• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve kpss açıklandı !

urazsel

Hayallerin kadar güzelsin (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
127
81
38
Daha önce de bununla ilgili bi konu açmıştım. ve sonuçlar açıklandı. 83 aldm önlisans adalet mezunuyum atanma şansım nedir ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. çok mutsuzum ne yapcam bundan sonra ne olacak bilmiyorum

Canim hayirli olsun 70 e kadar dustu gecen sene adalet puanlari atanirsin allahin izniyle
ben de fotograf mezunuym 77 aldim..
Insallah olur diye dusunuyorum 72 ye kadar dustu gecen sene benimde. Kursta 88 aliyordum denemelerde sinav beni cok zorladi.. hakkimizda hayirlisi olsun. Gonlunu ferah tut :)

ben de adalet mezunuyum arkadaşım 75 almışım hakkımızda hayırlısı olsun şuan kafam çok karışık atanır mıyım atanmaz mıyım nerelere başvurabilirim falan

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. hepimizn hakkında hayırlısı olsun. inşallah bize de bi ekmek kapısı açılıro_O

öncelikle hayırlı olsun , bende önlisans 87 puan almıştım bu haziran atandım inşallah sanada nasip olur : ) puanın çok iyi bence kesin atanırsın mutsuz olma , adalet alımları kaçta bitti bilmiyorum ama 3001 denersen en son atamada karadeniiz veya doğu çıkması büyük ihtimal cepte, tercih çok önemli yanlız o puanla ankara izmir istanbul vs. çok deneme bi iki tane yazabilirsin. belli başlı büyük şehirlerde çıkmayabilir. bu kasımda ilk atamada gidemessin belki ama diğerlerinde şansın büyük.

walla kızlar puanlarınız cok iyi.bende grdim sınava hazırlanmadm cok dusuk aldım tbı.bu kadar kazık bı sınav gormdm.yorum sorusu yoktu hep bilgye dayalıydı.matematkte şıktan gtme sansı sıfırdı.emınım calısanlar emegnın karslgnı alcaktır

Kizlar benim kardesim maliye mezunu 84 aldi 10000. Sirada atanirmi acaba

öncelikle hayırlı olsun , bende önlisans 87 puan almıştım bu haziran atandım inşallah sanada nasip olur : ) puanın çok iyi bence kesin atanırsın mutsuz olma , adalet alımları kaçta bitti bilmiyorum ama 3001 denersen en son atamada karadeniiz veya doğu çıkması büyük ihtimal cepte, tercih çok önemli yanlız o puanla ankara izmir istanbul vs. çok deneme bi iki tane yazabilirsin. belli başlı büyük şehirlerde çıkmayabilir. bu kasımda ilk atamada gidemessin belki ama diğerlerinde şansın büyük.
canım çok sağol bunları duymaya çok ihtiyacım var inan

Adalet 2.snftaym 76 aldım.. vasat...

kızlar bende ortaöğretimfden girdim 61 aldım :(

sevgilim 71 aldı ortaöğretimden girip adalet okuyor

gardiyanlık diyor sizce yerleşir mi bende bu işi istemiyorum açıkcası :(

başka bölümlere yerleşebilir mi acaba ?

abim ortaoğretim sınavına girdi. 65 almış. bu puanla yerleşemez değil mi arkadaşlar? kpss hakkında bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X