Çok çabuk bağlamışsın kendini demicem. Bağlanmak için bazen bir gün bazen 1 yıl yeter. Aynı durumu bende yaşamıştım ama bende 5 senelik bir birliktelikti. Bir gün bitti ve aradan sadece 15 gün geçti kendisi nişanlanmıştı. Ama şunu unutma valla değmiyor. Şu an iyi ki olmamış diyorum. Çünkü hayatımın asıl aşkı hayatıma girdi ve ikincisi de yolda :)
Sevdim işte göremedim yüzünü. O kadar inandırdı ki normalde kimseye güvenmeyen ben bir geçmişte okul hayatımız var ailesi düzgün diye ona şans verdim bana sen ne kadar temizsin diyodu. Çalışmama mevzusuna gelince bu bana okulun biter bitmez alıcam seni diyodu durumları iyiyimiş benim çalışmama gerek yokmuş. Görgüsüzlük Ama ayda zaten 25 bin kazanıyomuş gerek yokmuş çalışmama sustum ben susmak kabul etmek zaten.. Gelelim şu eğitim,meselesine cahil demiş birisi sevmek cahillikse cahilim duygularıma eğitimimi karıştıramıyorum işte.. Bana sahiplenici yaklaştı bazı şeyler karşılıklı yaşandı ama o istedi zorla olmadı ama onun isteğiyle bana benim,için bu Bi ihtiyaç söz ver miyim ama başka kızlarda gideririm dedi ihtiyacını... Her neyse ileri boyutta bişe yaşamadım zaten güvendim inandım ben seni alıcam okul biter bitmez sen o evde misafirsin diyodu. Aradaki kültür farkına bile bakmadım hareketleri hani babayiğit geldi işte bu benim kandırılmam bu! Ben ona bak ben buyola bir kere giriyorum öyle gezip tozmadım kimseyle hiç guveniyosan bu yola gir dedim o sinirlendi sen bana guvenmiyomusun sen benimsin ilk kez ve sadece sevdim,dedi bana istese de kibar olamıyomuş. Neyse evet aptal olan benim,gazatelerdeki her şeyden de haberim,var suçum ne inanmak! O zaman bana yazıklar olsun cahilim sevdim,ya cahillik işte. Fedakarlık o beni hiç hal etmedi şuan layığını buldu zaten. Günlerce neler çektim nereden bilirsiniz ki? Aile aram bozuldu kim için beni yarı yolda bırakan için. Gönül mü eğlendirdi benle benim suçum ne? Sevmek inanmak. O kızla ozaman mutlu ölüp bitiyo ona yani öylemi olan bana oldu benim duygularımla oynandı bu dünyada da öburundede hakkımı helal etmiyorum. Ben cezamı çektim zaten yeterince psikolojik ve itilmekle. Allah cezamı verdi dibine kadar cezamı çektim. İyikide çekmişim ya o mutlu guluyo ben çektim oda çekecek. Yaşamadan bilemezsiniz. Safım ama opislik ile gözüm açıldı. Yorum yaparken yaraladığınız içinde ne diyebilirim teşekkürler...
Şu yorumunuza bakın ya? Hepsini okudunuz mu yazdıklarımın? İlişkimizin ilk ayında o kız bunun fotosunu beğenmiş ve o kız bunu seviyomuş beni bile bile o pislik ben ne paylaşırsam beğeniyodu fotoğraflarımı beğeniyodu yorum bile yapmıştı o kız yüğklüydü facesinde ve suç benim öylemi ? Ne diyosunuz siz ya? Benim yaptığım fedakarlıkları nereden bileceksiniz? Bana ailesinin bir kıza gittiğini güya kızında onu istediğini söyledi (Aslında öyle bişe yokmuş akrabalar arasında dedikodu çıkmış) Ben ona o kızımı istiyosun ailen onumu istiyo diye sordum ililşkimizin 2. ayında saçmalama kızım sen benimsin ben kjimi istersem onu alaırım dedi! Kendini onlarla bile mukayese etme dedi? Suç benim mi yani ya yaralamayın artık Allah aşkına işin iç yüzünü biliyo musunuz ne hakla bana bu yorum?Yazdıklarınızdan düşünce tarzınızdan sizden hiç haberi olmayan alakasız bir kızdan bahsediş şeklinize bakınca bence adam kendini kurtarmış diyorum. 3,5 ayda evet beğenir hisleri olduğunu söyler ama sizi tanıdıkça bakar oluru yok bırakır. Ha tarzı yanlış yaptığı yanlış orası ayrı.
