Hayırlısı olsun canım, ınş senin istediğin gibi olur. Ama bence bu ilişkide üzülen sadece sen olacaksın malesefAslında gitme derken bizim böyle amacımız birbirimizin hayatını komple değiştirmek değilki neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadımki ben de yani henüz yeni nasıl olcak kim ne düşüncek bende bilmiyorum ama sadece şu var ki konuşmadan buda sonlanmaz konuşcazki biryere varalım
E tamam işte içecem beni değiştiremezsin diyor, sen de içmemesinin yollarını arıyorsun. Tamam o zaman eyvallah diyip geçsene?Elesin elbette devam edecek bende ederim
Şuan geçemiyorum işte :) sorun buya çok güzel uyum sağlamiştik oysaki yani frekans güzeldi ikimizde belki aşabilirz diye düsünüyoruz ama hiçde olmadı mecbur yollar ayrılcak zatenE tamam işte içecem beni değiştiremezsin diyor, sen de içmemesinin yollarını arıyorsun. Tamam o zaman eyvallah diyip geçsene?
Evet böyle yorumlar bekliyorum sanırım :) evet sonuçta arkadaşlarıda aynı oda kendince haklı onlar için bir aktiviteAcaba karşı taraf alkol almayan birini hayatında isteyecek mi ki?
Benim kocam paella yapıp yanında sangria içemediği biriyle evlenmezdi sanıyorum ki (benimki İspanyol olduğu için örnek bu, Türk çift için rakı-balık olarak değiştirebiliriz:)). Ben de aynı şekilde alkol almayı seven bir insan olarak deniz havası alıp sahilde bira içemeyeceğim bir adamla evlenmezdim. Sonuçta aktivitelerinizi de etkileyen bir durum bu, bilmiyorum bana mantıklı gelmedi.
Niye vazgeçsin?Evet muhtemelen bende kullanmadığım için onu anlamıyorum ilk kez böyle birşey yaşadım muhtemelen etkilendiğim içinde sağlıklı düşünemiyorum ama yani öyle ben hayata müdahale felanda o kadarda değil sadece merak ediyorum o arkadaş ortamındaki alkol durumundanda vazgeçicekmi diye
Sosyal içici dediğine göre bende o yüzden düşünmek istedim ben alkolik değilim diyor çünküAlkolik mi? Sosyal içici mi? Bu ikisi arasindaki fark önemli aslında. Alkolikse düşünmeye gerek yok. Hiç içmesin diyorsanız o iş yaş.
Biz evlenelim de vazgeçiririm kafasına da sakın girmeyin.
Bence alkol almayan birileriyle görüşün.
Alkol konusunda bana dürüst olcağina eminim .Ama iş konusunda evet kendide olmayacak sonuçta ve benim beklediğim birsey olcak olursa o kendi işine devam et felan diyor bizim içinNiye vazgeçsin?
Hadi diyelim vazgeçtim dedi, kaç yilin alışkanlığını vardır o insanda, belki ilişkiyi ilerleteyim diyerek, içmiyorum diyecek ama olurda evlenirseniz, ilk alkol aldığını farkedip öğrendiginizde, ah vah edeceksiniz muhtemelen.
Gerek var mı böyle birşeye yok.
Ayrıca iş konusunda da gayet bencil düşünüyor karşınızda ki kişi. Kendi 3 ay olmayacak sorun yok, geldiğinde sizin olmama ihtimaliniz problem gözünde.
Haklısınız sadece etkilenmem sonucu kafa karışıklığı yaşayıp sağlikli düşünemiyorum sanırı.
Tepki vermedi çünkü umrunda değilHayatına müdahele değilki bu ,oda problem yapmadı bu konuşmamı tepki vermedi yani .hayret edilecek durum yok yani sakin :)
Alkol konusunda bana dürüst olcağina eminim .Ama iş konusunda evet kendide olmayacak sonuçta ve benim beklediğim birsey olcak olursa o kendi işine devam et felan diyor bizim için
Garip işte nerde anlasacağim birini bulurum mutlaka birşey çıkar benim o hesap :)benim de flörtüm kendince beni kısıtlamaya kalkıştı alkol konusunda içmeyeceksin, küserim, ayrılırım 1-2 tuttum kendimi sonra gizliden devam ettim en son yine açıkça göstermeye başladım. kimse benim hayatıma müdahale etmesin ben zaten kimsenin işine karışmıyorum. adamın hayatı bu sizin de kurallarınız bu yapacak bir şey yok. size uyumlu birini tercih etmelisiniz
Alkol almasını sorun etmeyip kahve içmesi gibi normal bir şey olarak görecekseniz düşünün tabi ama hiç içmesin/benim için vazgeçsin olayları olmaz.Sosyal içici dediğine göre bende o yüzden düşünmek istedim ben alkolik değilim diyor çünkü
Ya işte bende ona aynısını dedim sonuçta konuşmamız gerekmezmi ciddiyse niyetimiz oturup alkolden değil zaten sadece bakalımki nedir ne değil benim demek istedigimde bu belki oda bendeki birşeyi sevmiycek yada ben onda bişeyi sevmiyecem demek istediğim buydu işteTepki vermedi çünkü umrunda değilerkekler böyle şeyleri kafaya takmaz. Adamın o kadar umrunda değilsiniz ki ben " odunum " diyebiliyor. bu kaçmaz bunu desem bile diyor yani. Siz alkol alma dersiniz ok der, evlenir devam eder. Erkeklerin mesele yaptığı şeyler değil, bu işten zararlı çıkan siz olursunuz. Çok etkilendiyseniz zaten o size değil siz ona uyacaksınız. Alkole gelene kadar bu kadar kısa görüşmede konuşulacak milyon tane detay var. Evlilik o kadar zor bir karar ki.. Alkol almasın ama cimridir belki ana kuzusudur sapıktır arkadaş delisidir savruktur sinirlidir cinsel sapkınlıkları vardır ihanete meyillidir vicdansızdır vs vs .. bir kadın alkolü olmasa çok iyi yeaa diye evlenmemeli bence .
Bunun için yalan söylerse kendide huzursuz olacak çünkü konuştuk o dedi ben sana bu konuda tutupta yalan söyleyip evet bıraktım bitti dersem seni kandırmış olurum oda ikimize zarar verir dediBu adamla kac kere gorustunuz de emin olabiliyorsunuz hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?