• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Bosaniyoruz....

Bu adam olurda dönerse bir tek mallar bölünmesin vs diye gelir.
Okuduklarım bana düşündürdü.:işsiz:
yada maddi anlamda kayba uğramamak için... bende öyle düşünüyorum çünkü dün ben haklarımdan söz edince önce bozuldu sonra gülmeye çalıştı sonra merak ettim söyle ne istiyosun diye ısrarla sordu telefonu kapattıktan sonra tekrar arayıp yalandan ben 50-6-70-80 milyar ne gerekiyosa çekerim paragöz değilim diye ısraaarrrla söyledi. ve nedense ben haklarımı alacağımı söyleyince zaten bu sözden sonra herşey bitmiştir dedi. ne bekliyon yav? hem yarı yolda bırakayım hemde kafam rahat ayrılayım oh ne alaa. beni bu duruma getiren sensin... allah biliyor ya kesin annesi gile anlatmıştır onlarda paragöz bak borcuda yıkacak üstüne diyolardır. ama kendi kızları boşansa donuna kadar alırken mağduru oynarlar...

yada maddi anlamda kayba uğramamak için... bende öyle düşünüyorum çünkü dün ben haklarımdan söz edince önce bozuldu sonra gülmeye çalıştı sonra merak ettim söyle ne istiyosun diye ısrarla sordu telefonu kapattıktan sonra tekrar arayıp yalandan ben 50-6-70-80 milyar ne gerekiyosa çekerim paragöz değilim diye ısraaarrrla söyledi. ve nedense ben haklarımı alacağımı söyleyince zaten bu sözden sonra herşey bitmiştir dedi. ne bekliyon yav? hem yarı yolda bırakayım hemde kafam rahat ayrılayım oh ne alaa. beni bu duruma getiren sensin... allah biliyor ya kesin annesi gile anlatmıştır onlarda paragöz bak borcuda yıkacak üstüne diyolardır. ama kendi kızları boşansa donuna kadar alırken mağduru oynarlar...

Bu arada paragöz değilim ayağına size gurur yaptırmaya çalışıyor.
Sakın buna kanmayın.
Tabi ki haklarınızı alın.
Tek kalmak korkutucu bir durum değil.
Mutsuz bir durumu sürdürmektense tek olmanın keyfini çıkarın.

Bu arada paragöz değilim ayağına size gurur yaptırmaya çalışıyor.
Sakın buna kanmayın.
Tabi ki haklarınızı alın.
Tek kalmak korkutucu bir durum değil.
Mutsuz bir durumu sürdürmektense tek olmanın keyfini çıkarın.
zaten bu kadar net ve keskin konusmamdaki tek nedenim yalnızlık.. inanın öyle cazip geliyorki.. kafam rahat canım ne isterse o.. yaşamak istediğim gerçek hayat işte şimdi başlıyor..

kesinlikle tüm haklarını al. arkamdan konuşurlar diye düşünme. emin ol zaten konuşuyorlardır. altınların, eşyaların, borcun hesabı kitabı yapılmaya başlamıştır ailesinde.
çok çirkin şeylerle de karşılaşabilirsin. o yüzden alabildiğini al ki canları yansın.

eşyaları toparlayınca asıl üzüntüyü yaşayacaksın :( eşyalarını alıp gidene kadar bendede birşey yoktu fakat alıp gittiğinde çok kötü olmuştum haftalarca ağlamıştım :( hakkında herşeyin en güzeli neyse o olsun...

