Ve ikizlerim geldiii :)

Amin amin darısı hepimizin başına

Allah sağlıklı sıhhatlı uzun omurlu ve hayırlı evlat olmalarını nasıp etsın ıkıze hep merakım vardı :) bır erkk bır kız olursada tadından yenmez ne mutlu kı sana kız erkek bıde kandıl gunu bıde normal dogum Allah sıze bagıslasın acılarını gostermesın ınss

oyy MAŞALLAH.kaymaklı ekmek kadayıfı:))bır kız bır oglan+normal doğum+kandıl gecesi dogurmusun saglıklA BUYUSUNLER tebrıkler..

Kızım ve oğlum 37.haftamızın sonunda (04.07.2012) normal doğumla geldiler :) Hala bebişlerimin isimleri yok teyzeleri ama sağlıkla aramıza katıldılar hem de kandil gecesi, darısı sizlerin başına
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah

gozunuz aydin olsun, Rabbim guzel yazilar yazsin bebislerine

hep ikizim olsun isterdim, ne guzel Rabbim sana nasib etmis saglikli sihhatli bir sekilde

darisi tum isteyenlere olsun ve tabiiki sag saglim dogurmayi Rabbim bizlerede nasib eylesin

Kızım ve oğlum 37.haftamızın sonunda (04.07.2012) normal doğumla geldiler :) Hala bebişlerimin isimleri yok teyzeleri ama sağlıkla aramıza katıldılar hem de kandil gecesi, darısı sizlerin başına
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah

Tebrikler crownvetch. Doruk Ve Devin'e hoşgeldin diyor, analaı babalı, sağlıklı ve nice mutlu ömürler diliyorum.

Seni de ayrıca kutluyorum. İkiz bebek ve normal doğum helal valla maşallah.

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eder ihşallah vatana millete hayrılı bir evlat olsun ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…