Yok zaten bırakmam gitcem eğer olursa en azından ne derece alıyor bunu merak ediyorum sanırim bilemedim ya hayırlısıOlumlu görmüyorum. Alkol benim için olmamalı. Başka sebebe gerek yok. Bir de o madem biri istiyor diye alkolü bırakmıyor siz de o istedi diye işinizi bırakmayın. Bu daha önemli
Bana eşim şimdi gelse , artık kahve içmiyorsun yasakladım yoksa beni kaybedersin dese ? manyak mısın güle güle derim sanırım.İnsanların hayatlarına nasıl böyle müdahale edebiliyorsunuz hayret ediyorum. Hani flörtte de değil görücü usulü. Yoldan geçen adamdan hallice . Şartlar uymuyorsa görüşmezsiniz olur biter aşık olduysanız olduğu gibi kabul edersiniz. Benim istediğim gibi biri ol demek nasıl bir cesaret ben kimseye böyle bir şey söyleyemedim şimdiye kadar , buradaki kadınların özgüvenine ( ! ) hayran kalıyorum konuları okudukça.
Bende öyle derdim alkol alan birini istemem asla büyük konuştum :) çok etkilendim kestirip atamıyorum resmenİşiniz için ne yapmanız gerekiyorsa yapın, onu şimdiden hayatınızın merkezine alıp geleceğinizi ciddi anlamda etkileyecek kararlar almayın. Kariyerinizin daha önemli olduğunu unutmayın. Sanırım alkol konusunda problem yaşıyorsunuz. Size tavsiyem sizin kriterlerinize uygun değilse devam etmeyin, alkol veya sigara tüketen birine içmemesi için ısrarcı olmak bana çok saçma geliyor. Mesela ben sigara içen biriyle asla yapamam o yüzden hayatıma alacağım kişiyi ona göre seçiyorum. Görünen köy kılavuz istemez bence bu ilişkinin oluru yok
Ben katılıyorum
Başkasının hayatına müdahele etmek çok saygısızca ve hadbilmezce.
Sen de içki içme, kahveyi bırak, onu giyme, bunu yapma diyecek kafadaki biriyle kadın olsun erkek olsun ben görüşmem asla keser atarım saçmalığa tahammülüm yok
Adamın yerinde olsam böyle kafada bir insnaı zaten kabul etmem
Büyük konuşmayın derim .. bende òyle derdim uymazsa herkes yoluna ama bilmiyorum görüşmede etkilendim ondan sanırımBen katılıyorum
Sen de içki içme, kahveyi bırak, onu giyme, bunu yapma diyecek kafadaki biriyle kadın olsun erkek olsun ben görüşmem asla keser atarım saçmalığa tahammülüm yok
Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da tamamen bitireceksiniz başka yolu yokBende öyle derdim alkol alan birini istemem asla büyük konuştum :) çok etkilendim kestirip atamıyorum resmen
Hayatına müdahele değilki bu ,oda problem yapmadı bu konuşmamı tepki vermedi yani .hayret edilecek durum yok yani sakin :)Bana eşim şimdi gelse , artık kahve içmiyorsun yasakladım yoksa beni kaybedersin dese ? manyak mısın güle güle derim sanırım.İnsanların hayatlarına nasıl böyle müdahale edebiliyorsunuz hayret ediyorum. Hani flörtte de değil görücü usulü. Yoldan geçen adamdan hallice . Şartlar uymuyorsa görüşmezsiniz olur biter aşık olduysanız olduğu gibi kabul edersiniz. Benim istediğim gibi biri ol demek nasıl bir cesaret ben kimseye böyle bir şey söyleyemedim şimdiye kadar , buradaki kadınların özgüvenine ( ! ) hayran kalıyorum konuları okudukça.
Haklısınız sadece etkilenmem sonucu kafa karışıklığı yaşayıp sağlikli düşünemiyorum sanırı.İlk buluşmada evlilik konuşmak için çok erken değil mi? Akışına bırakın biraz. O 3 aylık gidecek siz temelli. Daha ortada fol yok yumurta yokken hayatınızı değiştirmeyin derim madem gideceksiniz gidin. Alkol meselesine gelince istemiyorsanız alkol kullanmayan birini bulun. Alkol kullanan bir insanla tanıştıktan sonra bırak demek bence yanlış.
