Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan...neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..
Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona.Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..
Merhaba arkadaşlar,
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan...neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..
Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona.Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..
Nerden başlayayım bilemedim.Bütün sayfaları okudum bi önce...
Birincisi...3.5 ayda nasıl bu hale geldiniz ki...İlkiniz olabilir ona bir şey dediğim yok ama siz 23 yaşındasınız,14-15 yaşındaki ergenler gibi değilsiniz.Ölçüp tartacak aklımız var çok şükür...Hayatınıza hiç kimsenin girmemiş olması buna bir sebep değil yani...Hiç mi tv izlemiyorsunuz,gazete okumuyorsunuz ? Emin olun bunu yaşayan ilk kişi siz değilsiniz...
Kullanılmak,onun namusuydum.Kimse kimsenin namusu değildir.Herkes kendi namusundan sorumludur ve ne ara bu namus,ya benimsin ya kara toprağın muhabbetlerine gelindi ? Çocuğa şu noktada hak veriyorum.Bir şeyler yaşadık ama ileri boyutta değil...Sen onları yaşamayabilirdin değil mi ? İrademiz,yaşamama özgürlüğümüz var sonuçta.O an yaşarken sorun yoktu.Ve çocuk bunları gazozuna ilaç atıp yapmadıysa malesef kullanma değil karşılıklı bir istek vardır.Ve bu kadar kısa sürede de gözü karalığına bravo...
Kariyerimi biırakacaktım diyorsun.Yahu bir erkek için değer mi ? Ne kadar seversem seveyim,işim olmadan atanmadan hiçbir şekilde evlenmeyi istemiyorum.Hayatın ne getireceği belli değil.Soğan ekmek yiyelim de bir arada olalımla bitmiyor iş malesef...
Aileniz istememekte haklıymış.Kimse için kapanılmaz,kimse için pardesüye girilmez.Öyle bir moda gelmişsiniz ki lütfen toparlayın kendinizi,kimseye kendinizden taviz vermeyin...
Ailelerin istememesi mevzusu ise... Burada iş erkekte biter.Erkek istiyorsa kimseyi sallamaz ve kabul ettirir.Sizinki kolay olanı seçmiş.
Ayrıca kızın arkasından da bu kadar laf etmeyin.Beddua yok ama hakaretin,gıybetin alası var.Kimseyi küçük görmeyin.O kızla aynı kaderi paylaşmayacağınızın garantisini kimse veremez.
Merhaba arkadaşlar,
Sevdim işte göremedim yüzünü. O kadar inandırdı ki normalde kimseye güvenmeyen ben bir geçmişte okul hayatımız var ailesi düzgün diye ona şans verdim bana sen ne kadar temizsin diyodu. Çalışmama mevzusuna gelince bu bana okulun biter bitmez alıcam seni diyodu durumları iyiyimiş benim çalışmama gerek yokmuş. Görgüsüzlük Ama ayda zaten 25 bin kazanıyomuş gerek yokmuş çalışmama sustum ben susmak kabul etmek zaten.. Gelelim şu eğitim,meselesine cahil demiş birisi sevmek cahillikse cahilim duygularıma eğitimimi karıştıramıyorum işte.. Bana sahiplenici yaklaştı bazı şeyler karşılıklı yaşandı ama o istedi zorla olmadı ama onun isteğiyle bana benim,için bu Bi ihtiyaç söz ver miyim ama başka kızlarda gideririm dedi ihtiyacını... Her neyse ileri boyutta bişe yaşamadım zaten güvendim inandım ben seni alıcam okul biter bitmez sen o evde misafirsin diyodu. Aradaki kültür farkına bile bakmadım hareketleri hani babayiğit geldi işte bu benim kandırılmam bu! Ben ona bak ben buyola bir kere giriyorum öyle gezip tozmadım kimseyle hiç guveniyosan bu yola gir dedim o sinirlendi sen bana guvenmiyomusun sen benimsin ilk kez ve sadece sevdim,dedi bana istese de kibar olamıyomuş. Neyse evet aptal olan benim,gazatelerdeki her şeyden de haberim,var suçum ne inanmak! O zaman bana yazıklar olsun cahilim sevdim,ya cahillik işte. Fedakarlık o beni hiç hal etmedi şuan layığını buldu zaten. Günlerce neler çektim nereden bilirsiniz ki? Aile aram bozuldu kim için beni yarı yolda bırakan için. Gönül mü eğlendirdi benle benim suçum ne? Sevmek inanmak. O kızla ozaman mutlu ölüp bitiyo ona yani öylemi olan bana oldu benim duygularımla oynandı bu dünyada da öburundede hakkımı helal etmiyorum. Ben cezamı çektim zaten yeterince psikolojik ve itilmekle. Allah cezamı verdi dibine kadar cezamı çektim. İyikide çekmişim ya o mutlu guluyo ben çektim oda çekecek. Yaşamadan bilemezsiniz. Safım ama opislik ile gözüm açıldı. Yorum yaparken yaraladığınız içinde ne diyebilirim teşekkürler...
Ben o kıza beddua etmedim yorumları okursanız o kızn mutlu olmasını ama o pisliğin yuzunun gulmemesini istiyorum o kız ve ailesi beni biliyodu anneside babasına demiş beni şimdi o kız facede resimlerini koyuyo engelledim zaten görmemek için oda yok engellemişti beni nişandan bir hafta once engeli kaldırıp dondurdu hesabını tesadufen gordum Allah gösterdi herhalde fake olanların engelinidr kaldırmış sonra hesabı dondurmuş ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Benim gözyaşım üzerine kurdu o ilişkiyi o kızı seviyomu hayır sevmiyor biliyorum gerçi öküz olan sevemez! Benden sonra aralıksız nişan yazıklar olsun insan Bi kafasını dinler ne göstermeye çalışıyo bilmiyorum.Ama inanın sahte geliyo çok sahte.. Yanlı konuşmuyorum çevremdekilerde biliyo görücü usulü babasıyla arası bozulmuş anneme öyle dedi demek ki babası bu kız akraba bunu al dedi aldı ya da aklını toplamaya çalışıyo unıtuyo belki de ya da unutmaya çalışıyo ama inanın sahte mutluluk sahte gülümseme tam ev kızı işte kafasına vurup alır ekmeğini ya da onun Bi dediğini iki etmez ama diyorum ya Hakkımı helal etmiyorum arkadaşlar etmiyorum etmiycem. Ben çocuk gibiyim kaptırdım kendimi evet bir hiç uğruna benim,salaklığım evet sevmek kotu bile onu anladım toz pembe bakmak kotu bugüne kadar niye kandırılmadım peki? Sırf ona inandım güvendim guvendirdi askerliği mide yaptım ailen sorun çıkarmaz diyodu işimde var daha ne aşkım diyodu yazıklar olsun bekleyemedi beni ipini saldı kopekler gibi mutlu olmasın inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?