Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

Haklısın monalisa içim yandığı için saçmalıyorum işte her kelimemi başka bişe anlıyosunuz. Teşekkur ederim zaman ayırdınız yaşadıklarım kolay değlldi unutmam için biraz daha zaman..

Çok teşekkür ederim canım yorumun için Allah analı babalı büyütsün inşallah ve kötü insanlardan korusun... Artık gözüm açıldı ve açılmalı mutlu olmalıyım bende tekrar sevebilirmiyşm bilmiyorum Allah hayırlı kişileri çıkarsın karşımıza Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

tövbe estafurullah ayda 25bin kazanacak ne iş yapıyormuş acaba merak ettim? Ayrıca bu benim için ihtiyaç başka kızlara giderim ne demek ya? boyun eğmeyin artık şu bayat elde etme laflarına. Yürüsün gitsin.

Sen ona donmek ıcın cırpınırken baska bırıyle nısanlanıyorsa demek kı onu sevıyor, kendını daha fazla uzme dunya halı bu. Sukret kı olmamıs.

Sorsak esımın eskı sevgılısı de kesın karısını degıl benı sevıyor dıye dusunuyodur. Layıgını buldu derken eger nısanlısından bahsedıyorsan da ayıp edıyorsun.

Yazdıklarınızdan düşünce tarzınızdan sizden hiç haberi olmayan alakasız bir kızdan bahsediş şeklinize bakınca bence adam kendini kurtarmış diyorum. 3,5 ayda evet beğenir hisleri olduğunu söyler ama sizi tanıdıkça bakar oluru yok bırakır. Ha tarzı yanlış yaptığı yanlış orası ayrı.

O adamdan kurtuldugun iyi olmus.ya boyle bir herifi nasil seviyorsun anlamadim.sen benim karim alacan baskasina bakarsan kafani keserim diye ve seviniyor musun?ben adam psikopat der korkardim yavastan kacardim heralde.yada evlendikten sonra calismamak ne ya sen o kadar okumussun.ne kufrederdim ama yasak sanirim.(bu site sagolsun agzim toplandi)
neyse kurtuldugun iyi olmus.annen neden istemedi anlamadim ama iyi ki istememis.annen buyuk kadin sukret ona.tiksikndim okurken

3.5 aylık ilişki pek ilşki sayılmaz. Hadi 1 yıl olsa neyse diycem. Bazı kadınlar küçük mutlulukarı abartıp kafasında bütün gün kafasında kurup duruyo ,sonrada iyice o gereksiz insanları başımızın tacı yapıyoruz
Bazı kadınlarsa akıllı düşünüp küçük insanlara fazla değer vermiyo ve neticede bu kadınlar çoğunlukla daha mutlu oluyo
Aslında bizim elimizde bu insanları takıp takmamak. Ama çoğu kadın seviyo acı çekmeyi gizli gizli. Saçma hayallerle zaman kaybetmeyi.
Bence güçlü olup erkeklere hakkettiği değeri vermeliyiz

Şu yorumunuza bakın ya? Hepsini okudunuz mu yazdıklarımın? İlişkimizin ilk ayında o kız bunun fotosunu beğenmiş ve o kız bunu seviyomuş beni bile bile o pislik ben ne paylaşırsam beğeniyodu fotoğraflarımı beğeniyodu yorum bile yapmıştı o kız yüğklüydü facesinde ve suç benim öylemi ? Ne diyosunuz siz ya? Benim yaptığım fedakarlıkları nereden bileceksiniz? Bana ailesinin bir kıza gittiğini güya kızında onu istediğini söyledi (Aslında öyle bişe yokmuş akrabalar arasında dedikodu çıkmış) Ben ona o kızımı istiyosun ailen onumu istiyo diye sordum ililşkimizin 2. ayında saçmalama kızım sen benimsin ben kjimi istersem onu alaırım dedi! Kendini onlarla bile mukayese etme dedi? Suç benim mi yani ya yaralamayın artık Allah aşkına işin iç yüzünü biliyo musunuz ne hakla bana bu yorum? Yeter ya suç benimm mi yani...

Canım zaten benimde tuhafıma gitti kimin kafasını kesiyosun dedim sen oda bana böyle şeyler ters o kafa yerden kalkmıycak diyodu beni çok kıskanıyomuş.. Her neyse o yüzden tartışmışyık özür diledi evden çıkımadan haberim olcak diyodu. Ya var ya hayatıma işedei resmen pislik lanet olsun ya. beni hiç hak etmedi o hiç hemde bunu göre göre sevdim salak gibi.

Sorsak esımın eskı sevgılısı de kesın karısını degıl benı sevıyor dıye dusunuyodur. Layıgını buldu derken eger nısanlısından bahsedıyorsan da ayıp edıyorsun.
Öyle demeyin sizin olayınız farklıdır. Beni bıraktıktan sonra o kıza koşmasını anlamıyorum sevdiğini zannetmiyorum canım ve akrabaları öyle görmek istediğimden değil beni deli gibi seviyodu hissediyodum. Ama babasının sözünden çıkmayan birisi kendi kararlarını veremeyen.

