Ve ikizlerim geldiii :)

crownvetch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
435
0
46
İstanbul
Kızım ve oğlum 37.haftamızın sonunda (04.07.2012) normal doğumla geldiler :) Hala bebişlerimin isimleri yok teyzeleri ama sağlıkla aramıza katıldılar hem de kandil gecesi, darısı sizlerin başına :16:

anne-babalı, sağlıklı, upuzuuun ömürleri olur inşallah... gözünüz aydın :21::21::21:
inşallah Rabbim beni de çok bekletmez ve annelik duygusunu bana da yaşatır :16::16::16:

ayy ne guzel bı kız bı erkek hemde normal dogumla :nazar: mubarek gunde gelmısler gözünüzaydın analı babalı saglıkla büyüsünler ıns
madem kandıl gununde gelmısler oglanın adı Berat olabılır bence güzelde bı ısım fikir sadece :34:

Amin amin inşallah herkes tatsın bu güzel mutluluğu, Berat güz:54:el bi öneri bence de ama kızım? Ona bulamadık bi isim Beren olabilir belki ama çevremizde o kadar çok var ki :) İsim önerilerinizi de bekliyorum teyzeleri

Amin amin inşallah herkes tatsın bu güzel mutluluğu, Berat güz:54:el bi öneri bence de ama kızım? Ona bulamadık bi isim Beren olabilir belki ama çevremizde o kadar çok var ki :) İsim önerilerinizi de bekliyorum teyzeleri

beren güzel isim kuzu gıbı oluyolar ama daha anlamlı ısımler ıstıyorsanız bılemem tabı betül olabılır bence
ben sevdıgım ısımlerı yazayım
ayça
tuğçe
zümra
elif

benımde bı kızım olucak Serra koyucam ıns adını :16:

Son düzenleme:
beren güzel isim kuzu gıbı oluyolar ama daha anlamlı ısımler ıstıyorsanız bılemem tabı betül olabılır bence
ben sevdıgım ısımlerı yazayım
ayça
tuğçe
zümra
elif

benımde bı kızım olucak Serra koyucam ıns adını :16:

Oyy oyy Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana da bak Serra da güzel senden çalabilirim :9: Elif Naz mesela o da güzel olabilir iki isim düşünüyoruz hoş gerçi daha birini bulamadık ya :25:

Oyy oyy Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat versin sana da bak Serra da güzel senden çalabilirim :9: Elif Naz mesela o da güzel olabilir iki isim düşünüyoruz hoş gerçi daha birini bulamadık ya :25:

çalabilirsin canım:1:
2 isim zor ya benım oglumdan bılıyorum Ahmet Alperen zaten biri söylenıyo genelde o yuzden kızıma tek ısım koyucam ıns esımle benım ısımlerımızde A ile başlıyo kızım düzeni bozucak ama ben takılmıyorum boyle seylere ılla uyumlu olmak zorunda deıl ıcıme sınen anlamlı güzel bi isim sectıgımı düşünüyorum:34:

Hayırlı olsunn.. Allah uzun ömürler versin..

İsim önerimm; Ece- Ege
Nur- Uğur
Duru- Deniz
Güneş- Bulut :))
Eymen-Mina
Doruk-Elit
Görkem- Gökçe

$IMG_8616.webp

Lavantalarımıza bakın teyzeleriii :) :16: Ne yazık ki isim yazdıramadık ...

sanırım Doruk ve Devin olacak isimleri :16:

Maşallah, Hayırlı olsunn.. Analı-babalı, sağlıklı uzuun ömürleri olsun. :emir_bebek: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah yollarını bahtlarını açık etsin.. :nazar:

maaşallah analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah.
hem ikiz hem normal doğum harika valla..

darısı başımaaaa...

Odalarımızı da seçtik, iki oda yapmaya mecbur kaldık artık bi oturma odamız yok :)

$206_1_BF-3.webp

$49_1_SF.webp

Çilek'te çok güzel mobilyalar var tavsiye ederim, bütün iyi dilekler için teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin başına olsun inşallah :16:

Son düzenleme:
Back
X