Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

Ah canım anne babalarımız iyi ki varlar

geleceğini kurtarmışlar Allah onlardan razı olsun

Ya Allah aşkına sizi ezen küfür bile eden böyle adamlar için

okulunuzu bırakmayın ailenizi karşınıza almayın

asıl karakterini gördün işte

zamandan başka ilacı yok unutmanın

ama lütfen karakterli bir kız gibi davran onları faceden takibi falan bırak

hayatına derslerine odaklan

gün gelecek ailene dua edeceksin iyi ki olmamış diye

Nerden başlayayım bilemedim.Bütün sayfaları okudum bi önce...

Birincisi...3.5 ayda nasıl bu hale geldiniz ki...İlkiniz olabilir ona bir şey dediğim yok ama siz 23 yaşındasınız,14-15 yaşındaki ergenler gibi değilsiniz.Ölçüp tartacak aklımız var çok şükür...Hayatınıza hiç kimsenin girmemiş olması buna bir sebep değil yani...Hiç mi tv izlemiyorsunuz,gazete okumuyorsunuz ? Emin olun bunu yaşayan ilk kişi siz değilsiniz...

Kullanılmak,onun namusuydum.Kimse kimsenin namusu değildir.Herkes kendi namusundan sorumludur ve ne ara bu namus,ya benimsin ya kara toprağın muhabbetlerine gelindi ? Çocuğa şu noktada hak veriyorum.Bir şeyler yaşadık ama ileri boyutta değil...Sen onları yaşamayabilirdin değil mi ? İrademiz,yaşamama özgürlüğümüz var sonuçta.O an yaşarken sorun yoktu.Ve çocuk bunları gazozuna ilaç atıp yapmadıysa malesef kullanma değil karşılıklı bir istek vardır.Ve bu kadar kısa sürede de gözü karalığına bravo...

Kariyerimi biırakacaktım diyorsun.Yahu bir erkek için değer mi ? Ne kadar seversem seveyim,işim olmadan atanmadan hiçbir şekilde evlenmeyi istemiyorum.Hayatın ne getireceği belli değil.Soğan ekmek yiyelim de bir arada olalımla bitmiyor iş malesef...

Aileniz istememekte haklıymış.Kimse için kapanılmaz,kimse için pardesüye girilmez. Öyle bir moda gelmişsiniz ki lütfen toparlayın kendinizi,kimseye kendinizden taviz vermeyin...

Ailelerin istememesi mevzusu ise... Burada iş erkekte biter. Erkek istiyorsa kimseyi sallamaz ve kabul ettirir.Sizinki kolay olanı seçmiş.

Ayrıca kızın arkasından da bu kadar laf etmeyin.Beddua yok ama hakaretin,gıybetin alası var.Kimseyi küçük görmeyin.O kızla aynı kaderi paylaşmayacağınızın garantisini kimse veremez.

'Baskasina bakarsan kafani koparirim'...
Canim ben sahsen senin adina sevindim boyle bir insandan kurtuldugun icin..
Daha hayata yeni atilmissin..
Egitimini tamamla..
Ondan sonra hayirli bir kismet cikar karsina..

Calisacaksanda calis..
Ev hanimlarina karsi hic bir sozum yok..
Zira bende ev hanimiyim..
Ama bu kararimda esimin hic bir payi yok..

Mutluluklar

bence sende artık o adamı sevmiyorsun içindeki sadece KİNLENMEK haklısın da ne diyim zor geçecek bir yürek sızısı bu çünki asıl öfken kendine zamanla düzelir ne yapıyım demişssin ya SAY SÖF başka türlü içinden atamazsın

Çok çabuk bağlamışsın kendini demicem. Bağlanmak için bazen bir gün bazen 1 yıl yeter. Aynı durumu bende yaşamıştım ama bende 5 senelik bir birliktelikti. Bir gün bitti ve aradan sadece 15 gün geçti kendisi nişanlanmıştı. Ama şunu unutma valla değmiyor. Şu an iyi ki olmamış diyorum. Çünkü hayatımın asıl aşkı hayatıma girdi ve ikincisi de yolda :)

kırmızı ile işaretlediğim satırlara nedense kadınlar bayılıyo hala ya benimsin ya kara toprağın lafı prim yapıyo demek ki, ne diyelim kadın cinayetleri boşuna artmıyo demek ki, çok sevdiği için öldürüyo erkekler
yeşille işaretlediğim yer için ise sözüm yok aferim kızıma böyle devam et ilerde başkası çıkar seni okul hayatından kurtarır evinin kadını yapar üzülme

