Evet ama tayin olur sonuçta onu söyledimtam durumunuzu anlayamadım sizin işiniz başka yere gitmenize mi sebep ? adam bence mantıklı yani evlilik yoluna girersek başka yerlere çalışmaya gitme diyor sanırım zaten öyle olması gerekmez mi aynı şehirde yaşaması gerekir evlenecek kişilerin ve evlilerin
Evet neden öyle dedinizki .Tamam oda belki onun yaşantısı ama o olmasada yapabilecekmi ona bakiyorumMuhtemelen alkol alıyor ve alkolu bırakmasını söylüyorsunuz o da bırakmıyor ki haklı.
Ben negatif enerji aldım, sizin iş olmaz gereksiz çabalamaya gerek yok
Alkol canım yani oda onun yaşam tarzı belki ama o olmasada yapabilcekmi görmek istiyorumOnda istemediginiz, onun da vazgecmedigi sey ne?
Sana düşmez ki ama sen kullandığını bilerek görüşüyorsun istemeye hakkın yok. Uymuyorsa görüşmezsin biterEvet neden öyle dedinizki .Tamam oda belki onun yaşantısı ama o olmasada yapabilecekmi ona bakiyorum
Evet çünkü çok etkilendim sanırım :)Sana düşmez ki ama sen kullandığını bilerek görüşüyorsun istemeye hakkın yok. Uymuyorsa görüşmezsin biter
Ölmez heralde neden yapamasın ki ama bu yaştan sonra kimse müdahale de ettirmek istemez haklı olarak. İnsanlar kendi yaşam tarzına uyan kişilerle hayatını birleştirmeli bence de çok net kırmızı çizgileri varsaAlkol canım yani oda onun yaşam tarzı belki ama o olmasada yapabilcekmi görmek istiyorum
Alkol canım yani oda onun yaşam tarzı belki ama o olmasada yapabilcekmi görmek istiyorum
İki tarafında kriterleri keskinse, sizin ya da onun için olmazsa olmazsa bence baştan bu işe son verin. Öyle konuşmayla olmaz bence, birbirinize alışırsınız duygusal bakmaya başlarsınız, işler daha da çikmaza girer. Fedakarlik yapilabilcek basit bi sey olsa neyse ama öyle bi şey değilse ben olsam baştan kestirip atardım. Birine alışınca insan hiç sağlıklı karar veremiyo.Kızlar beni bir arkadaşım birisiyle tanıştırmak istemişti bende kabul ettim .Görüşmek istedik oda bende merkeze gitmemiz gerekti.( ilçedeyim burası köy gibi burda görüşmek imkansızdı o yüzden) bende korkudan gitmeye cesaret edememiştim buraya konu açmiştim sizler dedinizki gidin açık alanda yürürsünüz bende cesaret ettim ve gittim :) böyle park alanı gibi çardaklar vardı gittik bayada konuştuk yaa ben baya hoşlandım oda aynı ama bir sorun varki burda tartışma olmasın diye yazmak istemedim onda istemediğim birşey var oda vazgeçmek istemiyor ben birisi için hayatımda birşeyleri değistirmek istemiyorum dedi .Ama uyumumuz çok güzeldi eğer bana diyor kabul edeceksen bendeki bu durumu cevap ver o yüzdem adım atamıyomuş evet gün içinde konuşuyoruz ama hep rutin muhabbetler dünde artık dedimki ya biz konuşmadan nasıl halletcez ? Baya konuştuk telefonda oda hak verdiği oldu ama dediki bunu aşamazsan sende bende mutsuz oluruz e aşmak içinde konuşmamız gerekicek sonuçta oda hak verdi bana .Bide ben biraz odunumdur dedi bu durumu zamanla anlarsın :) akışına bırakalım dedik ikimizde zamanla konuşcaz herşeyi ama çok sakin bir yapıda ya böyle çok relaks o bana biraz garip geldi ama sanırım oda kendi yapısı anladığım ay kafam karıştı sanırım :) birde ben belki bu yaşadığim yerden başka bir iş için gidebilirm bana gitme diyor gidersen nasıl olcak nasıl görüşcez neden görüşmeyelim deidm kendisi de iş için 3 ay gitcek yok bide ben geldiğimde sen olmazsan nolacak diyor yani eğer diyor evlilik durumuna giderse ben gitmeni istemiyorum ay nasıl ilerletcez günlerdir düşün düşün kafam allak bullak oldu kızlar
Olumlu görmüyorum. Alkol benim için olmamalı. Başka sebebe gerek yok. Bir de o madem biri istiyor diye alkolü bırakmıyor siz de o istedi diye işinizi bırakmayın. Bu daha önemliKızlar beni bir arkadaşım birisiyle tanıştırmak istemişti bende kabul ettim .Görüşmek istedik oda bende merkeze gitmemiz gerekti.( ilçedeyim burası köy gibi burda görüşmek imkansızdı o yüzden) bende korkudan gitmeye cesaret edememiştim buraya konu açmiştim sizler dedinizki gidin açık alanda yürürsünüz bende cesaret ettim ve gittim :) böyle park alanı gibi çardaklar vardı gittik bayada konuştuk yaa ben baya hoşlandım oda aynı ama bir sorun varki burda tartışma olmasın diye yazmak istemedim onda istemediğim birşey var oda vazgeçmek istemiyor ben birisi için hayatımda birşeyleri değistirmek istemiyorum dedi .Ama uyumumuz çok güzeldi eğer bana diyor kabul edeceksen bendeki bu durumu cevap ver o yüzdem adım atamıyomuş evet gün içinde konuşuyoruz ama hep rutin muhabbetler dünde artık dedimki ya biz konuşmadan nasıl halletcez ? Baya konuştuk telefonda oda hak verdiği oldu ama dediki bunu aşamazsan sende bende mutsuz oluruz e aşmak içinde konuşmamız gerekicek sonuçta oda hak verdi bana .Bide ben biraz odunumdur dedi bu durumu zamanla anlarsın :) akışına bırakalım dedik ikimizde zamanla konuşcaz herşeyi ama çok sakin bir yapıda ya böyle çok relaks o bana biraz garip geldi ama sanırım oda kendi yapısı anladığım ay kafam karıştı sanırım :) birde ben belki bu yaşadığim yerden başka bir iş için gidebilirm bana gitme diyor gidersen nasıl olcak nasıl görüşcez neden görüşmeyelim deidm kendisi de iş için 3 ay gitcek yok bide ben geldiğimde sen olmazsan nolacak diyor yani eğer diyor evlilik durumuna giderse ben gitmeni istemiyorum ay nasıl ilerletcez günlerdir düşün düşün kafam allak bullak oldu kızlar
kamu çalışanısınız sanırım nerde yaşayacağınıza birlikte karar verebilirsiniz ama erkekler bu konuda daha istekli ve baskın olur . hakkınızda hayırlısı olsun ama alkol e karşı dini bir hassasiyetiniz yok ise en azından nasıl içtiğine bakın kimi insanlar çok nadir kullanır abartmaz kimisi sürekli tüketir her gün bu sadece sağlığa değil cebe de zarar sonra pişman olmayın .Evet ama tayin olur sonuçta onu söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?