Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
çok sabırlıyımdır o an hiç tepki vermem..sonrasında olacakları ben bile tahmin edemem..klava:

o an tepki verir miyim vermez miyim bilmem, ama akabinde boşanırım. zira bakan arkasını da getirir. neden gururumu iyice çiğnemesini bekleyeyim ki?

sevgilim öyle birşey yapsın canını okurum iyi günler der yanından hızla giderim asla sessiz kalamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

ben de asla sessiz kalmam ve hemen sorarım hayrola ne bakıyon çok mu beğendin diye ve surat yapar dururum

hiç tepki vermem sabırla izlerim.tabii sabrım taşana kadar...o zaman ne yaparım bilemiyorum.umarım bilmemeye de devam ederim.

Hiç tepki vermem.. Etki tepki yaparım.. ve mağzada erkek varsa bende onla ilgilenmeye başlarım... O zaman bakmaya devam eder..

öle bi laf sokarım ki gönlümü almak için sürünür artık bidaha da bakıyo mu bakalım başkalarına :hooray:

ben nemi yapıyorum uzuuun uzuuun eşime bakıyorum kaşımı biraz haiften kaldırıp pispis gülümsüyorum (yani baktığın yeri biliyorum demek anlamında)
ona soruyorum çok güzel kadın dimi gözlerini alamıyorsun hayatım yalnız kalmak istermisiniz?diyorum pispis gülmeye devam ederek "aman Allahım şu yanındaki adama bak.görüyomusun bak hayatım göbeğinin öyle olmasını istiyorum hoş adam ama"diyip o adamın alışveriş yaptığı kıyı kesimlere yaklaşıyorum adamın haberi yok sadece kocam deliriryor sonrada kızıyor bende ona ne hissettiysen bende onu hissediyorum diyorum ve bitiyor hiiçççç kapris yapmayın kavga etmeyin gözünüze kestirin bi tane gidin adamın yanına tişörtünüzün rengi çok hoşmuş acaba bu renkten başka varmıdır diye sorun kocanız görsün tabi ne yapıyorsunuz ki sonuçta ALIŞ-VERİŞ

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim. yada orda o kadına dalardım yani saçını başını yolardım:)

Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.:dilcikar:benimki fazla kurnaz.benim yanımdayken hiç kimseye bakmıyor.ama sanki ben bilmiyorum ben yokken baktığını.kesin bakıyordur eminim.ama yanımdayken bakmamasıda benim için faydalı bir davranış.çünkü fazla kıskancım.böyle bir durumda ise kesinlikle küserim ve baya bir eziyet ederim:mymeka:gerçi bende yakışıklı birini görünce bakmıyormuyum?bakıyorum...banada başka erkekler bakmıyormu?bakıyor...e o zaman ben niye kızıyorum kocama?ama ben onu başkasıyla paylaşamamkisenağlamadişi sineklerden bile kıskanıyorum:1hug:

Canım gerçekten hoş bir bayan değil mi? haklısın bakmakta ama bak şu yandaki bey de fena değilmiş hani ne dersin? derim :Roflol::1ninca::Roflol:

Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.
ve ondan sonra da konuşmam hiç onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…