Canım zaten benimde tuhafıma gitti kimin kafasını kesiyosun dedim sen oda bana böyle şeyler ters o kafa yerden kalkmıycak diyodu beni çok kıskanıyomuş.. Her neyse o yüzden tartışmışyık özür diledi evden çıkımadan haberim olcak diyodu. Ya var ya hayatıma işedei resmen pislik lanet olsun ya. beni hiç hak etmedi o hiç hemde bunu göre göre sevdim salak gibi.O adamdan kurtuldugun iyi olmus.ya boyle bir herifi nasil seviyorsun anlamadim.sen benim karim alacan baskasina bakarsan kafani keserim diye ve seviniyor musun?ben adam psikopat der korkardim yavastan kacardim heralde.yada evlendikten sonra calismamak ne ya sen o kadar okumussun.ne kufrederdim ama yasak sanirim.(bu site sagolsun agzim toplandi)
neyse kurtuldugun iyi olmus.annen neden istemedi anlamadim ama iyi ki istememis.annen buyuk kadin sukret ona.tiksikndim okurken
Öyle demeyin sizin olayınız farklıdır. Beni bıraktıktan sonra o kıza koşmasını anlamıyorum sevdiğini zannetmiyorum canım ve akrabaları öyle görmek istediğimden değil beni deli gibi seviyodu hissediyodum. Ama babasının sözünden çıkmayan birisi kendi kararlarını veremeyen.Sorsak esımın eskı sevgılısı de kesın karısını degıl benı sevıyor dıye dusunuyodur. Layıgını buldu derken eger nısanlısından bahsedıyorsan da ayıp edıyorsun.
Canım benim gözüm parada değil zaten babam bir dediğimi iki etmez şükür. Olay beni çalıştırmamak için ben kariyer deyince başlarım senin kariyerine diyodu. Yaptıkları iş iş makineleri var dozer kamyon operatörleriyle felan harfiyat işleri işte..tövbe estafurullahayda 25bin kazanacak ne iş yapıyormuş acaba merak ettim? Ayrıca bu benim için ihtiyaç başka kızlara giderim ne demek ya? boyun eğmeyin artık şu bayat elde etme laflarına. Yürüsün gitsin.
Canım benim gözüm parada değil zaten babam bir dediğimi iki etmez şükür. Olay beni çalıştırmamak için ben kariyer deyince başlarım senin kariyerine diyodu. Yaptıkları iş iş makineleri var dozer kamyon operatörleriyle felan harfiyat işleri işte..
vE BUGÜNE KADAR ONA 3 KEZ HEDİYE ALDIM adam Bursaya gitti geldi bana bir iğnesi geçmedi onun inananın hiç bişe almadı. Bir de 25 bin kazanıyomuş peh.. Bir gün pastaneyi topladım piknik için bana ben öküzmüyüm bu kadar şey almışsın dedi sustum beraber yiycez işte dedim baban çok zengin herhalde dedi. Bir teşekkür yok bana ve ben bi öğrenciyim bana şunu demedi asla sen öğrencisin paranı harcama gerek yok bu hediyelere... Kabul ediyodu teşekkür ederim felan ama ondan tık yok. Arabasının benzin parasını bile ben vercektim o derece. Bbaasına bağımlı canım babası aradığında eli ayağına dolanıyodu.
bu ne isyan ya
tamam üzüldün de insanlar 30 yıllık kocalarını boşuyolar çoluğuyla çocuğuyla yuvalarından oluyolar
analarının babalarının ölüm acılarına katlanıyolar
bi sakin ol 3,5 ayda bi adam bu hale getirdiyse seni karakterin çok zayıf demektir.
hayat böyle bişey kimseye güven olmaz, çok yüz verilmez.
daha dur hayatta ne acılar var.. isyan değilde içimi döküyorum inann kimselere anlatamıyorum ve içimi döktümBelki de hayatımda bu kadar acı çekmedim geçicek inşallah bunada şükür ne diyeyeyim
Ben ona sormadım ki ne kadar alıyosun diye ya da hiç bişe istemedim ondan ben ne diyorum hep vericiydim o alıcıydı ya tamam Allah aşkına ya alnım açık şükür aşağılık değilim benbana parasıyla hiç ilgilenmiyomuşsun gibi gelmedi pek.
Ben ona sormadım ki ne kadar alıyosun diye ya da hiç bişe istemedim ondan ben ne diyorum hep vericiydim o alıcıydı ya tamam Allah aşkına ya alnım açık şükür aşağılık değilim benYorumları yaparken karşınızda ki kırılırmı bi düşünün!
Kardeşim hepsini kendi anlattı ben sormadım! Gözüm tok benim bana hiç parasıyla ilgilenmiyomuşsun gibi gelmedi diyosunda yani ucu çok açık bir cümle.. Her neyse kırdıysam kusura bakma kardeşim. Anlattı işte saf buldu mal gibi inandım! Arabası son modeldi canım babasına aldırana kadar canı çıkmış askerden gelince almış işte. Kıyafetleri o biçim değildi ama markaydı dikkat ettim neyse saçma amaben sana aşağılık demedim demem de parasıyla ilgileniyo olsan da demem beni ilgilendirmez.ben sadece 3,5 ayda yaptığı işi, gelirlerini bilmeni, hediye almanı falan tuhaf buldum.ben şu an eşim olan kişinin ne kadar para kazandığını öğrendiğimde biz 9 aydır birlikteydik, 1 hafta sonra da beni istemeye geldiler yani evleneceğimiz belliyken öğrendim.ona ilk hediye aldığımda da doğum günüydü,6 ay olmuştu. ha ayrıca canım, inan 25 bin para kazanan adamın her yerinden belli olur o paralar.benim çok zengin tanıdığım oldu, eski ilişkilerimde de.hesap ödetmez, kıyafeti arabası tarzı her şeyi belli eder.kalkıp görgüsüz gibi parasını da işini de anlatmaz.arabasına benzini bile alıcaktım diyosun ya seni saf bulmuş ya da uydurmuş o masalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?