Haklısınız sadece etkilenmem sonucu kafa karışıklığı yaşayıp sağlikli düşünemiİlk buluşmada evlilik konuşmak için çok erken değil mi? Akışına bırakın biraz. O 3 aylık gidecek siz temelli. Daha ortada fol yok yumurta yokken hayatınızı değiştirmeyin derim madem gideceksiniz gidin. Alkol meselesine gelince istemiyorsanız alkol kullanmayan birini bulun. Alkol kullanan bir insanla tanıştıktan sonra bırak demek bence yanlış.
Bide konuşmanız çok ağir olmamışmı birinin bana burda saygisiz hadsiz demeside çok saygisizzca benceBen katılıyorum
Evet doğru anladınızHiç anlayamadım konuyu. Diğer kk üyelerinin yazdığından anca alkol meselesini anladım. Bir de iş için bulunduğunuz yerden ayrılma durumunuz olabileceğini ama erkeğin gitmeni istemediğini. Çok etkilendiniz herhalde doğru düzgün açıklama yetiniz geçici devre dışı kaldı. Adam net muhtemelen siz hoşlandınız oldurmaya çalışıyorsunuz.
Büyük konuşmayın derim .. bende òyle derdim uymazsa herkes yoluna ama bilmiyorum görüşmede etkilendim ondan sanırım
Evet muhtemelen bende kullanmadığım için onu anlamıyorum ilk kez böyle birşey yaşadım muhtemelen etkilendiğim içinde sağlıklı düşünemiyorum ama yani öyle ben hayata müdahale felanda o kadarda değil sadece merak ediyorum o arkadaş ortamındaki alkol durumundanda vazgeçicekmi diyeAblacım karşında koskoca bir insan var kendi ne yiyip içeceğine kafası basmıyor mu ki sen onu yapma bunu yapma diyorsun?
Ben de içki severim, rakı balığa giderim, kız arkadaşlarımla çıktığımda kokteyl yuvarlarım mesela ... diyelim ki sen çıktın geldin 30 yıldan sonra rakı balık yok artık dedin, arkadaşlarınla çıktığında meyve suyu iç dedin. Kusura bakma alışkanlıklarımdan da, arkada ortamımdan da senin için vazgeçemem cevap bu kadar. Evleniyorsun diye karşı tarafın hayatına müdahele etme, sosyal ortamını kırpma gibi bir hakkın yok. Adam da onu demiş zaten, gelip hayatımı kırpacak birini istemiyorum, onun yerine beraber hayat yaşayacağım birini istiyorum demiş. Sen zaten işkili ortam sevmeyen biriysen, adam haydi arkadaş buluşmasına gidelim dediğinde gidemiceksin. Bu iş olmaz bence.
Tek görüşme de bu kadar etkilenmiş olamazsın evliliği çok istediğin için etkilenmiş zannediyorsun sadece, devam edeceksen içtiğini bilerek devam et sonra adamı yemeEvet çünkü çok etkilendim sanırım :)
Aslında gitme derken bizim böyle amacımız birbirimizin hayatını komple değiştirmek değilki neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadımki ben de yani henüz yeni nasıl olcak kim ne düşüncek bende bilmiyorum ama sadece şu var ki konuşmadan buda sonlanmaz konuşcazki biryere varalımCanım açık açık odunum demiş, kesinlikle görüşmeyi kes başını yakmaodunu yontamazsın ve çok üzülürsün birde alkol var ,değişemem demiş. Bunu kendine yapma ,kaç koş... Şans falan verme seni çok üzer. Daha şimdiden gitme diyor evlenince düşünemiyorum
Niye geçsin ki şekerim. Bulunmaz hint kumaşı mısın kaledeki son nefer misin seni eler hayatına devam ederEvet muhtemelen bende kullanmadığım için onu anlamıyorum ilk kez böyle birşey yaşadım muhtemelen etkilendiğim içinde sağlıklı düşünemiyorum ama yani öyle ben hayata müdahale felanda o kadarda değil sadece merak ediyorum o arkadaş ortamındaki alkol durumundanda vazgeçicekmi diye
Öyle olcak tabi ben kabul ettikten sonra sonrasında birşry dersem oda olmaz haklısınız bunun da farkındayım .Ama belkide konuşunca belkide başka mevzularda olucak zaten anlaşamıycaz sonuçta konuşmak gerek ben böyle düşündümTek görüşme de bu kadar etkilenmiş olamazsın evliliği çok istediğin için etkilenmiş zannediyorsun sadece, devam edeceksen içtiğini bilerek devam et sonra adamı yeme
Elesin elbette devam edecek bende ederimNiye geçsin ki şekerim. Bulunmaz hint kumaşı mısın kaledeki son nefer misin seni eler hayatına devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?