Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
Tepki vermem (becerebilirsem yani tepki vermeden durabilirsem) aksam eve gidince canina okurum!!!

valla ben ordaki şıklara bağlı kalamıcam, direkt
hooooop noluyooo önüne baksana ne elin işte gözün oynaşta derimm.

eskiden olsa kavga ederdim ama simdi baska teknik uyguluyorum
jeyyarjeyyaro magzadaki en sik ve seksi kiyafetleri giyip ordaki bi erkege fikrini sorarim tabiki benimki deli danalara doner benimse ona soyliycem tek soz ''askim ama sen mesguldun pardon''Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

genelde birşey yapmam izlerim.bazende ben onu dürterim"şu yavruya bakarmısın"diye...bakıncada "niye bakıyorsun hatuna?"derim.biz çok eğleniriz.sonra kolkola girer yola devam ederiz...:roflol::roflol::roflol:

eğer sevgilimin bakışlarını kontrol etmeye başlarsam mutlaka problemler çıkar çünkü insanlar güzel olana ister istemez bakıyor bende bakıyorum ve muhtemelen sevgilimde bakıyordur ama bu beni hiç rahatsızlık verecek derecede olmadı allahıma şükür. :asigim:

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

Hiç istifimi bozmam ve ben de hoş bulduğum bir adama bakarım sevgilimin göreceği şekilde...dırdır edip o kadını değerli mi yapiyim şimdi yani...:1closedeyes:

yok yoook tepkı vermem beeeen... oylece ızlerım bır muddet. sonra da bırsey yapmam. amma velakın eve geldıkmıdı. onun anasından emdıgı sutu burnundan getırırım. neler yapabılecegımı tahmın bıle edemıyorum.... daha oncelerı sevgılıykene, benı cooook sınırlendırmıstı. ama bu konuyla ılgılı degıl. anahtarlık atmıstım kafasına delındı. neler yapabılecegımı bılır o..... SAKA BIR YANA 6 YIL SEVGILIMDI, 5 YILDIR KOCAM. HIIIC BOYLE BIRSEY YAKALAMADIM. ONDAN BEKLEMEM ZATEN. GUVENIRIM KENDISINE DE...

Kesinlikle katılıyorum....

Güzele bakılıyor ve bende bakıyorum...:1closedeyes:

Ama o an libidom azıcık düşükse...Herhalde onu mağazada bırakır çıkarım...tatlicadiarzu

pek fazla tepki vermem herhalde sonuçta bir bakış bunun için kıyametleri koparmama gerek yok sanırım

benim başıma buna benzer bişey gelmişti, erkek arkadaşım o bayana bakarken ben de ona dik dik bakarak önce farkettiğimi anlamasını sağladım sonra da lafı sokup çekip gitmiştim. Tabi o da yalvar yakar peşimden gelmişti, bikaç gün süründürdükten sonra da bu sefer ben onun yanındayken başka birine bakarak misilleme yapmıştım. Sonra bir daha öyle bişey yapamadı tabi.

vallahi ben yakalayamıyom adamda manyak göz var arkasındadamı var neee güzel biri geçerken bakıyomu diye ben bakıyorum adama ama bakmıyo sanırken konu açılsa bişeyden şu yoldan geçen kızda öyleydi filan der ben mööö gibi kalırım bakmadıydı bu adam yaaa neyse kızlar şakası biyanada adam çok dikkatli çevresinde kim var kim yok herşeyi görüyo yaaaa bakmıyo sanırkende görüyo çözemedim gözünün keskinliğini daha bu yüzden hiç bi zaman yakalayıpta onu çimdikleyemicem sanırım

Eşimim gözlerinin içine bakarım,anlayacağından da eminim zaten,sonra yanından uzaklaşırım heralde o sinirle..

hayırlı işler sana derim ve çeker giderim tabi peşimden koşa koşa gelir ve valla o niyetle bakmadım der bende seni dinlemek istemiyorum git başımdan derim
ve önümüzdeki bikaç gün boyunca burnundan fitil fitil getirrimmmm
daha önce hiç böle bişey olmadı ama olsa kesin bu şekilde gelişir olaylar:roflol:

hem eşime hemde karşısındaki bayana zekice lafı sokar alışverişe devam edrim tabii bide akşam evde eşimin canını okur ve finali yaprım:mymeka:sengözlerimebaksanab

"Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım"
daha ciddiye alınacak bir şeyse bırakır giderim.

vallahi bende eşimi çok seviyorum çok bağlıyım amamböyle bişeye dayanamam düşününce bili sinirlerim hopluyo bırakır giderim orda onu ama eşim yapmazki canım beni çok bağlıdır bana karısının canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…