Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
buda zor bişey cnm okadarda deıl ama öle bişey olursada sewgilime bakarım o zaten nedemek istediğimi anlar.sonra o magazadan ayrılıırıs ya ewe yada kafa dınlemeeye :)

cımcıklerım yakınmdaysa uzagımdaysa soylerım baska magazaya gecelım burdakıleri beyenmedim gibilerine...
basımdan gectı zaten boyle bişey
flört donemındeyken eşimle ,bana hırka tarzı bişey alacaktık..
girdik bi yere kız dıyor ben gıyeyım bakın siz (eşime bir cilveler filan klava: ) yok ben beyenmedım hadi gidelim dıyorum.. kız tutturmus eşime daha durun bi giyseydım ben , bakın uzerimde nasıda guzel duracak sende goreceksın hahaha die gulmeler allammm resmen sulandı aşkıma klava:
ordan nasıl kendımızı dısarıya attımızı bılemedıkk

Böyle birşey yaptığında neler yapacağımı bilir.Demek ki sonucuna katlanacak yani beni kaybetmeyi göze almış bende hiç bişey yapmam çeker giderim Yada rezil ederiim sonra çeker giderim :jeyyar:

dünyayı ona zindan ederim harbiden bakıyoyasa belki boşarım bile yaparım deliyimkötükedihüso

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim. ..

ben tüm göze hitab eden güzellikleri eşimden önce farkettiğim için ,onuda dürter haber veren olurrdum yine kesin...o da bana ''bakma öyle insanlara ya,süzme hadi hadi...'' diye çekiştirirdi...

bakamaz pek kolay kolay.. zaten bayan satıcıyla bile konuşamaz.. ben konuşurum ilgilenirim. ola ki baktı ben öle bişiy sezdim. bu gece onun eine taşın ben eşyalarını yollarım derim.

Önceden olsa öküzü orda bırakır mağazadan çıkardım ama şimdi yok öyle yağma ortalığı birbirine katarım

gözün doysun bre öküss der tabi içimden.. zekice lafı sokarım ama sadece sevgilime sokarım..
ayrıca ben kendime güvenirim o bakıyorsa mutlaka kendine baktırmaya çalışan bir bayandır..muhtemelen üsturupsuz giyinmiştir. bende bu durumda laf sokabilirim bayanada ' ne iyi etmişsiniz alışverişe çıkarak üstünüzü örtecek bişeyiniz kalmamış sanırsam ' diyebilirdim.
ya da : evet bakıyorlar size başarıyosunuz böyle devam derdim..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…