Ve Bosaniyoruz....

İsten eve geldim esim anahtari paspasin altina kot dedi (tek anahtar var bizde) sanirim annesinde kalcak sunuda yuzune soylemek isterim anlasmali bosanmayi paradan istemiyorum uzamasin diye istiyorum dedi bende sende sunu yanlis anlama para icin bosansaydim bugune kadar her ciddi bosanma kararinda tamam derdim dedim burdan tasinma paranida verecegim dedi bu seni ilgilendirmez dedim burda kalmani istemiyorum dedi bende zaten bende istemiyorum ama tasinma param seni ilgilendirmez dedim hafta sonuda esyalarimi kucuk kucuk alacagim dedi bende soylicek baska biseyin var mi dedim yok dedi gitti. Gider gitmez gozyaslarim sel oldu

Uzme tatli canini hepsi gececek...
Yasadiklarin ayrilan herkesin yasadigi durumlar gecicek insallah..

Arkadasa katılıyorum trip kadına yakışır ne öyle afra taşra hep size değer verecek yarı yolda bırakmayacak adama ihtiyacınız var tircan bir ergene değil 21 yaşındasin ama ona gore çok olgunsun .mutlu ettiysem ne mutlu bana .aileniz nerde onlar gelse yaniniza

Maşallah gerçekten cok hossunuz Allah bahtinizi da sizin gibi guzel yapsın inşaallah. Esinizin pişman olacağına eminim ama bence siz kararinızdan vazgecmeyin çocuğunuz da yokken kurtulun bu adamdan.
Cok tesekkur ederim.... aci ceksemde bunu yapabilecegime inaniyorum bazen pismanlik duyuyorum acaba cokmu uzdum kirdim onu diye ama bunlari telafi ettim ve normale dondurdum galiba esim kinci ve bu yuzden mutsuz...

Arkadasa katılıyorum trip kadına yakışır ne öyle afra taşra hep size değer verecek yarı yolda bırakmayacak adama ihtiyacınız var tircan bir ergene değil 21 yaşındasin ama ona gore çok olgunsun .mutlu ettiysem ne mutlu bana .aileniz nerde onlar gelse yaniniza
Tesekkur ederim.... aileme kesin olarak dava acilinca soyleyecegim cunku onlarda artik yoruldu bu adamin bosanacagim demesinden .... ve surekli yanimda olmak isteyecekler buda beni haliyle bogacak yalniz kalmam ve mantikli dusunmem gerek

Daha yaşın çok genç. Adam arayıp biraz senin yalvarmanı egosunu tatmin etmeyi istemiş.İstediğini alamayınca sinirlenmiş. Bitirmeye bu kadar karar vermişken bırak gitsin. Sonrası şimdiden daha iyi olur boşanma bi an vurursa sana aglarsın içini dökersin. Gerekirse profosyonel bi yardım alırsın geçer,böyle ömür geçmez.

Daha yaşın çok genç. Adam arayıp biraz senin yalvarmanı egosunu tatmin etmeyi istemiş.İstediğini alamayınca sinirlenmiş. Bitirmeye bu kadar karar vermişken bırak gitsin. Sonrası şimdiden daha iyi olur boşanma bi an vurursa sana aglarsın içini dökersin. Gerekirse profosyonel bi yardım alırsın geçer,böyle ömür geçmez.
Haklisiniz sanirim cunku bosanmaya karar vermis bir insan neden hala biz olmuyoruz sence neden tukendik bilmem ne derki ben bunlarin farkindayim bosanma konusmasi bilevyapamiyor ya

Bu konunu yenı grdum canım :( hakknda hayırlısı olsun uzulme tamam mı sen elınden gelenı yapmışsın gıdenın onunde dag olsan duramazsn ve durmada zaten

Canım benim ya, gencecik, eşini böyle masum seven birisi... Ne yalan söyliyim dişlerimi sıktım okurken. Rabbim güzelliğini kaderine yansıtsın... Ne kadarlık evlisin?

Eski konularini da okudum cogunda biraz haksiz buldum seni ama tabi yasayn sensin ben yazilana gore yorum yapiyorum. Esinin en buyuk kabahati de bosanma lafini agzina sakiz etmesi
Bu konun icin de yine sana %100 hak veremiyorum... bence seni arayisi gercekten konusmak anlamasa da anlamaya calismak bence ama bosanma konusunda siz maddi konuya girince ipler kopmus. Haklarimi isterim dediginizde evlilik teeapisti benim hakkim deyop bu konu uzerinden devam edebilirdiniz. Maddi konular cok ince cizgiler bence esiniz yerinde ben olsam evliligini dusundugu tek derdi para derdim siz her ne kadar borc kismini soylemis olsaniz da emin olun o kismi duymamistir bile.

Butun anilar ve esyalar bende kaliyor ama bir omur yalvarmaktansa asil kalmak bana güç verecek diye umuyorum
Umarım hakkında hayırlısı olur..
Bende yeni boşanmıs biri olarak elimin yasadığı sehirde yasıyorum tek bir akrabam cevrem yok ve burda yeni işe girmişken 2hafttada boşandıkk.
Emin ol bu süreç boşanmadann önceki önce biraz sinirlenir rahat olursun, gün alınınca üzülmeye başlarsın biraz bi yandan napıcagını düşünür hatıralarla esyalarla nasıl yasıcam dersin. Boşanınca kafan tahat olur ama üzüntün devam eder..
Taki 1 aya kdr ebnim bir ay oldu bikaç gündür cok rahatım ki bir ömür cekmeye razıyken hep ben barısıp alltan alırken oldu bunlar. Fazla fedakarlık kaybettirir herzaman gitmek isteyene yol ver kalmak isteyenedr yer ver. Önemli olan kendine güven Allah büyük.
Hayırlısıni dile üzüntüler kalıcı değil..