Burdan şunu anladım..
Demek ki bir erkek bir kıza "senin kafanı keserim,ağzını burnunu kırarım,öldürüp,biçerim"deyince,genç kızlar aşık oluyor.
Maçoluk çekici bişey olsa gerek.
Ailen haklıymış istememekte.

ortada ciddi bir sorun var bir kere diğer yazanlar da demiş 3 ayda ne bu evlilik merakı sonra size şunla bunla yattım kalktım diyor siz de kabul ediyorsunuz yani içten içe gururlandınız mı ohh onlarla yatmış ama huzuru bende bulmuş diye anlamadım neden ben bunu kaldıramam kendi ahlakına uygun birini bul diye reddedemediniz ha yani kapalı olunca sizi terkedemeyeceğinimi düşündünüz kapalı olmak size böyle bir hakmı veriyor? başka kızlarla yatıp kalkabilir ama ben kapalıyım -sözde- namusluyum bana yapamaz diyemi öğrettiler size?

bir de asarım keserim diye ahkam kesen adamlara aşık olmak neyin nesi adam besbelli şiddet yanlısı işte yarın size neler yapmaz böyle hanzolar neden gerçekleri göremiyorsunuz?

Canım şimdi üzülüyor olsan da, emin ol böylesi daha hayırlı olmuş.

Tavsiyem ileride bu tip adamlardan uzak durmandır.

Aynennn bende böyle düşünüyorummmm.

Arkadaşım bir kendine gelir misin? Seviyordum, kullanıldım, şöyle yapacaktım, böyle yapacaktım... Ya dünyaya bir kez geliyorsun, bir kez. Ailen ne emekler veriyor üniversiteye gidiyorsun sonra adamın biri benimsin karımsın çalışmayacaksın şöyle böyle yapacaksın dedi diye bunu çok sevilmek, çok sahiplenilmek göstergesi olarak algılıyor, ipleri teslim ediyorsun. Baban sana okumayacaksın, çalışmayacaksın dese hoşuna gider mi? Bir erkek ne diyorsa yapmak için mi doğdun sen? Dünyada erkeklere kıran girmedi, şimdi bütün adamlar kolayca aynı lafları söylüyor, yok karımsın yok bilmemne... Kızlar da bu laflara kapılıp gidiyor, yahu evlenmeden kimse kimsenin karısı değil, böyle bir kıroluk var mı? Onu da geçtim adam satır aralarında karakterini belli ediyor, başkasına bakarsan kafanı keserim diyor. Bu şimdi rüya gibi aşk mı? Hani sana saygısı, hani sana sevgisi? Bir damla gözyaşı döktüğüne değmez böyle bir insanın arkasından. Allah korumuş seni kurtulmuşsun, ancak zaten bu işaretleri görmediğin sürece yine gidip benzer karakterde bir adamla ilişkide bulacaksın kendini. Önce senin kariyerin, senin karakterin sabit dursun, bunlara saygı duymayan, seni kısıtlamaya, engellemeye çalışan bir adamı kaldır at hayatından... İnan sevgi bu değil çok pişman olursun evlendikten sonra, inanmıyorsan git oku eşi ve eşinin ailesi bölümünde sonsuz tavizin nelere yol açtığını.

Verilmiş sadakan varmış. Üniversite 3. sınıfa giden bir kız da sizin kadar cahil olmamalı. Bol bol kurtulduğun için dua et.

3,5 ayda tanıdım öldüm bittim; 10 gündür tanışıyoruz ciddiyiz gibi saçmalıkları da bırakın artık. Millet 20 yıllık eşini tanıyamıyor. Hemen güvenmeyin. Dilin kemiği yok, sensiz yaşayamam vs klişelere de inanmayın. Zibilyon tane konu var bununla ilgili. Gerçekten arkanızda duruyor mu? Ailesini alıp tanışmaya geldi mi? Kendi ne kadar istese de sizin olmaz dediğiniz şeylerde (bilhassa cinsellik) sizi zorluyor mu bunlara bakın.