Canım benim gözüm parada değil zaten babam bir dediğimi iki etmez şükür. Olay beni çalıştırmamak için ben kariyer deyince başlarım senin kariyerine diyodu. Yaptıkları iş iş makineleri var dozer kamyon operatörleriyle felan harfiyat işleri işte..
vE BUGÜNE KADAR ONA 3 KEZ HEDİYE ALDIM adam Bursaya gitti geldi bana bir iğnesi geçmedi onun inananın hiç bişe almadı. Bir de 25 bin kazanıyomuş peh.. Bir gün pastaneyi topladım piknik için bana ben öküzmüyüm bu kadar şey almışsın dedi sustum beraber yiycez işte dedim baban çok zengin herhalde dedi. Bir teşekkür yok bana ve ben bi öğrenciyim bana şunu demedi asla sen öğrencisin paranı harcama gerek yok bu hediyelere... Kabul ediyodu teşekkür ederim felan ama ondan tık yok. Arabasının benzin parasını bile ben vercektim o derece. Bbaasına bağımlı canım babası aradığında eli ayağına dolanıyodu.

bu ne isyan ya
tamam üzüldün de insanlar 30 yıllık kocalarını boşuyolar çoluğuyla çocuğuyla yuvalarından oluyolar
analarının babalarının ölüm acılarına katlanıyolar
bi sakin ol 3,5 ayda bi adam bu hale getirdiyse seni karakterin çok zayıf demektir.
hayat böyle bişey kimseye güven olmaz, çok yüz verilmez.
daha dur hayatta ne acılar var..

bana parasıyla hiç ilgilenmiyomuşsun gibi gelmedi pek.

Son düzenleme:
bana parasıyla hiç ilgilenmiyomuşsun gibi gelmedi pek.
Ben ona sormadım ki ne kadar alıyosun diye ya da hiç bişe istemedim ondan ben ne diyorum hep vericiydim o alıcıydı ya tamam Allah aşkına ya alnım açık şükür aşağılık değilim ben Yorumları yaparken karşınızda ki kırılırmı bi düşünün!

Ben çalışmak istiyorum kariyer yapmak istiyorum diyince pat diye ben ayda 25 bin kazanıyorum sıkıntı yok dedi şok oldum bu nasıl laf ben mi dedim ne kadar kazanıyosun diye bi düşünerek yorum yap ya!

ben sana aşağılık demedim demem de parasıyla ilgileniyo olsan da demem beni ilgilendirmez.ben sadece 3,5 ayda yaptığı işi, gelirlerini bilmeni, hediye almanı falan tuhaf buldum.ben şu an eşim olan kişinin ne kadar para kazandığını öğrendiğimde biz 9 aydır birlikteydik, 1 hafta sonra da beni istemeye geldiler yani evleneceğimiz belliyken öğrendim.ona ilk hediye aldığımda da doğum günüydü,6 ay olmuştu. ha ayrıca canım, inan 25 bin para kazanan adamın her yerinden belli olur o paralar.benim çok zengin tanıdığım oldu, eski ilişkilerimde de.hesap ödetmez, kıyafeti arabası tarzı her şeyi belli eder.kalkıp görgüsüz gibi parasını da işini de anlatmaz.arabasına benzini bile alıcaktım diyosun ya seni saf bulmuş ya da uydurmuş o masalı.

Kardeşim hepsini kendi anlattı ben sormadım! Gözüm tok benim bana hiç parasıyla ilgilenmiyomuşsun gibi gelmedi diyosunda yani ucu çok açık bir cümle.. Her neyse kırdıysam kusura bakma kardeşim. Anlattı işte saf buldu mal gibi inandım! Arabası son modeldi canım babasına aldırana kadar canı çıkmış askerden gelince almış işte. Kıyafetleri o biçim değildi ama markaydı dikkat ettim neyse saçma ama genelde aynı şeyleri giyiyodu tuhaf olan şu benim verdiğim hediyeleri kabul etmesi etsin tmm bana bişe almadı ya ya bi çikolata alır insan benim saflığım işte değer veren küçükte olsa bişe yapar. Hesabı o ödüyodu canım zaten 2 kere bi yerde oturduk ordada yemek yemedim harcamasın diye parasını bişeler içtik.

Son düzenleme:
Sonucta annen ve baban istememis o da razi olmus.. Anne babanla konussaydin sevgilini suclamak yerine.. Ayrica nisanlanmis artik bitmis herseey. Ben esimden bosandim bu kadar isyan etmedim sasirdim tavrina.. ve benim olmazsan kafani keserim calismak yok hod hud yapan sevgilinin nesini sevdin anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…