Adam hesap yapıyor ciddi ayrılma konusunda... Aileler araya girse bi sans olablr belki... Ne bileym ne bu hale getrdi sizi. Çalısıyormusunuz. Çock varmı

geri adım çok fazla atmaz çok inattır ama hatalarını gördüğünde kabul eder. boşanma konusunda çoooook söyledi bende çooook yalvardım o şekilde geri adım attı... ve bu sadece evlilikte değil sevgiliykende öyle oldu sanırım fena duvara çarptırdım bu defa bence geri adım atmasın çünkü onunki blöfse eğer benim kararım gerçek ve kesindi...
Canım benim eşin alışmış hep senin alttan almalarına her zamanki gibi blöf yapıyor ama bu sefer alışık olduğu tepki gelmediği için şaşkın.
Sana kendimden bir örnek vereyim..
16 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Bu sene çok büyük sorunlarımız oldu eşimle halada tam çözmüş değiliz. Benimki de tıpkı senin eşin gibi inatçı ve bencil hep ben alttan alıcam hep ben barışıcam vs. Bu sene şiddetli bir kavga ettik ve ben onu evden kovdum. Gitmiş bi avukat bulmuş boşanacakmış benden. Bende tamam dedim getir imzalıycam hiç birşey istemiyorum. İki ay boyunca ne dava açtı nede barışmak adına bir adım attı inadından. Bende birgün çok sinirlendim buna bi mesaj attım, avukatına söyle protokolü hazırlasın yarın bu iş bitecek diye. Ertesi gün almış gelmiş bi yerde buluştuk önüme koydu oku diye bende okudum tam imzalıycaz o beni gayet nötr görünce önce bi şok oldu sonra kağıdı aldı bi hışımla yerinden fırladı ben evime gidiyorum senide boşamıyorum dedi beni orada öylece bıraktı iki aydır uğramadığı eve gitti.
Anlayacağın boşayacak adam tehdit etmez boşar.
Emin ol bunlar da o döt yok.
Sana abla tavsiyesi sonuna kadar git. boşayacaksa zaten boşayacak... Yok eğer blöf se bu son blöfü olur.. Her iki türlü de sen kazanırsın..

Bu konunu yenı grdum canım :KK43: hakknda hayırlısı olsun uzulme tamam mı sen elınden gelenı yapmışsın gıdenın onunde dag olsan duramazsn ve durmada zaten
teşekkür ederim....zaten zorla tutunca daha çok acı çekeceğime inandığım için onu avucumda sıkmaktan vazgeçip apaçık bıraktım avucumu...

Adam hesap yapıyor ciddi ayrılma konusunda... Aileler araya girse bi sans olablr belki... Ne bileym ne bu hale getrdi sizi. Çalısıyormusunuz. Çock varmı
bizi bu hale getiren iletişim hataları oldu bana göre.. onun ailesi oğullarına bırakır her zaman ki herhangi bir baskıyla yanımda kalacaksa istemem....

Canım benim eşin alışmış hep senin alttan almalarına her zamanki gibi blöf yapıyor ama bu sefer alışık olduğu tepki gelmediği için şaşkın.
Sana kendimden bir örnek vereyim..
16 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Bu sene çok büyük sorunlarımız oldu eşimle halada tam çözmüş değiliz. Benimki de tıpkı senin eşin gibi inatçı ve bencil hep ben alttan alıcam hep ben barışıcam vs. Bu sene şiddetli bir kavga ettik ve ben onu evden kovdum. Gitmiş bi avukat bulmuş boşanacakmış benden. Bende tamam dedim getir imzalıycam hiç birşey istemiyorum. İki ay boyunca ne dava açtı nede barışmak adına bir adım attı inadından. Bende birgün çok sinirlendim buna bi mesaj attım, avukatına söyle protokolü hazırlasın yarın bu iş bitecek diye. Ertesi gün almış gelmiş bi yerde buluştuk önüme koydu oku diye bende okudum tam imzalıycaz o beni gayet nötr görünce önce bi şok oldu sonra kağıdı aldı bi hışımla yerinden fırladı ben evime gidiyorum senide boşamıyorum dedi beni orada öylece bıraktı iki aydır uğramadığı eve gitti.
Anlayacağın boşayacak adam tehdit etmez boşar.
Emin ol bunlar da o döt yok.
Sana abla tavsiyesi sonuna kadar git. boşayacaksa zaten boşayacak... Yok eğer blöf se bu son blöfü olur.. Her iki türlü de sen kazanırsın..

sizin adınıza sevindim ve umarım beraber daha güzel günler görürsünüz... eşimin blöf yaptığını düşünüyordum ama ailesinin yanında kaldığına göre ailesine de söylemiştir muhakkak ve artık iş bir şekilde ciddiye bindi hep söylüyorum kimseyi zorla tutamamm.. bedeni yanımda olur ama ruhu hep bensiz olur bu yüzden bensiz mutluysa bende birşey diyemem....

Back
X