Ve ilk görüşme ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar beni bir arkadaşım birisiyle tanıştırmak istemişti bende kabul ettim .Görüşmek istedik oda bende merkeze gitmemiz gerekti.( ilçedeyim burası köy gibi burda görüşmek imkansızdı o yüzden) bende korkudan gitmeye cesaret edememiştim buraya konu açmiştim sizler dedinizki gidin açık alanda yürürsünüz bende cesaret ettim ve gittim :) böyle park alanı gibi çardaklar vardı gittik bayada konuştuk yaa ben baya hoşlandım oda aynı ama bir sorun varki burda tartışma olmasın diye yazmak istemedim onda istemediğim birşey var oda vazgeçmek istemiyor ben birisi için hayatımda birşeyleri değistirmek istemiyorum dedi .Ama uyumumuz çok güzeldi eğer bana diyor kabul edeceksen bendeki bu durumu cevap ver o yüzdem adım atamıyomuş evet gün içinde konuşuyoruz ama hep rutin muhabbetler dünde artık dedimki ya biz konuşmadan nasıl halletcez ? Baya konuştuk telefonda oda hak verdiği oldu ama dediki bunu aşamazsan sende bende mutsuz oluruz e aşmak içinde konuşmamız gerekicek sonuçta oda hak verdi bana .Bide ben biraz odunumdur dedi bu durumu zamanla anlarsın :) akışına bırakalım dedik ikimizde zamanla konuşcaz herşeyi ama çok sakin bir yapıda ya böyle çok relaks o bana biraz garip geldi ama sanırım oda kendi yapısı anladığım ay kafam karıştı sanırım :) birde ben belki bu yaşadığim yerden başka bir iş için gidebilirm bana gitme diyor gidersen nasıl olcak nasıl görüşcez neden görüşmeyelim deidm kendisi de iş için 3 ay gitcek yok bide ben geldiğimde sen olmazsan nolacak diyor yani eğer diyor evlilik durumuna giderse ben gitmeni istemiyorum ay nasıl ilerletcez günlerdir düşün düşün kafam allak bullak oldu kızlar

tam durumunuzu anlayamadım sizin işiniz başka yere gitmenize mi sebep ? adam bence mantıklı yani evlilik yoluna girersek başka yerlere çalışmaya gitme diyor sanırım zaten öyle olması gerekmez mi aynı şehirde yaşaması gerekir evlenecek kişilerin ve evlilerin

Anlaşmanıza engel olan durumu söylemezseniz çözüm için nasil yardımcı olacağız?

İş için olan durum için şöyle söyleyebilirim ki daha görüşüp görüşmeyeceğiniz bile belli olmayan adam için gelecek planlarinizdan vazgeçmeyin, o vazgecmiyor.
İşi için gidecekmiş 3 ay, gitmeyeyim birbirimizi tanıyalım demiyor bakın. Eleştirmiyorum bu konu için onu, kimse daha yeni tanıştığı biri için planlarından vazgeçmez, vazgeçmemeli. Elestirdigim nokta bu vazgeçişleri sizden beklemesi.
Tüm fedakarliklari sizden bekliyor gibi hissettim ben.
Her iki tarafı da memnun edecek yollar aramaya bakın her iki anlaşmazlıkta da.

Son düzenleme:
Evet ama tayin olur sonuçta onu söyledim

Muhtemelen alkol alıyor ve alkolu bırakmasını söylüyorsunuz o da bırakmıyor ki haklı.
Ben negatif enerji aldım, sizin iş olmaz gereksiz çabalamaya gerek yok
Evet neden öyle dedinizki .Tamam oda belki onun yaşantısı ama o olmasada yapabilecekmi ona bakiyorum

Evet neden öyle dedinizki .Tamam oda belki onun yaşantısı ama o olmasada yapabilecekmi ona bakiyorum
Sana düşmez ki ama sen kullandığını bilerek görüşüyorsun istemeye hakkın yok. Uymuyorsa görüşmezsin biter

Alkol canım yani oda onun yaşam tarzı belki ama o olmasada yapabilcekmi görmek istiyorum
Ölmez heralde neden yapamasın ki ama bu yaştan sonra kimse müdahale de ettirmek istemez haklı olarak. İnsanlar kendi yaşam tarzına uyan kişilerle hayatını birleştirmeli bence de çok net kırmızı çizgileri varsa

Alkol konusuna yorum yapamicam çünkü kişiyi tanımıyorum, bırakır veya bırakmaz diyemeyiz tanımadan. Ama sizi rahatsiz ediyorsa bu durum kesinlikle kabul etmeyin ilerde evlenirseniz cok problem yaşanır.
Ayrıca yeni tanıdığın birisi önündeki iş fırsatlarına engel olmamalı. Ilerleyecekse zaten ilişkiniz her ilerler. Ben uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim

İki tarafında kriterleri keskinse, sizin ya da onun için olmazsa olmazsa bence baştan bu işe son verin. Öyle konuşmayla olmaz bence, birbirinize alışırsınız duygusal bakmaya başlarsınız, işler daha da çikmaza girer. Fedakarlik yapilabilcek basit bi sey olsa neyse ama öyle bi şey değilse ben olsam baştan kestirip atardım. Birine alışınca insan hiç sağlıklı karar veremiyo.

Olumlu görmüyorum. Alkol benim için olmamalı. Başka sebebe gerek yok. Bir de o madem biri istiyor diye alkolü bırakmıyor siz de o istedi diye işinizi bırakmayın. Bu daha önemli

Canım açık açık odunum demiş, kesinlikle görüşmeyi kes başını yakma odunu yontamazsın ve çok üzülürsün birde alkol var ,değişemem demiş. Bunu kendine yapma ,kaç koş... Şans falan verme seni çok üzer. Daha şimdiden gitme diyor evlenince düşünemiyorum

Bana eşim şimdi gelse , artık kahve içmiyorsun yasakladım yoksa beni kaybedersin dese ? manyak mısın güle güle derim sanırım.İnsanların hayatlarına nasıl böyle müdahale edebiliyorsunuz hayret ediyorum. Hani flörtte de değil görücü usulü. Yoldan geçen adamdan hallice . Şartlar uymuyorsa görüşmezsiniz olur biter aşık olduysanız olduğu gibi kabul edersiniz. Benim istediğim gibi biri ol demek nasıl bir cesaret ben kimseye böyle bir şey söyleyemedim şimdiye kadar , buradaki kadınların özgüvenine ( ! ) hayran kalıyorum konuları okudukça.

Evet ama tayin olur sonuçta onu söyledim
kamu çalışanısınız sanırım nerde yaşayacağınıza birlikte karar verebilirsiniz ama erkekler bu konuda daha istekli ve baskın olur . hakkınızda hayırlısı olsun ama alkol e karşı dini bir hassasiyetiniz yok ise en azından nasıl içtiğine bakın kimi insanlar çok nadir kullanır abartmaz kimisi sürekli tüketir her gün bu sadece sağlığa değil cebe de zarar sonra pişman olmayın .

Siz biraz esneseniz o biraz azaltsa belki diyeceğim ama siz katıysanız bu konuda boşuna girmeyin bir yola. Üzülürsünüz gerek yok.

Canım valla çok üzüldüm senin için lütfen yol yakınken bağlanmadan bağlantını kopar,kafanı duvarlara vurursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…