kalmasan bu sıra .Rabbim büyük eden bulacak merak etme
At gibi giden it gibi doner lafini cok severim ve suan o gururuna ilerde baktiginda cok pisman olacak buna eminim....

Evlilik içinde size haksızlık yapıldıysa, siz çaba gösterdiyseniz ama karşı taraf çaba göstermediyse, size hakaret ettiyse, psikolojik şiddet uyguladıysa vs. bence manevi tazminat isteyin. Ayrıca, hem anlaşmalı boşanıp hem de nafaka, maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz. Bu kendi aranızda anlaşmanıza bağlı. Bunları alamayacaksınız o zaman bari borca katkıda bulunmayın. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Cok tesekkur ederim biraz kafami toparlayayim su salya sumuk duygusalligimi birakayim en kucuk detaya kadar dusunup haklarimi alacagim...

Back
X