Evet bosaniyoruz. Bugun gece nobetindeydi mj atti uyuma birazdan arayacagim diye. Aradi ilk once arkadas gibi konusmak istedigini soyledi bende tabiki daha iyi olur dedim. Senin dusuncelerini merak ediyorum ne dusunuyorsun dedi bende sen ne istiyorsun en son mutsuzum bosanmak istiyorum diyordun dusuncelerimi merak ediyorsan eger bizim aramizda iletisim problemi var tamam sevgi ask cok guzel ama iletisim kuramadigimiz icin en kucuk olaylar bile uzadikca uzuyor ve ben profosyenel bir yardim almayi oneriyorum dedim. Bir bucuk yilda ben seni anlayamadim baskasi mi anlayacak dedi. Bende dedimki o insanlar bosuna okul okuyup diploma almiyor psikolog veya evlilik terapisti ne dersen de illa delirmene gerek yok belki ummadigin bir puf nokta soyler ve hayatin ikili iliskilerin daha cok kolaylasir bilemezsin dedim. Pek yanasmadi hala basa sarip sarip biz olmuyoruz tukendik falan dedi bende artik basa sarmasindan sıkıldım ne istiyosun bosanmak mi istiyosun ? Dedim zaten bu dusunce kafamda anlasmali bosanalim dedi bende yok canim ben anlasmali bosanmak istemiyorum hakimede evlilik terapisti isteyecegimi soyleyecegim dedim sinirlendi bagirdi bana sesini yukseltme seni duyabiliyorum arkadas gibi konusacagimizi saniyordum dedim sen normal angel degilsin baska birinin kimligine burunmussun olaylara sogukkanli yaklasan birinin taklidini yapiyorsun dedi hayir canim yaniliyorsun artik bosanmayalim diye yalvarmaktan bikmis yalnizliktan ve yalniz yasamaktan korkmayan bir angel haline döndüm eger bosanmak istiyorsan bu kadar ben sartlarimi soylerin avukatina bu saatten sonra seninle degil abukatinla muhattap olmak istiyorum cunku hala saglikli iletisim kuramiyoruz dedim neymis sartlarin merak ettim dedi ben yine seninle bosanmak icin kimle muhattap olmam gerekiyorsa ondan ogrenirsin dedim israr edince maddi haklarimi talep edecegimi ancak beraber yaptigimiz borcunda payima dusen kismini odeyecegimi soyledim zaten bu konusma olduysa hersey bitmis dedi bende hala neyin psikolojik baskisi bu anlayamiyorum ben artik yalniz yasayacagim ve bosanmak sandigin kadar kolay degil kusura bakma ama adil davraniyorum sana insanlar dugundeki takilarina kadar istiyor ben beraber yaptigimiz borcun bile payima dusen kismini odeyecegim dedim sinirlendi kapatti. Sonra tekrar arayip evdeki esyalarimi istiyosun dedi ne istiyosan gelip alabilirsin ama burasi benim evim kim bosanmak istiyorsa o gitsin dedim (kv gorumcelerle ayni sokaktayiz) ordami yasayacaksin dedi kendimi toparlayana kadar evet dedim ben sana tasinma parani veririm dedi seni ilgilendirmez bu dedim kapattik... suan hic bir sey hissetmiyorum ne uzuntu ne sevinc eskiden olsa darmadagin olurdum yoksa sonra daha mi kotu bir patlama yasayacagim?...

Sizin gösterdiğiniz çözüm ve önerilere rağmen hala bildiğini okuyan bi adam en ıyısı nı yapıosunuz bence o seni haketmıo canım güçlü ol dimdik dur karsısında ilerde seni anlıyan biri çıkar inş karşına ve çokta mutlu olursun inşallah ben suna inanıorm hiçbir kadın eğer çok büyük problemler yaşamıosa evliliğini bitirmek istemez ama sen elinden geleni fazlasıyla yapmıssın

kesinlikle tüm haklarını al. arkamdan konuşurlar diye düşünme. emin ol zaten konuşuyorlardır. altınların, eşyaların, borcun hesabı kitabı yapılmaya başlamıştır ailesinde.
çok çirkin şeylerle de karşılaşabilirsin. o yüzden alabildiğini al ki canları yansın.
kafam çok karışık hem çalışıyorum hem de belli başlı (yüz kızartıcı olmayan) kusurlarım var yani geçimsizlik ama onda da daha çok var ve bekarlıktan kalan borcum çıkmıştı mesela ama onu ödüyorum onun dışında ailesinin arkasından konusmam vs. bunları delil olarak gösterip nafaka vermeyebilir ama altınlarımı isteyip istememe konusunda kararsızım

Sizin gösterdiğiniz çözüm ve önerilere rağmen hala bildiğini okuyan bi adam en ıyısı nı yapıosunuz bence o seni haketmıo canım güçlü ol dimdik dur karsısında ilerde seni anlıyan biri çıkar inş karşına ve çokta mutlu olursun inşallah ben suna inanıorm hiçbir kadın eğer çok büyük problemler yaşamıosa evliliğini bitirmek istemez ama sen elinden geleni fazlasıyla yapmıssın
evet gerçekten bitsin istemedim ama artık sabrım kalmadı yalvarmaktan aciz duruma düşüyorum... tek başıma mücadele etmekten yoruldum gitmek isteyen bir yol bulur ve gider ben sadece sorun çıkarmayarak onun işini kolaylaştırıyorum

kafam çok karışık hem çalışıyorum hem de belli başlı (yüz kızartıcı olmayan) kusurlarım var yani geçimsizlik ama onda da daha çok var ve bekarlıktan kalan borcum çıkmıştı mesela ama onu ödüyorum onun dışında ailesinin arkasından konusmam vs. bunları delil olarak gösterip nafaka vermeyebilir ama altınlarımı isteyip istememe konusunda kararsızım
dinen de yasal olarak da hepsi hakkın. bekle ve gör anlaşmaya yanaşacak mı para ve altın mevzusunda?

dinen de yasal olarak da hepsi hakkın. bekle ve gör anlaşmaya yanaşacak mı para ve altın mevzusunda?
pek zannetmiyorum çünkü ailelerinde bi kuzeni boşandı tamam kız çok edepli değildi ama haliyle boşanırken altın vs. istedi ne bakire olarak gelmediğini ne namusuzluğunu ne haysiyetsizliğini koydular..yani baya bi salladılar arkasından. aynısını bana da yapacaklar çok umrumda değil ama düşündüğüm zaman hem kendi borcumu yıkıp hemde bukadar sey isteyebilirmiyim bilmiyorum