Sevdim işte göremedim yüzünü. O kadar inandırdı ki normalde kimseye güvenmeyen ben bir geçmişte okul hayatımız var ailesi düzgün diye ona şans verdim bana sen ne kadar temizsin diyodu. Çalışmama mevzusuna gelince bu bana okulun biter bitmez alıcam seni diyodu durumları iyiyimiş benim çalışmama gerek yokmuş. Görgüsüzlük Ama ayda zaten 25 bin kazanıyomuş gerek yokmuş çalışmama sustum ben susmak kabul etmek zaten.. Gelelim şu eğitim,meselesine cahil demiş birisi sevmek cahillikse cahilim duygularıma eğitimimi karıştıramıyorum işte.. Bana sahiplenici yaklaştı bazı şeyler karşılıklı yaşandı ama o istedi zorla olmadı ama onun isteğiyle bana benim,için bu Bi ihtiyaç söz ver miyim ama başka kızlarda gideririm dedi ihtiyacını... Her neyse ileri boyutta bişe yaşamadım zaten güvendim inandım ben seni alıcam okul biter bitmez sen o evde misafirsin diyodu. Aradaki kültür farkına bile bakmadım hareketleri hani babayiğit geldi işte bu benim kandırılmam bu! Ben ona bak ben buyola bir kere giriyorum öyle gezip tozmadım kimseyle hiç guveniyosan bu yola gir dedim o sinirlendi sen bana guvenmiyomusun sen benimsin ilk kez ve sadece sevdim,dedi bana istese de kibar olamıyomuş. Neyse evet aptal olan benim,gazatelerdeki her şeyden de haberim,var suçum ne inanmak! O zaman bana yazıklar olsun cahilim sevdim,ya cahillik işte. Fedakarlık o beni hiç hal etmedi şuan layığını buldu zaten. Günlerce neler çektim nereden bilirsiniz ki? Aile aram bozuldu kim için beni yarı yolda bırakan için. Gönül mü eğlendirdi benle benim suçum ne? Sevmek inanmak. O kızla ozaman mutlu ölüp bitiyo ona yani öylemi olan bana oldu benim duygularımla oynandı bu dünyada da öburundede hakkımı helal etmiyorum. Ben cezamı çektim zaten yeterince psikolojik ve itilmekle. Allah cezamı verdi dibine kadar cezamı çektim. İyikide çekmişim ya o mutlu guluyo ben çektim oda çekecek. Yaşamadan bilemezsiniz. Safım ama opislik ile gözüm açıldı. Yorum yaparken yaraladığınız içinde ne diyebilirim teşekkürler...

Ne desek boş... Aşk acısı çeken ilk sen değilsin.Yaşamadığımızı nerden biliyorsunuz ? Yaralamadık biz,kurtulmuşsun sevin dedik ama sen hala onu savunmaya devam et.

Ben o kıza beddua etmedim yorumları okursanız o kızn mutlu olmasını ama o pisliğin yuzunun gulmemesini istiyorum o kız ve ailesi beni biliyodu anneside babasına demiş beni şimdi o kız facede resimlerini koyuyo engelledim zaten görmemek için oda yok engellemişti beni nişandan bir hafta once engeli kaldırıp dondurdu hesabını tesadufen gordum Allah gösterdi herhalde fake olanların engelinidr kaldırmış sonra hesabı dondurmuş ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Benim gözyaşım üzerine kurdu o ilişkiyi o kızı seviyomu hayır sevmiyor biliyorum gerçi öküz olan sevemez! Benden sonra aralıksız nişan yazıklar olsun insan Bi kafasını dinler ne göstermeye çalışıyo bilmiyorum.Ama inanın sahte geliyo çok sahte.. Yanlı konuşmuyorum çevremdekilerde biliyo görücü usulü babasıyla arası bozulmuş anneme öyle dedi demek ki babası bu kız akraba bunu al dedi aldı ya da aklını toplamaya çalışıyo unıtuyo belki de ya da unutmaya çalışıyo ama inanın sahte mutluluk sahte gülümseme tam ev kızı işte kafasına vurup alır ekmeğini ya da onun Bi dediğini iki etmez ama diyorum ya Hakkımı helal etmiyorum arkadaşlar etmiyorum etmiycem. Ben çocuk gibiyim kaptırdım kendimi evet bir hiç uğruna benim,salaklığım evet sevmek kotu bile onu anladım toz pembe bakmak kotu bugüne kadar niye kandırılmadım peki? Sırf ona inandım güvendim guvendirdi askerliği mide yaptım ailen sorun çıkarmaz diyodu işimde var daha ne aşkım diyodu yazıklar olsun bekleyemedi beni ipini saldı kopekler gibi mutlu olmasın inşallah!

Hala kızı aşağılıyorsunuz.Hatırlatırım,kariyeri bırakıp ev hanımı olacaktınız...

Annene babana dua et, önüne bak... apaçık gördün işte sayelerinde, böyle biriymiş, daha neler neler yaşarsın sonra bu yazdıklarına ve hissettiklerine bakıp gülersin bile,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…