Tüm yorumları okumadım ama konunuzu okuyunca boşanma aşamasındaki yaşadıklarım geldi aklıma. Aile terapisti önerisine yaklaşmayan bir adam var. Belli ki kafasında bitirmiş. Yüreğinde de. Yürekte bitmeseydi sonuna kadar uğraşırdı evliliği kurtarmak için. Anlaşmalı boşanmak istiyor çünkü biran önce bitsin gitsin derdinde. Bizde de öyle olmuştu. Benim acelem yok demiştim ben de. Çünkü beni bekleyen biri yoktu. Evet boşanmak çok yıpratıcı. Yuva yıkmak diye buna deniyor. İçinizden de çok şeyler yıkılıyor. Boşanmanın son noktasına kadar taraflar arasında bu durum devam ediyor. Bir zamanlar birbirine kıyamayan iki insan boşanma aşamasında iki düşman oluyor. Ve çok şaşırtıcı ki sanki iş ortaklığından ayrılır gibi mal paylaşımı gibi işlerle uğraşıyorsunuz bir de... Oysa yürekte kocaman iyileştirilmesi gereken bir yara varken...Boşandıktan sonra sular duruluyor. Taraflar bir süre birbirlerini görmek dahi istemiyorlar ama sular durulduktan sonra sokaktaki herhangi biri gibi oluyor.

pek zannetmiyorum çünkü ailelerinde bi kuzeni boşandı tamam kız çok edepli değildi ama haliyle boşanırken altın vs. istedi ne bakire olarak gelmediğini ne namusuzluğunu ne haysiyetsizliğini koydular..yani baya bi salladılar arkasından. aynısını bana da yapacaklar çok umrumda değil ama düşündüğüm zaman hem kendi borcumu yıkıp hemde bukadar sey isteyebilirmiyim bilmiyorum
kendi borcunu ödemek için altınlar yetmiyor mu? alıp borcunun tamamını ya da bir kısmını kapatabilirsin.
çünkü tüm mal varlığını versen de dedikodunu yaparlar. verdiğin örneğe bakılırsa o karakterde insanlar.

Tüm yorumları okumadım ama konunuzu okuyunca boşanma aşamasındaki yaşadıklarım geldi aklıma. Aile terapisti önerisine yaklaşmayan bir adam var. Belli ki kafasında bitirmiş. Yüreğinde de. Yürekte bitmeseydi sonuna kadar uğraşırdı evliliği kurtarmak için. Anlaşmalı boşanmak istiyor çünkü biran önce bitsin gitsin derdinde. Bizde de öyle olmuştu. Benim acelem yok demiştim ben de. Çünkü beni bekleyen biri yoktu. Evet boşanmak çok yıpratıcı. Yuva yıkmak diye buna deniyor. İçinizden de çok şeyler yıkılıyor. Boşanmanın son noktasına kadar taraflar arasında bu durum devam ediyor. Bir zamanlar birbirine kıyamayan iki insan boşanma aşamasında iki düşman oluyor. Ve çok şaşırtıcı ki sanki iş ortaklığından ayrılır gibi mal paylaşımı gibi işlerle uğraşıyorsunuz bir de... Oysa yürekte kocaman iyileştirilmesi gereken bir yara varken...Boşandıktan sonra sular duruluyor. Taraflar bir süre birbirlerini görmek dahi istemiyorlar ama sular durulduktan sonra sokaktaki herhangi biri gibi oluyor.
çok zor bir dönem nasıl atlatacağım bilmiyorum mal paylaşımı bana nedense çok kötü geliyor bu kadar duygunun içinde sanki aç gözlü para delisi bir insan olacakmışım gibi geliyor... inanın ne yapacağımı şaşırdım..

kendi borcunu ödemek için altınlar yetmiyor mu? alıp borcunun tamamını ya da bir kısmını kapatabilirsin.
çünkü tüm mal varlığını versen de dedikodunu yaparlar. verdiğin örneğe bakılırsa o karakterde insanlar.
benim borcum zaten 6.000 tl idi. kendim bile öderim o rakamı ama ortak bir borç var 8 bine yakın onu ödemek istiyorum haliyle

benim borcum zaten 6.000 tl idi. kendim bile öderim o rakamı ama ortak bir borç var 8 bine yakın onu ödemek istiyorum haliyle
sen bilirsin ama yaranamazsın. borcu bize yıktı derler. yine de için rahat etmiyorsa öde.

sen bilirsin ama yaranamazsın. borcu bize yıktı derler. yine de için rahat etmiyorsa öde.
zaten bir kere kv benim oğlum seninde borcunu ödüyor demişti şok olmuştum bende o an tutuldum ben kendi borcumu ödüyorum bile diyemedim... yani konusacaklar eminim...

zaten bir kere kv benim oğlum seninde borcunu ödüyor demişti şok olmuştum bende o an tutuldum ben kendi borcumu ödüyorum bile diyemedim... yani konusacaklar eminim...

boyle tutum icinde olan adamlarim nedense hep aldattigini dusunuyorum vede cok iyi gizlemeyi basardiklarini benim basima geldiginden midir nedir!!!

Back
X